אכן כך!!!נוף יפהפייה.
כיף בוודאי לשתות תה עם עוגת גבינה.אכן כך!!!
אפילו כייף סתם לשבת ולצפות בנוף המרהיב.כיף בוודאי לשתות תה עם עוגת גבינה.
צחקתיאפילו כייף סתם לשבת ולצפות בנוף המרהיב.
אני מתלוצץ שאני רואה מהמרפסת שכנה מעבר לים בקפריסין כל בוקר.
טעם משובחאו כוס חלב עם עוגת שוקולד, אבל כל אחד לפי טעמו אני מניח
הטעם שלי:
צפה בקובץ המצורף 125446
צפה בקובץ המצורף 125448
מצבך עגום, אם לזה את קוראת טעם משובח, עוגה קנויה סתמית עם כוס חלב (פלא שלא שוקוטעם משובח
רב תודות על איבחונך.מצבך עגום, אם לזה את קוראת טעם משובח, עוגה קנויה סתמית עם כוס חלב (פלא שלא שוקו ).
עוד מעט גם תאהבי את הג'אנק שלו נקניקיות והמבורגרים ממקדונלד'ס
כמו האדם עצמו.טעם משובח
לא מאבחנת מקצועית ולא נעליים. אקדמאית חדשה ששכחה את הכלום שהיא הגיעה ממנו ושהיא עדיין הייתה בו אילולא האנשים שלי היו פותחים בפניה את דרכה אל האקדמיה באמצעות זילות ההשכלה הגבוהה, ועכשיו חושבת שהיא יכולה להרים את האף על המעמד השליט שלא הבין את הרעיון השוויוני והוריד את רמת הסטנדרטים במקום להעלות את רמת האנשים, כדי שגם היא ואלו שכמותה יוכלו לצבור השכלה אקדמית ולהתקדם בחייםרב תודות על איבחונך.
חדש לי שאת מאבחנת מקצועית.
אינפנטיל, כהרגלך.כמו האדם עצמו.
צפה בקובץ המצורף 125482
לא מאבחנת מקצועית ולא נעליים. אקדמאית חדשה ששכחה את הכלום שהיא הגיעה ממנו ושהיא עדיין הייתה בו אילולא האנשים שלי היו פותחים בפניה את דרכה אל האקדמיה באמצעות זילות ההשכלה הגבוהה, ועכשיו חושבת שהיא יכולה להרים את האף על המעמד השליט שלא הבין את הרעיון השוויוני והוריד את רמת הסטנדרטים במקום להעלות את רמת האנשים, כדי שגם היא ואלו שכמותה יוכלו לצבור השכלה אקדמית ולהתקדם בחיים
בסה"כ פייק-אליטה שמתה להימנות על אנשיי ולהיות אחת מאיתנו, ושלא מבינה שכל כמה שהיא תתאמץ, תשתדל, תתנשא ותנסה לעשות פוזות, זה לא יקרה לעולם, והיא לעולם לא תהיה אחת מאיתנו
דווקא האובר-מאמץ שלה מוכיח את זה, כי מי שרמה גבוהה באמת, לא צריך לעבוד כל-כך קשה כמוה בשביל זה
תגובה המותאמת לרמתךאינפנטיל, כהרגלך.
על הכיסא הזה הרגיש פתאום בכוח.
אמר האינפנטיל שאמר שהדשא כחולתגובה המותאמת לרמתך![]()
הערה ניהולית:אמר האינפנטיל שאמר שהדשא כחול
בחיי, שאין לי מושג, למה חורזת מאפשרת לך לטנף את הפורום היחיד שלא היה נגוע באינפנטיליות שלך?
אני לא יודע אם שמת לב או לא, אבל כל זה התחיל בתגובה מספר 14 שלה כשהיא נפלה עליי משום מקום בגלל בעיות שלה עם עצמה (ממש מזכיר את הסיפור שלך עם מיטלמן):הערה ניהולית:
הסיבה היחידה שאנחנו לא מטפלים בתגובות הפסולות בשרשור הזה, היא מאחר והרמה וההתקפות הן הדדיות בין שניים ואנו סומכים על רוב גולשות וגולשי הפורום שיידעו להתעלם מכך וליהנות משרשור חביב.
נמליץ בחום שאנשים שמתבטאים בתת-רמה ופועלים במלוא עוזם כדי לטנף שרשורים, לא יטיפו לאחרים על כך ו/או יקיימו בעצמם את מה שהם מטיפים לו.
נודה לשניכם אם משלב זה ואילך תפסיקו עם ההתקפות ההדדיות וההתבטאויות הרדודות, תעברו למסרים פרטיים או תקחו חדר באיזשהו מקום במקום לשתף את גולשות וגולשי הפורום ברמת הכתיבה הנמוכה.
תודה מראש על שיתוף הפעולה (למען הסר ספק, זאת לא הזמנה לדיון בנושא, לא בשרשור זה ולא בכלל).
נשמח מאוד אם לא תחייבו אותנו להתערב מעבר להודעה זו.
@hrpbiiapnrpeltework
כן, אני מודעת שנפגעת ממני ואתה מנסה להכניס לי בין השורות בעקצוצים הילדותיים שלך שמתאימים לרמה של האינפנטיל.הערה ניהולית:
הסיבה היחידה שאנחנו לא מטפלים בתגובות הפסולות בשרשור הזה, היא מאחר והרמה וההתקפות הן הדדיות בין שניים ואנו סומכים על רוב גולשות וגולשי הפורום שיידעו להתעלם מכך וליהנות משרשור חביב.
נמליץ בחום שאנשים שמתבטאים בתת-רמה ופועלים במלוא עוזם כדי לטנף שרשורים, לא יטיפו לאחרים על כך ו/או יקיימו בעצמם את מה שהם מטיפים לו.
הפורום הזה היינו היחיד שלא היה נגוע באינפנטיליות וחבל שאתה מאפשר זאת, מוריד את חווית הגלישה כפי שרק אתה יודע.נודה לשניכם אם משלב זה ואילך תפסיקו עם ההתקפות ההדדיות וההתבטאויות הרדודות, תעברו למסרים פרטיים או תקחו חדר באיזשהו מקום במקום לשתף את גולשות וגולשי הפורום ברמת הכתיבה הנמוכה.
תודה מראש על שיתוף הפעולה (למען הסר ספק, זאת לא הזמנה לדיון בנושא, לא בשרשור זה ולא בכלל).
נשמח מאוד אם לא תחייבו אותנו להתערב מעבר להודעה זו.
@hrpbiiapnrpeltework
אני לא אינפנטיל. זה שקר של החרדי שהופרך. האמת שחשבתי שכבר למדת שחזרה על שקר אלף פעם לא הופכת אותו לאמת, מאז שהפסקת לקרוא להרינגטון שקרן, אבל כנראה שלא.אמר האינפנטיל שאמר שהדשא כחול
בחיי, שאין לי מושג, למה חורזת מאפשרת לך לטנף את הפורום היחיד שלא היה נגוע באינפנטיליות שלך?
כשאני אהיה עשיר אני אגור באחוזה ענקית רבת קומות עם בריכה אולימפית בחצר האחורית ובחצר הקדמית תחנה הלמבורגיני אוונטאדור המצופה בזהב טהור שליהשקיעה מביתי
צפה בקובץ המצורף 125324
מציעה לך לצפות בסדרה "אבא" מסופר על אחד שחלומו להיות עשיר.כשאני אהיה עשיר אני אגור באחוזה ענקית רבת קומות עם בריכה אולימפית בחצר האחורית ובחצר הקדמית תחנה הלמבורגיני אוונטאדור המצופה בזהב טהור שלי
האחוזה תהיה כה גדולה, וכה גבוהה, שלמרות שהיא תהיה בית אחד, של משפחה אחת, ובשעה שמהקומה הראשונה יראו את השקיעה מגובה הרחוב, מהקומה האחרונה יראו את השקיעה כפי מה שאבי בן רואה את השקיעה מהמרפסת שלו, אם לא מגבוה יותר
האחוזה שלי תהיה בגובה של לפחות 7 קומות (אולי יהיו עוד קומות מתחת לאדמה) וכל קומה תהיה בשטח של לפחות 1,300 מטר רבוע אם לא 2,600 מטר רבוע וכל קומה תהיה בגובה 7 מטר ככה שמגג הקומה האחרונה יהיה אפשר לראות את השקיעה מגובה של בערך לפחות 49 מטר
צפה בקובץ המצורף 125380
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.