השרדות סין פרק 6

Confide In Adam

New member
פרק ממש.. ../images/Emo58.gif

מתסכל!! כל מי שאני אוהב עשה דברים שהוא לא היה צריך לעשות!! * נתחיל בתכנית המעולה של טוד שנכשלה...
*מה הקטע של פרוסטי להידחף למה שטוד ואמנדה עשו כשהם חיפשו את אליל החסינות?
ולמה לעזאזל הם היו צריכים לעשות את זה לפני כולם, במקום לחכות שהמקום יהיה קצת נטוש יותר ואז לחפש את זה
דרך אגב, מוזר לי קצת שאמנדה לא ידעה שיש אליל חסינות (לא ראתה את העונות האחרונות?) ומה שהכי מוזר זה איך זה שאף אחד לא שואל מה יש במגילות שהשורד הנחטף מקבל כל פעם? לא מעניין אותם לדעת מה כתוב שם? * טוד נתן לג'יימס את אליל החסינות, ככה שעכשיו אלא אם ג'יימס יחזיר לו אותו (ואני בספק אם זה יקרה) טוד איבד משהו שיכול להחזיק אותו במשחק עד הסוף וג'יימס כנראה יגיע רחוק מאוד.. ממש מעצבן אותי שעד שסוף סוף מישהו שאני אוהב מוצא את אליל החסינות הוא לא שומר אותו
מקווה שזה לא יפגע בו בעתיד * קורטני מדברת יותר מדי במועצת השבט.. אני ממש אוהב אותה, אבל למה היא הייתה חייבת לפתוח את הפה ועוד להגיד דברים נגד הברית שלה? איך היא חשבה שזה יעזור לה? כנראה שלא ממש חשבה.. *שריה עפה במקום ג'אן רובר או פרוסטי.. מעדיף אותה על פני שני המעצבנים האלו.. שבוע הבא מיזוג (צפוי), יהיה מעניין לראות אם פרוסטי יחזור לזאן הו, אם קורטני תתפייס עם טוד ואמנדה (אני ממש מקווה שכן) ומה יקרה עם כל אלילי החסינות שמסתובבים שם... אוהב: טוד, אמנדה וקורטני (פיינל 3 בבקשה!) מחבב: פיג'י, ג'יימי, אריק, דניס לא אוהב: ג'יימס, ג'אן רובר ופרוסטי

D e l i l a h

New member
../images/Emo58.gif

בקשר לקטע עם האליל חסינות של טוד ואמנדה.. א. מבחינת פרוסטי זה שהוא נידחף זה מעבר למצויין. [למרות שםה אחכ היו סתומים ונתנו אוו לג'ימס] ב. צודק, לדעתי הם היו צריכים לעשות תוכנית כמו של ארל ויאו מן בהישרדות 14.

Fairywitch

New member
מסכימה כמעט עם הכל../images/Emo58.gif

אלא שאני שמחה ששיריה הגועלית הזאת עפה סוף סוף. המועדפים שלי: טוד, אמנדה, אריק. מחבבת: דניס, פרוסטי לא סובלת את: ג'יימי וג'ון-רובר

CoolBoy 17

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק ממש טוב והעונה הזאת ממש טובה אז למה להרוס עם האליל? אם זה כמו שטוד אמר כמו בעונה 13 זה גרוע ואני לא מבין למה עושים את זה ראיתי שמלא התעצבנו על מה שקרה בפרק הקודם אז רציתי לשאול אם זה סתם כי אהבתם את ארון ולא את פיג'י או שאתם באמת חושבים שזה היה מהלך מטומטמם? כי לפי דעתי זה היה המהלך הכי טוב שהם יכלו לעשות עם החילוף הזה (חוץ מזה שהם היו צריכים לספר לאריק לפני) רק לא הבנתי מה קרה בפרק הזה שהם רצו לנצח התוכנית של טוד היתה טובה רק לא הבנתי למה הצורך לספר לכולם על האליל וגם התגובות שלהם לא היו נראות אמיתיות בכלל...זה היה נראה כאילו הוא אמר להם יש אליל והם אמרו אה מגניב

Confide In Adam

New member
מסכים ../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

לגבי זה שהמהלך היה טוב, זו באמת הייתה האופציה היחידה שלהם להגיע למיזוג בכוחות שווים. מצד שני אם כבר הם הלכו על התכנית אז למה הם לא דבקו בה וניסו להפסיד שוב? אפילו אם שריה ופרוסטי כבר לא איתם, זה שהם ינצחו לא יתן להם כלום.. היה עדיף להם להפסיד, להעיף את ג'יימס ולקוות ששרייה ופרוסטי יחזרו לברית. כמובן שאם הם היו עושים את זה כנראה שהתכנית של ג'יימס וטוד הייתה דופקת אותם ככה שמהבחינה הזאת הם ניצלו. טוד סיפר רק לאמנדה, קורטני ודניס על האליל. לאמנדה הוא סיפר כי הם בברית חזקה והוא רצה שהיא תעזור לו למצוא את האליל. לקורטני ודניס אני חושב שהוא סיפר בגלל שהן היו אמורות להתחרות באתגר חסינות והוא רצה שהן יעשו כל מה שהן יכולות כדי לזכות, כדי שהתכנית שלו תצליח..

CoolBoy 17

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gifמה שהתכוונתי

ולדעתי עדיין הוא לא היה צריך להגיד להם על האליל מה חסר סיבות לנסות לנצח?

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif הישרדות סין פרק 6 ../images/Emo58.gif

הסיבה שז'אן הו רצו לנצח היא בגלל שהם ראו שפרוסטי ושארייה לא מסתכלים לכיוון שלהם, פי ג'י אפילו ניסתה לדבר עם שארייה בזמן תחרות הפרס ושארייה לא דיברה איתה. הבנות הבינו שכנראה העמיתים שערקו לא יחזרו.

CoolBoy 17

New member
../images/Emo58.gif

הסיכוי שהם יחזרו עדיין יותר גדול מהסיכוי שג'יימס יעבור לצד שלהם

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gifלגבי השאלה שלך-

לדעתי זה פשוט היה מהלך מטומטם. הן לא יודעות אם באמת יהיה מיזוג, הן לא יודעות אם שיריה לא תבגוד בהן (הרי הן היו נגדה כשהיא הייתה איתן- אז למה שהיא תישאר לצידן?), הן מניחות יותר מדי הנחות בלי בסיס, במשחק שידוע שהוא משתנה כל הזמן! אבל הכי גרוע- הן (בעיקר ג'יימי המםגרת הבלונדינית)- התנהגו כמו שתי ילדות מפגרות, וכל צחקוק שלהן גרם לי לרצות לדחוף את הראש של ג'יימי לאיזו אסלה.

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif הישרדות סין פרק 6 ../images/Emo58.gif

אחרי הפרק המגעיל משבוע שעבר הגיע הפרק שהחזיר לי את האמון בתוכנית. ידעתי ששאריה תלך אם מה שנראה לה ולא תחזור לשבט הקודם, זה מה שהפך אותה לשחקנית הכי מסוכנת במשחק וטוד ואמנדה שמו לב לזה. קורטני יורקת לבאר שמשקה אותה. ג'אן רובר יצא לי מכל החורים. את ג'יימס אני אוהבת. פייבוריטים: אמנדה, ג'יימס, טוד ודניס. לא אכפת לי : פרוסטי, קורטני ואריק. שנואים: ג'יימי, פי ג'י וג'אן רובר. טוד ממש מזכיר לי את רוב קסטרינו מהישרדות 6, לא במראה כמובן. אני מקווה שהעונה לא תהיה הצבעה לפיינל 3 כי ממה שאני זוכרת ב 13 זה היה מטומטם.

n o g a m o o n

New member
../images/Emo58.gifטוב נו, ככה זה......./images/Emo58.gif

לא תמיד תוכניות מסתדרות. הבעיה שלי היא עם פיילונג, תמיד הם נותנים לקורטני לשבת באתגר פרס ולהשתתף בחסינות. הם לא הבינו שהיא לא חזקה משום בחינה (גם לא שכלית
) ? היה ברור לי לחלוטין ששריה ופרוסטי לא ישארו נאמנים לשבט שלהם. הבחירה של טוד לספר על האליל רק לחלק נראית לי תמוהה וגם הרצון שלו לעזור לג'יימס. עם או בלי חסינות ג'יימס חזק ממנו בהרבה ובתחרויות האישיות (הפיזיות לפחות ) נראה לי שייקח יותר חסינויות. טוד היה צריך לשתוק. וגם קורטני. אבל אני מבינה אותה. ז'אן רובר הזה ממש מעצבן. או שהראו לנו יותר רגעים מעצבנים שלו עד היום כי הפרק הזה לא הראו כמעט כלום ממנו. נראה שבפרק הבא יהיה האיחוד ועכשיו נראה אייך העניינים מתפתחים. עונה טובה עד כה. אה, וחבל שטישטשו את הישבן של ג'יימס

D e l i l a h

New member
מעתיקה מה שכתבתי בפורום סדרות מציאות../images/Emo58.gif

סוף סוף ראיתי אותו. הפרק הטוב ביותר ד עכשיו בעונה, ובין הטובים ביותר בסידרה כולה. הרעיון של טוד - גאוני! כ"כ אהבתי אותו, אומנם עד הפרק הקודם ממש אהבתי את ג'יימי, וגם עכשיו קצת, אבל להרוס להם את הברית והאפשרות הקטנה שתיהיה להם אחרי זה להתקדם במשחק ניראת לי מצויינת, למרות שאני אובהת את אריק. כל כך התעצבנתי כשדניס לא יכלה לאכול את הדבר ההוא! ראו כמה ג'יימס מתאמץ לעשות את זה לאט ולשחק אותה לא יכול, כ"כ הרבה זמן! פשוט כ"כ עיצבן אותי שהיא לא אכלה את זה. גיב מי א ברייק לאכול צב זה הרבה יותר קשה לדעתי. [אה כן ממש ריחבתי על הצבים.. וגם על העופות האלה שדניס וג'יימס אכלו] טוב הצהובים ניצחו.. חבל היה יכול להיות נחמד שג'יימס ימצא את האימיונידי ואז הם יהיהו המומים לגמרי. שיהיה. קורטני מעצבנת אותי כ"כ! תביני שאם את תגיעי לאיחוד וגם ג'אן ריבר, אפחד אחד לא ימהר כ"כ להוציא אותך אלא אם יהיה רוב לאוריג'ינל צהובים, וגם אז לא כ"כ כי את גרועה ב.. הכל בערך. שמחתי שבסוף העיפו את שארייה.. הפייבוריטים שלי הם טוד כמובן, אמנדה ואריק.
לפרק הבא - למרות שזו אחת העונות הטובות ביותר שהיו לפני המארג' [בד"כ היה כ"כ משעמם לפניו זה היה בילתי נסבל] אני בכל זאת שמחה שהוא מגיע [אם זה בכלל נכון וזה לא איזה טריק של העריכה] העונה הולכת ומשתפרת, והמארג' רק ישפר אותה אני חושבת. לא כ"כ הבנתי אם ג'יימס מצא את האימיונידי או לא, כנראה שנצטרך לחכות לפרק הבא - אבל אני מקווה שהוא מצא אותו. שאלה - מה היה הדבר באתגר חסינות שקורטני וג'יימי אכלו? ומה היה הדבר שפרוסטי ואריק אכלו?

Fairywitch

New member
המאכלים../images/Emo58.gif

EEL זה צלופח. לא זוכרת מה פרוסטי ואריק אכלו וכבר מחקתי את הפרק... איך קראו לזה (באנגלית)?

Fairywitch

New member
אה, ובסיבוב הראשון../images/Emo58.gif

אכלו לבבות עוף. כשלא הייתי צמחונית- מתתי על זה, אבל לא ככה לא מבושל

n o g a m o o n

New member
מתחיל להזכיר את "אפקט הפחד" חחחח

הלבבות היו מבושלים, לפחות ככה נראו לי. מזמן לא אכלתי וגם הדגים והצבים נראו מבושלים. (אף פעם לא אכלתי ) פרוסטי ואריק אכלו "ביצה בת אלף שנים" שזו ביצה שעוטפים אותה בתערובת של תה חזק פחם ואפר עצים , קוברים אותה בתוך אדמה בכלי חרס ל-100 ימים . כך היא נראית בסוף http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/63/Century_egg_sliced_open.jpeg

למעלה