השערות בדבר מקור העבמים

היתה עליה בגלל הפרסום

יותר אנשים היו מוכנים לדבר על זה אבל אם חוקרים את המקרים המרכזיים אז אין לזה משמעות המומחה של הזוג היל רק היפנט אותם הוא בעצמו לא חשב שהם נחטפו והיה בטוח שהכל נובע ממתח אישי אבל הוא לא הסתיר ולא טייח כלום ועשה עבודה מקצועית אסור לשכוח שבמקרה של הזוג היל היה מדובר על שני אנשים על סימנים פיסיים ועל חיל האויר של ארהב שבעצמו קלט במכמים עבם בלילה שהם נחטפו הסיפור הזה לא מסתכם רק בעדות שלהם בגלל זה כדאי להכיר את העובדות ולא את התקציר תיכנס לעמותה לחקר עבמים ושם יש הרבה יותר מידע מפורט ומי שמכירים את הנושא הזה יותר טוב ממני

אתמול פתחתי בעמותה של משתמש. הכינוי שלי

שם זה agamamnon. בכל מקרה אני ניסיתי להיכנס שם לכל מיני מקומות אבל אני נתקל כל פעם ב"אין כניסה".... דמי מנוי.. הלכתי שם לאיבוד.

קודם כל לא שאלתי, השבתי לך כי כתבת לי

"תיכנס לעמותה לחקר עבמים ושם יש הרבה יותר מידע מפורט ומי שמכירים את הנושא הזה יותר טוב ממני". זה מה שרשמת לי, ואני הגבתי שנכנסתי לעמותה ואף פתחתי שם משתמש, והלכתי שם לאיבוד.. זה בגדול.

הבנתי אחי

לא מבין למה אתה מסתבך הכל שם ברור ויש למי לפנות הם עונים לי בכל פעם שאני שואל משהו תפנה אליהם במייל

אגב, בתוספת להודעה הקודמת, רציתי להבהיר

שלי באופן אישי אין ספק שעדויות של אנשים בנושא קיימות ואמיתיות, אני פשוט מנסה לבחון את הדברים בצורה היקפית וביקורתית.

hamamin

New member
מאמר על ההסחפות ההכרחית להבנה

פורסם במקרה היום,בערך,בשמם של חוקרי נפש\רוח ידועים, אין ברירה,צריך לצאת מהקופסא....

hamamin

New member
וזה המקור ---טוב בהרבה מהקישור הקודם.

בהרבה מאד אפילו.

אבל זה לא מדעי ! ../images/Emo10.gif

hamamin

New member
דווקא מדובר במדענים אמיתיים

ובמחקרים אמיתיים. הבעיה שאלו [הקשר בין עבמים וסמים,חלומות,הזיות] לא נושאים מקובלים למחקר, כרגע . תחשוב שליפני חמישים שנה אדם שחור היה מקבל מכות אם התישב באוטובוס על יד לבן. ונשים יכלו לבחור ניר טואלט ולא לפרלמנט האנגלי--- ----עניין של זמן וקצת מזל גם חוצנים ועבמים יהיו קימים ביום יום, כחלק טיבעי מהיקום [ולא רק מהוליבוד] בשביל זה אנחנו פה, בינתיים.

SPACE BROS

New member
אכן, והבולט בינהם הוא ז'אק וולה

Because the UFO community is predisposed to a strictly mechanistic "nuts and bolts" interpretation of the UFO phenomena, they have ignored these learned men’s revelations. They forget that the ability to travel through the cosmos must often rely upon an interdimensional component מחברי המאמר שהבאתי בתחילת השרשור וגם ז'אק וולה היו כנראה בין הראשונים שכבר יצאו מקופסאותיהם. 8. The Interdimensional Theory This interesting hypothesis was proposed by Jacques Vallee (1988) in his book "Dimensions". For many centuries there have been reports of fairies, elves, fawns, nymphs, ghosts, etc., whose conduct was strange, but not necessarily in contradiction to the naive level of belief characteristic of the times. In our sophisticated society these beliefs are no longer popular and, as if realizing this, the phenomenon has changed first to airships and now to UFOs. And indeed, some UFOs. are reported to behave in very strange fashion. Some of them appear or vanish suddenly, others shrink or grow larger, and occasionally they divide into two or more craft, or several of them merge into one. These certainly are not the characteristics of a nuts-and-bolts device. In addition, Vallee arrives at an exceedingly large number of UFO visits by extrapolating the number of cases in his files to observations

למעלה