השפעת הגרושים על החיים

mother cat

New member

LOL
איזה גישה בריאה לחיים - שאת מעדיפה להודות לה...

רפסודיה

New member
צלע שלישית שנוספת לקשר זוגי

נכנסת לשם כי היה שם מקום להיכנס וגם מישהו או משהו פתחו לה את הדלת. למישהו מבחוץ אין אפשרות לפרק מערכת שמועדת לפירוק מתוך הכוחות הפנימיים.

קמת לא טוב היום?

או שחוש ההומור שלך טרם התניע?
זה היה בצחוק
(ולכן, אגב, נכתב בצורה כזו, הומוריסטית, עם חיצים צבעוניים וכו', ולא בתור תלונה או התבכיינות, חלילה)

רפסודיה

New member
מעדיפה את האפשרות שטרם התנעתי

אני קמה טוב בכל יום, כנראה שחוש ההומור שלי נשאר הבוקר מאחור. הייתי צריכה לעשות כמוהו ולהישאר במיטה

mother cat

New member
מה זאת אומרת קמה טוב כל יום?

שתפי אותנו - מה הסוד שלך????
(מאמא חתולה שקמה לא טוב כל בוקר... ובכלל לא מומלץ להתקרב אליה לפני כוס התה השני שלה....)

הזוגי שלי קם כל בוקר בשש בצהלה רבה

כאילו נתנו לו זריקת אדרנלין.
למזלו אין לי כח אפילו לתת לו איזו צ'פחה שירגע מכל העליצות שלו.

(למזלי הילדים שלי כמוני, כך שאצלנו בבוקר לא מדברים וגם משתדלים לא להיות באותו החדר)

אדמiנית

New member
חחחח הרגת אותי עם העליצות

נזכרתי במערכון של הגשש עם חכם מיימון (חיפשתי ביוטיוב, אבל לא מצאתי)

mother cat

New member
אני לא בטוחה שזה לא עדיף מבעלי...

הוא שם שעון ל- 05:45. השעון מעיר רק אותי. אני נובחת עליו שיקום והוא נוהם "אני קם" ונשאר לישון. ואז השעון מצלצל שוב, ואני נובחת, והוא נוהם... ואז שוב.... כל זה בדרך-כלל נמשך עד בערך 07:00, שאז הוא מזיז את עצמו מהמיטה סופסוף והולך להעיר את הילדים, ואני מנסה לגנוב עוד כמה דקות של שינה עד שהחתלתול מתעורר.... ואז אני כמובן עוד פחות ידידותית למשתמש כי אני בעצם ערה כבר מ-05:45..... אולי עדיף משהו שקם בשש בצהלה - רק שיצהל מחוץ לחדר שלי...

I am so not a morning person!

רפסודיה

New member
קמה טוב, שמחה בחיים שלי, אבל בשקט

עוברת לפחות שעה עד שאני מוכנה לתקשר. אם אין ברירה וחייבת אז רק משפטים קצרים.
בהמשך היום אני כבר יותר ידידותית לסביבה. היום כזכור טרם קרה

XמXלה

New member
לא מתקשרת עם סביבתי לפני תשע...

סימני תקשורת קלושים ניתן לקבל אחרי הקפה של הבוקר שאני קונה בבית הקפה שצמוד למשרד. לו הייתי יכולה לחיות בלילה ולישון ביום
...
זו בעיה אמיתית אגב... אני לא מתה על זה

השפעות וכו'

להילה שלום, חלק משאלתך קשור לעורך דין ולא לפורום, אבל די סביר שהגרושה לא יכולה להכתיב לאישך את מקום העבודה או ההתמחות שלו. ברצוני דווקא להתרכז "בסיכסוך" שיש לה איתך. לדעתי, בסופו של דבר אין זה משנה אם את צודקת או אינך צודקת, עדיף שתגלי חוכמה ולא תגררי להיות צד בין שניהם. הם היו נשואים וילדו יחד ילדים והיה ביניהם סיפור, כשהיה, כל זה עכשיו נחלת העבר, את עכשיו לא מאויימת על ידי האישה הזאת, ואין לך צורך אמיתי להיות חלק מכל הרע הזה שמקיף עכשיו את ההסתגלות שלהם לגירושין. החיים דינמיים, וכרגע המצב כזה, השמרי מלהיות מעורבת מדי, מי שמתעסק עם בצק בדרך כלל מתלכלך מהבצק, לכן לא כדאי לך בכלל להיות במקום הזה. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי ושאת במצב של מישהי שרוצה שיהיה לה טוב ביחד עם האיש החדש, לכן אל תדשדשי בישן. כל טוב, תשמרי על האהבה שלכם נקייה ויפה, בהצלחה חיה ולטון.

TatyBar

New member
בלת"ק

ראשית- הגרושה שלו לא יכולה להכתיב לו איפה לעבוד. היא לא צד למו"מ שלו עם המעביד והיא לא יכולה להחליט על זה.
היא יכולה לבקש ממנו לדאוג לסידור לילדים בימים שהוא לא בארץ.
היא יכולה לבקש שלא יהיו איתך.
היא יכולה לבקש שישלם על בייביסיטר.
ואת כל זה היא יכולה לדרוש מבית המשפט.
אבל המקסימום שהיא תקבל יהיה אולי - תשלום עבור בייביסיטר. לא יותר.
השאלה אם הם כן או לא יכולים להיות איתך - תצטרך להתברר על ידי השופט. ואולי זה רעיון לא רע. ואז היא תיאלץ לאכול את הצפרדע שלה.
אבל הוא לא, כי אין להם "קשר" איתך. קשר ביולוגי או חוקי.
אז אולי סבא או סבתא או דוד... או - בימים שהוא לא בארץ - ככל הנראה - בייביסיטר שהיא תדאג והוא ישלם.
יותר מזה - לא רואה איך הוא יצטרך לעשות.
ולדרוש ממנו, אחרי שנתיים שהוא לא עובד, לא לקבל עבודה רק בגלל שהוא יהיה 6 פעמים בחו"ל???
זה כל כך לא מידתי וחסר פרופורציה מצידה שאם היא בכל זאת תגיש תביעה לבית המשפט- היא עוד תחטוף הוצאות על הטירחה והטרדה והקטנוניות שלה.

TatyBar

New member
תיקון והבהרה

על השאלה אם הם כן או לא יהיו איתך - יצא לי משפט עקום..
השופט יכול להחליט כן או לא.
כן כי זה מה שהם רגילים אליו.
ולא כי אולי הוא יחליט באופן יבש שאין לך "זכות" עליהם.
בכל מקרה זה יכול להתברר על ידי השופט או על ידי פקידת סעד ולי נדמה שבשביל 6 פעמים בשנה - הוא ממש לא ישמח לבזבז את השעות של פקידות הסעד!

והבהרה - כתבו לך שאולי היא תוכל לדרוש העלאת מזונות.
אז היא לא.
כי זה לא משהו קבוע.
משהו שיקרה מדי פעם - והתגובה אליו תהי נקודתית. לא מערכתית.
על 6 שבועות בשנה לא מעלים דמי מזונות.
המקסימום יהיה תשלום עבור בייביסיטר או משהו כזה.
ואולי אפילו - להחליף את הימים שלו עם ימים בשבוע אחר.
נגיד במקום יומיים בשבוע x שהוא בחו"ל - אז שלושה ימים בכל שבועיים שלאחר מכן.
ואז זה מפצה.
אבל זה משנה להם את השגרה אז אולי זה יהיה מסובך מדי.
בכל אופן - לא תהיה העלאת דמי מזונות בגלל דברים כאלה.

למעלה