השרדות סין פרק 6

D e l i l a h

New member
אה הבנתי תודה..

אין לי מושג איך קראו לדבר השני באנגלית, זה היה ביצה של משהו.. משהו זוועתי כזה חח >< נו שיהיה..

Fairywitch

New member
אה, זה...

הבולוּט!
גם בפלאו הם היו צריכים לאכול את הזוועה הזאת
זאת ביצה של אפרוח שכבר התפתח חלקית בתוך הביצה. זה פשוט דוחה ואכזרי ברמות

../images/Emo58.gif לפרק 7 ../images/Emo58.gif

סיימתי כרגע לראות את פרק 6, מעבר למה שכבר סיכמו כאן אין לי יותר מה להוסיף הטוויסט מבחינתי היה בסוף הפרק שהראו מדגם מהפרק הבא. [כאן הזמן לעצור במידה ואתם לא מעוניינים לדעת] אני חייבת לציין שזה מאוד הפתיע אותי, הרי עכשיו ג'יימס יודע איפה האליל החסינות, כל מה שעליו לעשות זה לחזור לשבט שלו ולקחת אותו. כך למעשה יהיו בידו 2 אלילי חסינות [אגב מותר לשחקן להשתמש בשניהם?] שבעקרון הוא אמור להעביר אחד מהם לטוד. ובכן מה שמראים בפרק הבא, זה שאריק מוצא את אליל החסינות!!! מישהו יכול להסביר איך זה בדיוק קרה? הרי הוא לא קיבל שום רמז , אם אני לא טועה? איזה מתח, מחכה כבר לפרק הבא...

n o g a m o o n

New member
הבקרוב שמראים בסוף הפרק ../images/Emo58.gif

אף פעם לא שלם. ותמיד הם מנסים להשאיר טעם של מתח. שימי לב שמראים את ג'ימס הולך עם הגרזן להוריד אותו. אז אח"כ הוא הראה אותו לאריק. זה שמראים שאריק מחזיק אותו לא אומר שהוא מצא אותו.

אני מקווה שאת צודקת

ושפשוט גיימס הראה להם את זה ולא שהם הגיעו לזה קודם לכן סתם לא מחבבת את 3 החבר'ה האלה מאז שהם הפסידו בכוונה

../images/Emo58.gif איזה פרק

צפוי ומעצבן !! קודם כל ממש מוזר שאמנדה לא ידעה על האליל החבוי
וטוד, נשמה גדולה למה ישר לתת אותו לג'יימס? סבבה שאתה רוצה להציל אותו , אבל חבל , עכשיו יהיה לשבט שלהם שניים ועוד אצל אריק?! אללי. אתגר האוכל, אלוהים באיזה מהירות אריק אכל את הביצה הזאת?!? ואיזה חמוד היה ג'יימס שניסה למרוח זמן כדי שדניס תאכל . ומתי כבר יעיפו את ז'אן רוברט? הוא כזה מעצבן, הייתי מעדיפה לראות אותו הולך לפני שיריה . הרבה לפניה !

למעלה