פרק ממש.. ../images/Emo58.gif
מתסכל!! כל מי שאני אוהב עשה דברים שהוא לא היה צריך לעשות!! * נתחיל בתכנית המעולה של טוד שנכשלה...
*מה הקטע של פרוסטי להידחף למה שטוד ואמנדה עשו כשהם חיפשו את אליל החסינות?
ולמה לעזאזל הם היו צריכים לעשות את זה לפני כולם, במקום לחכות שהמקום יהיה קצת נטוש יותר ואז לחפש את זה
דרך אגב, מוזר לי קצת שאמנדה לא ידעה שיש אליל חסינות (לא ראתה את העונות האחרונות?) ומה שהכי מוזר זה איך זה שאף אחד לא שואל מה יש במגילות שהשורד הנחטף מקבל כל פעם? לא מעניין אותם לדעת מה כתוב שם? * טוד נתן לג'יימס את אליל החסינות, ככה שעכשיו אלא אם ג'יימס יחזיר לו אותו (ואני בספק אם זה יקרה) טוד איבד משהו שיכול להחזיק אותו במשחק עד הסוף וג'יימס כנראה יגיע רחוק מאוד.. ממש מעצבן אותי שעד שסוף סוף מישהו שאני אוהב מוצא את אליל החסינות הוא לא שומר אותו
מקווה שזה לא יפגע בו בעתיד * קורטני מדברת יותר מדי במועצת השבט.. אני ממש אוהב אותה, אבל למה היא הייתה חייבת לפתוח את הפה ועוד להגיד דברים נגד הברית שלה? איך היא חשבה שזה יעזור לה? כנראה שלא ממש חשבה.. *שריה עפה במקום ג'אן רובר או פרוסטי.. מעדיף אותה על פני שני המעצבנים האלו.. שבוע הבא מיזוג (צפוי), יהיה מעניין לראות אם פרוסטי יחזור לזאן הו, אם קורטני תתפייס עם טוד ואמנדה (אני ממש מקווה שכן) ומה יקרה עם כל אלילי החסינות שמסתובבים שם... אוהב: טוד, אמנדה וקורטני (פיינל 3 בבקשה!) מחבב: פיג'י, ג'יימי, אריק, דניס לא אוהב: ג'יימס, ג'אן רובר ופרוסטי