השפעה של לקוחות על לקוחות

a wild rose

New member
כמה צפוי

הרי היה ברור שתגובה עניינית לא תגיע ממך. היות שאני פחות סבלנית ממרציפן, אני אפרוש.

כמהאפשר

New member
לגבי ההשפעה-

איש לא גורם לך לעשות דבר כזה או אחר.

הסביבה משפיעה עלינו- באופן ומידה שונים.
בסיטואציה שתיארת ראיתי אישה המושיטה יד והתגובה שלך- "איש לא ביקש ממך"(את כותבת שהדרך בה היא עשתה זאת וכל השאר הם שוליים. ניחא.)

בעיניי- דווקא החום, אם כי המסורבל אולי של הישראלים יש בו משהו יפה.
אני לא מגיעה מהארץ ורגילה לתרבות אחרת, מנומסת יותר, עדינה יותר, שונה.
אבל גם את הישראליות אני מעדיפה בהרבה על ניכור וקור- כאשר איש איש לעצמו, יתהפך העולם.
זו עזרה לזולת וערבות הדדית, וזה בדיוק מה שכתבתי בסוף ההודעה הקודמת.
לא מוצא חן בעינייך- יש דרך לומר יפה תודה וללכת בלי להעליב את האישה.

אני לא זוכרת שהגבתי ככה

אבל נראה שאת יודעת יותר טוב ממני מה הלך שם ומה אמרתי או לא אמרתי לאותה אשה ומה הפריע לי, גם אחרי שכתבתי דברים אחרים. אני מודה לך על ניתוח האישיות המלבב שעשית לי, אבל זה באמת מיותר.

t o m a k

New member
יש סיבה מסוימת שאת משתלחת במרצי?

אני כבר לא מדבר על זה שאת ממציאה פרטים שהיא לא כתבה - "איש לא ביקש ממך" - לא זכור לי שהיא בכלל הגיבה לאותה אישה

וכן, זה לא מנומס וזה חלק מהישראלי המכוער להתערב ולדחוף את האף לעניינים לא שלהם - זה לא חום, זה פשוט נבע משיעמום או מגישת ה"אני יודע הכי טוב" - אף אחת מהן לא טובה במיוחד.

דרך אגב אהבתי את הפסיכולוגיה בגרוש על הדמות של מרצי, אני לא הייתי יכול לעשות עבודה יותר טובה ואני "מכיר" את מרצי מהפורום כבר כמה שנים..

את בטוחה שאת מגיעה מחברה יותר מנומסת?

בטח! יצא לי לראות אישה מלקקת ריבה

ושיהיה ברור - פותחת צנצנות ריבה אטומה, מלקקת וסוגרת חזרה.

הייתי כל כך מזועזעת שרק בהיתי בה, היא קלטה אותי ונעלמה, אחרי כמה דקות חזרה שוב. מפאת גילה לא אמרתי כלום, ואני מתחרטת על זה - הייתי צריכה להרים את המקום בצעקות. כל כך דוחה!!!

לא אני ולא ילדי טועמים פיצוחים/זיתים או כל דבר בתפזורת, כמו שאמרת - ממש גזל!

DDN

New member
איכס!

זה כבר ממש להעביר את החיידקים שלה לכל מי שיגע בריבה הזו

הזכרת לי מקרה שסופר פה של מישהי שקנתה טופיפי, וכשפתחה בבית גילתה שמישהו פתח את החבילה בסופר, אכל שתי יחידות והחזיר לקופסה, וזה מאוד הגעיל אותה מסיבות מובנות.

כשעבדתי בתור דיילת טעימות בסופר נתקלתי במקרים לא סימפטיים, אבל מה שאת מספרת זה שיא מסוג חדש. גועל נפש.

זו בדיוק הסיבה למנהג הישראלי

לקחת מוצר מהחלק האחורי של המדף.
אני גם משתדלת לבדוק אם במוצרים זגורים החותם לא נקרע, בדיוק מהסיבות האלה.

בעעעעע

DDN

New member
אני האמת מהלקוחות שמתערבים

לא בזמן שהלקוח האחר נמצא עם איש מכירות (זה לא יפה, ולא אתי),
אבל קרה לי כמה פעמים, במקרה זה היה בשני סניפים שונים של KSP.
למי שלא מכיר אותי, אני מנהל רשת מחשבים בעבודה, וגיימר בבית. אני מבין משהו במחשבים ובבניית מפרט למחשב. אני לוקח את זה אישית כשמנסים "לדחוף" למישהו מוצר שהוא לא צריך, או שמנסים להראות לו שחוסכים כסף, אבל למעשה לא עונים על הדרישות שלו.

יצא לי כבר כמה פעמים לפנות אל לקוחות אחרים שעצרו רגע בצד לחשוב, ולהביע את דעתי על מה שהמוכר אמר להם, או דיעה על מוצר שהם עומדים לקנות.

קריסטה

New member
וככה צריך

עם כל הכבוד לפרנסה של אנשי המכירות, אם יודעים משהו שהלקוח היה מעדיף לדעת צריך להגיד לו את זה.

shlang

New member
אין לך מושג כמה שאת צודקת, יצא לי לראות

אשה פותחת קופסא של גבינה הסירה את המכסה הדביק , טעמה ,סגרה את הקופסא והחזירה למקרר, אין לך מושג איך פישלתי אותה בחנות, תארי לך שהיית מגיעה הביתה עם קופסא שהתברר לך שטעמו ממנה.
שוב, את צודקת לחלוטין

DDN

New member
קרה לי

קרה לי להגיע הביתה ולגלות שאכלו ממיכל הגלידה שלי

כמהאפשר

New member
אני מברכת על האנשים שיודעים להושיט יד ולעזור

עם רצון לייעץ וגם אני למדתי(עם הזמן, ב"ה) לפתוח את הפה ולדבר.

בסה"כ לכל אחד יש ידע שונה, נסיון חיים שונה-
ואם אני רואה ויודעת משהו ויכולה לעזור, אני עושה זאת בשמחה.
ולו רק לגשת למישהו אם אני רואה אדם מסתבך עם השפה ולהציע תרגום או במקום להתחיל להסביר כיצד להגיע אם אני רואה מישהו עומד אבוד-
פשוט לעשות איתו סיבוב של רבע שעה..
זה עולה לי משהו? קב"ה שם אותנו כאן כדי לעזור.

מכיוון שיש לי ידע מספיק נרחב, קורה לא מעט שאני מדברת בלי שמבקשים ואף פעם לא קרה שאדם לא עמד "שעה" לאחר מכן והודה.
יצאו מזה הרבה סיפורים ומקרים מחממי לב,
אפילו שידוך..

rururutyty

New member
אבל איך

תדעי אם המוצר מתאים לך אם לא תטעמי? אולי זה לא מתאים לך? למה זו גניבה? תאמיני לי, אנו משלמים מספיק כסף בסופר.

למעלה