השקר מתגלה במלואו: שרון חולה.

השקר מתגלה במלואו: שרון חולה.

בטח לא בריא כמו שור, כפי שרופאיו ויועציו ניסו למכור לנו. מסתבר שראש הממשלה שרון שנולד עם מום מולד בלבו שגרם לו לחור בלב, שגרם לו לאותו ארוע מוחי שגרם לו לאוטם במוח (שבץ מוחי למי שלא מבין שזה מושג נרדף לאוטם במוח) עומד לעבור צינתור בלבו כבר ביום חמישי הקרוב, כדי לנסות ולתקן את החור שנוצר בלבו ועלול לגרום לארוע מוחי נוסף, קטלני יותר ומסוכן יותר מקודמו (או קודמיו). בינתיים מדברים על כך שכל הסמכויות יועברו לממלא מקומו של ראש הממשלה, רק שעדיין לא ממש ידוע מי זה יהיה, אך רוב הסיכויים מצביעים על כך שזה יהיה אולמרט. אמרתי לכם ששרון ויועציו מסתירים מהציבור את האמת ושהארוע המוחי שעבר ראש הממשלה אינו ארוע חד-פעמי שאין לאחריו השלכות שיכולות לפגוע בו ובתפקודו, והנהעכשיו כולנו גם מקבלים את ההוכחה לכך שצדקתי לגבי זה. כך שכל השקרנים/תעמולנים ובראשם kgjghy שהספיק להעלם בינתיים, שבאו לעשות לנו פה שטיפת מוח ולשקר לנו מקדימה: ערוותכם התגלתה! ולא שהאמנו לכם ולשקרים שלכם, אבל עכשיו יש גם הוכחה שראש הממשלה והמועמד שלכם להנהגת המדינה, שרון, אינו בריא כלל וכלל ואף לא לא בטוח שיחיה עד יום הבחירות.
אז בפעם הבאה שאתם שולחים את התעמולנים שלכם לפורום שלנו, לפחות תבדקו קודם שאין סיכוי שהשקרים שלהם יתגלו מאוחר יותר והם יהפכו בכך לצחוק ולקלס בפורום שאליו הם נשלחו מטעמכם.

ריאליסט

New member
שום חולה!

צנטור זה הליך שגרתי בדיוק כמו בדיקת דם. דווקא העובדה ששרון הולך היום כמו ילד,שבוע אחרי שעבר שבץ-שלפעמים יכול לגרום למוות מיידי,מראה שבאמת היה לו שבץ קל ביותר. הצנתור שהוא עתיד לעבור כ"כ מהר,אינו צנטור דחוף.בד"כ מחכים הרבה זמן לפני שמצנטרים אדם בגיל כזה-בעיקר כשהצנטור נעשה במום שיש לו בלב כנראה מיום הולדתו,ורק בגלל גילו הוא גרם לשבץ. כן-שרון לא ממש ראוי מבחינתי להיות ר"מ-ואני לא מוצא היום גם אחרים.אבל להפוך את נושא בריאותו של שרון לאישיו במערכת הבחירות,זו התחמקות מהנושאים האמיתיים. כזכור-כשבגין נבחר בפעם הראשונה לראשות הממשלה הוא היה שבועות מספר לאחר התקף לב קשה.בזמן כהונתו הראשונה הוא עבר התקף לב נוסף+שבץ מוחי,ונבחר לקדנציה שניה. בקדנציה השניה לקה בדכאון קליני-זו דוגמא לר"מ חסר יכולת תפקוד בריאותית.שרון לידו הוא שור.

mean girl 16

New member
אין מה להשוות.

בגין לא היה בן 78. אפילו לא קרוב. וברגע שבגין יצא מכלל תפקוד הוא הודיע- "אינני יכול עוד". שרון כרגע מתנהל ע"י יועציו. היועצים הם אלו שמנהלים את המדינה בימים אלו.

bhnadav

New member
נו באמת...

"היועצים הם אלו שמנהלים את המדינה", "שרון מתנהל ע"י יועציו" - על מה השטויות האלה?
את מקבלת דיווחים בזמן אמת מה קורה בלשכה של שרון? הרי ראינו אותו היום בישיבת הממשלה והוא נראה מעולה, אין שום סיבה שהיועצים ינהלו את המדינה במקומו, אז מאיפה זה בא?

ריאליסט

New member
כל הליכודניקים

הגנו על שרון כשמצנע טען שהוא מתנהג כ"דון קורלאונה". היום כששרון עוזב את הליכוד,ולוקח ממנו הרבה מנדטים-הם תוקפים אותו בצורה שיחסית אליה מצנע נשמע ילד טוב ירושליים. צביעות כזאת...

מצנע? בסה"כ ציטט את אולמרט ...

ואתה בטח יודע איפה נמצא היום אולמרט ... אני מכיר גם ליכודניקים שלא הצביעו אז לליכוד בגלל שרון. וגם ליכודניקים שהצביעו לליכוד למרות שרון. אז לומר "כל הליכודניקים", זו גם סוג של צביעות דמגוגית.

ריאליסט

New member
צביעות?

מתוך 38 המנדטים-נטו שבהם זכה הליכוד-כמה ליכודניקים כבר לא הצביעו לליכוד? מיעוט מבוטל. וכמה לא יצביעו הפעם לליכוד? רבים רבים. ובסוף-מצנע צדק-הלא כן?

אתה טענת "כל הליכודניקים"

אז זה לא "כל". גם אולמרט צדק. אבל אין סיכוי שאי פעם אני אתייחס לדבריו ברצינות (גם כשהוא היה בליכוד, והיה אנטי לשרון, לא התייחסתי אליו ברצינות).

ריאליסט

New member
שטויות!

מה משנה הגיל? בגין היה אדם חולה מאד בגיל 60-ונבחר לראשות הממשלה. חולי הוא חולי ולא עניין של גיל. עובדתית-בגין נבחר ב-1981 לעמוד בראשות הממשלה,ולמעשה בקדנציה השניה שלו כמעט לא תפקד-בגלל מחלותיו ובגלל הדיכאון הקליני שאליו נכנס.חוסר התפקוד שלו היה חודשים רבים לפני שהוא אמר "איני יכול עוד". שרון לעומתו לקה בשבץ קל מאד,ואינו חולה לב.(הצינטור שלו הוא לא בשל מחלת לב אלא כדי למנוע סיכוי לשבץ בעתיד). כל מי שתוקף את שרון בגלל מחלתו היה צריך לומר שבגין לא היה ראש ממשלה לגיטימי. די עם הצביעות. תתעסקו בדברים האמיתיים.

תומרס1

New member
סליחה??

במערכת הבחירות של של שנת 1977 בגין ז"ל לא היה מעורב בכלל במערכת הבחירות לאחר שלקה בהתקף לב זמן לא רב לפני הבחירות והייתה לו מחלת לב קשה מאוד. למעשה לא השתתף כלל במערכת הבחירות. מערכת הבחירות כולה התנהלה על ידי יועציו וקרוביו.. לבוא ולהגיד שהמדינה כעת מנוהלת על ידי יועציו של שרון זה ממש לא נכון. ראינו איך אתמול ניהל את ישיבת הממשלה ביד רמה והכל היה בסדר. אז זה ממש לא נכון להגיד שהמדינה לא מנוהלת על ידי אריאל שרון ואני אשמח לדעת מאיפה את שואבת את המידע מתוך חדרי החדרים ואיך המדינה באמת מנוהלת. אני יכול להבטיח לך ששרון מנהל את המדינה ואין סיבה שיועציו או מי שלא יהיה ינהל את המדינה במקומו. כי הוא פשוט נראה מעולה...

מה זאת אומרת "לא מעורב" ?

כילד אני זוכר עצרות בחירות שלו ושל פרס (לא שהשתתפתי בהן, אבל אני זוכר שהיו). לא יודע מה היה מצבו הבריאותי דאז, ומצבו הכללי ורמת תפקודו (אפשר להסתמך רק על עדותו של ריאליסט, שכנראה עוד זוכר), אבל איך אפשר לומר שהוא לא היה מעורב בכלל?

תומרס1

New member
איך אפשר לומר?

במערכת הבחירות של 77 מי שהיה בחזית ומי שלמעשה הוביל את המערכה היה עזר ויצמן שאף פתח את שידורי התעמולה. בגין לא היה אקטיבי במערכת הבחירות לאחר שסבל ממחלת לב קשה ולאחר התקף הלב שלקה בו בחודש אפריל.. הבחירות נערכו בחודש מאי. 17 במאי. וזו ההסטוריה.. ולמרות הכל בגין זכה בבחירות והיה לרה"מ למרות המחלה ולמרות שהמערך ציירו אותו כקיצוני. כי היה מנהיג!! התגובה שלי הייתה למה mean girl 16 כתבה. שהמדינה מנוהלת ע"י יועציו של שרון כאלו שהיא נמצאת בחדרי החדרים ויודעת דברים שאנחנו לא יודעים. לפי מה שאנחנו רואים בימים האחרונים ובעיקר אתמול בישיבת הממשלה. שרון מנהל את המדינה ואת הממשלה ביד רמה והוא נראה פשוט מעולה!!!

ריאליסט

New member
אנ י נורמלי,

ואני יודע מה זה צינטור. במשפחתי עברו צינטור 2 אנשים-אחד מהם קרוב לגילו של שרון,ושני שהוא חולה לב. שניהם יצאו מהצינטור תוך כמה ימים. שרון אינו חולה לב.הצינטור מיועד לסתום חור שהוא מולד-וקיים אצלו מיום הוולדו. בגין (להבדיל) היה חולה לב קשה לפני שבכלל נבחר.במערכת הבחירות של 1977 הוא בכלל לא נראה,כי שכב בבית חולים. ב-1981 לקה בהתקף לב שני ובשבץ מוחי-ושוב נבחר. לאחר מות אשתו לקה בדכאון קליני,ובמשך כמעט שנה לא תפקד-היינו בעצם ללא ר"מ. אז כל מי שמתרץ את התנגדותו לשרון ממניעים בריאותיים-חייב לומר שבגין לא היה צריך להיות ראש ממשלה-אחרת הוא סתם צבוע. תן נימוקים עניניים!

bhnadav

New member
נחשב כניתוח קל מאוד ../images/Emo13.gif

ניתוח שברוב המקרים דורש רק הרדמה מקומית הוא לא ניתוח קשה ולא דבר מסוכן. בכל דבר יש סיכון, גם בחציית כביש, אבל מפה ועד הפחדת הציבור...

תומרס1

New member
צודק בהחלט!!

זה נחשב לניתוח פשוט מאוד שרבים עוברים אותו. גם אבא שלי לפני חודש. אז מספיק עם ההפחדה שאתם מנסים לזרוע.. בסך הכל הרדמה מקומית בד"כ ועובר בהצלחה ובמהירות.. לשרון אני מאחל הצלחה ורפואה שלמה..

הניתוח אולי פשוט, אבל לא הוא האישיו

האישיו זה שצריך להרדים את ראש הממשלה כדי לבצע לו את הצינטור, והרדמה בגיל כזה ובמשקל כזה עלולה להיות קטלנית, ובואו לא נשכח שמדובר במום בליבו של ראש הממשלה, לא ביד או ברגל, אפילו לא בבטן או בגב, אלא בלב, אז אני לא יודע איך אתם יכולים להתיחחס לזה בכזה זלזול כאילו שמדובר בניתוח קילה.

תומרס1

New member
כי האישיו הוא זה שאתה מנסה

להפחיד ציבור שלם.. גם אם זה היה ניתוח קילה או הסרת שיער בלייזר היית מתבטא באותה נימה.. עם האירוע המוחי הקל שהיה לשרון ניסיתם להפחיד. לא הלך לכם כי שרון עדיין כאן. אז עכשיו מצאתם לכם משהו חדש הצינטור.. אני מבטיח לכם שגם זה יעבור.. ואז תמצאו משהו חדש..

mean girl 16

New member
זה ממש לא נכון

אני אומרת אמת שהמון רופאים אמרו(על סבא שלי בזמנו) שלא לא ל-א מומלץ לאדם בגילו(אותו גיל של שרון) לעבור צינתור. אלא אם כן ממש מוכרחים. אז כנראה שממש מוכרחים. מה שגם- הרופאה של סבא שלי אמרה שאדם בגיל כזה אחרי אירוע מוחי אחד, הסיכויים לעוד אחד הם נורא גדולים(ואל תתייחסו לזה בביטול כי אני ל-א ממציאה). ומעניין שאף אחד לא שם לב שבשבוע שעבר אמרו ששרון עומד לעבור צינתור עוד 3 שבועות ופתאום זה יום חמישי. תבינו אני מאחלת לו רק בריאות, בחיים לא הייתי רוצה שיקרה לו משהו רע. אבל צריך להסתכל על הדברים כמו שהם ולהיות מחוברים למציאות. כי על כל סבא פה שעבר אחד מהדברים האלה בהצלחה יש גם כמה שלא. ועל סבא של אף אחד פה לא הייתה מוטלת אחריות לאומית.

למעלה