השקר מתגלה במלואו: שרון חולה.

תומרס1

New member
לידעתך צינטור ניתן לעשות

ביום בו אדם רוצה בו.. גם אבא שלי עבר צינטור ואני יודע בדיוק מה זה אומר צינטור. בנתיים את מתייחסת בביטול למה שאנחנו אומרים.. הפחד שאתם מנסים לזרוע בנו לא יעזור לכם... ואני מאוד מחובר למציאות. מאוד..

mean girl 16

New member
הפחד שאתם מנסים לזרוע בנו?

טוב שלא תהיה פרנואיד. אני לא מנסה לזרוע פחד באף אחד, אני מביעה בדיוק את מה שאני חושבת. ולא אמרתי שלא ניתן לעשות צינטור ביום שהאדם רוצה בו. גם אני יודעת בדיוק מה זה צינתור. סבא שלי עבר צינתור כשהוא היה ב100% בריאות. משקל מצויין, כושר מושלם(ממש רץ), בלי שום חור בלב או כתם במוח. איך שהוא יצא מהצינטור הוא היה על כסא גלגלים לא מסוגל לעשות דבר בעצמו- בקושי מזהה את הבן שלו. אז על כל אחד שעבר את זה טוב יש גם כמה כאלה, ואני יודעת על מה אני מדברת. אני אומרת לך שמעל גיל 70, יש בצינטור סיכון גדול מאוד. אם אתה לא מאמין- תשאל כל רופא והוא יגיד לך. אתה יודע מה נמאס לי כבר לדבר על הבריאות של שרון. אני מביעה חששות אמיתיות שלי וכולם חושבים שאני מאחלת לו מוות. נמאס.

אתה משווה את ההתייחסות לראש ממשלה

לפני 30 שנה והיום ?! מבחינה תקשורתית, שקיפות, דרך קבלת החלטות, האנשים שמסביבו, האחריות המוטלת עליו אישית וכו'? כשלוי אשכול נפטר וגולדה (?) החליפה אותו - לא היו זעזועים פוליטיים. כשבגין פרש, ושמיר החליף אותו, לא היו זעזועים פוליטיים. אתה רואה מצב כזה גם היום בקדימה? אם קדימה היתה קמה מלכתחילה ללא שרון (אותם אנשים, רק ללא שרון), נראה לך שהם היו עוברים את 5 המנדטים? במקרה של קדימה, ההצבעה היא בעיקר לאיש. לאו דווקא לדרך מסויימת.

ריאליסט

New member
כל אדם הוא בר החלפה!

אם יקרה משהו לשרון אז או שהכנסת תתאחד תחת מישהו אחר,או שיהיו בחירות. אם "קדימה" היא מפלגה לכנסת אחת,היא לא תשכיל למצוא לשרון יורש (אם בכלל נזדקק לכזה). אז בין-כה היא תעלם מהמפה הפוליטית. אבל מצב בריאותו של שרון,אינו מהווה סיבה שלא להצביע עבורו. מצב בריאותו של בגין כן הווה סיבה לא להצביע עבורו,וזה שלא התיחסו לכך -לא משנה עובדה זאת.

אם חס וחלילה יקרה משהו לשרון,

קדימה כבר לא תהיה קדימה של המפץ הגדול. שרון הוא זה שמאחד בין דליה איציק לצחי הנגבי. אולמרט גם יאחד ביניהם? בליכוד דאז, בגין איחד את כל האנשים, אבל כולם היו מחוייבים לאיזשהי דרך. מפלגה. הדבר הזה לא קיים בקדימה. שם כולם מחוייבים למוצא פיו של שרון. צודק. מצב בריאותו של שרון,אינו מהווה סיבה שלא להצביע עבורו. אבל מצב בריאותו כן צריך להלקח בחשבון ע"י מי שמביצע עבורו.

sandbird4

New member
בולשיט! אם לא יהיה את שרון אז יש את

שמעון פרס. אומנם בן 82 אבל עם בריאות טובה וכושר מעולה, וגם מאחרוני האנשים שעוד נחשבים "מהדור הטוב" של הפוליטיקה.

בוא נגיד כך: אהוד אולמרט זה לא שרון

וגם לא ציפי לבני זה לא שרון. ונסתפק בזאת לעת עתה.

bhnadav

New member
הוא לא מעוניין ../images/Emo13.gif

ציפי לבני בעניי היא המועמדת הטובה ביותר להחליף את שרון לאחר סיום הקדנציה הבאה.

sandbird4

New member
ציפי לבני?

נו טוב

bhnadav

New member
למה זה מצחיק? ../images/Emo13.gif

בנתיים הציבור מראה בסקרים שזה מה שהוא רוצה, כשאני ועוד רבים חשבנו כך עוד לפני שהוקמה קדימה ולפני שציפי לבני עלתה כל כך לכותרות.

sandbird4

New member
אם כל הכבוד, ויש כבוד, עדיין

היא לא כזאת שתמשוך את ההמונים אחריה.

bhnadav

New member
היא דווקא כן ../images/Emo13.gif

היא מובילה הן על פרס, הן על מופז והן על אולמרט כמועמדת הטבעית להחליף את שרון, ע"פ מספר סקרים שנערכו על ידי מספר מכונים.

sknr 1

New member
אמרתי את זה יום אחרי שהשקר יצא

אבל שקר זו הדרך של השמאל !! מדובר באנשים שמשקרים לעצמם, אז לשקר לאחרים - קטן עליהם !!

למעלה