השרדות 10 - אודישנים

dimad

New member
השרדות 10 - אודישנים

שלום הזמינו אותי לאודישנים של השרדות 10 ביום ראשון אבל אני לא בטוח באיזה שעה זה. אמרו לי ב5:20. האם מדובר בבוקר או בערב? תודה.

bumpygirl

New member
כיף לך...

אני שלחתי פרטים ותמונות כבר ביום חמישי והם עדיין לא חזרו אלי ואני מתה ללכת לאודישן

איך נרשמים לאודישנים?

היי, אני גם מעוניינת להשתתף באודישנים, תוכלי להגיד מה צריך לעשות ולמי לשלוח? תודה,

הם זבלים

כי הם לא התקשרו אליי אז ביררתי בפורטל אחר (נענע) מה המספר טלפון שממנו הם מתקשרים למתחרים ואמרו שזה חסום. בכל אופן.. ביררתי את המספר של איזה אחת מהמפיקות של ערוץ 10 . היא גרמה לי להמתין שעה !! ובסוף היא אמרה לי את הדבר הבא - "אנחנו רוצים להביא מתחרים שמתוכם כל אחד יוכל לזכות. קראתי את הטופס בקשה שלך ואנחנו לא הולכים לקבל פייבוריטים כמוך לתוכנית". זו תוכנית מעפנה וחבל שבכלל התעניינתי בלהרשם ! מה זה השטויות האלה?!

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif מז"א פיבוריטים כמוך?

איך היא קבעה שאת פבוריטית כבר?o_O

Euroziv

New member
תגידי נטע!?

את לא מתביישת?! אין לך בושה?! לכי ***** פשוט בעע את מגעילה אותי איך אני ישקר על דבר כזה? טיפשה!

Volldemort

New member
גם לי זה לא נראה אמין

עם כל הכבוד, נטע, גם אם נתת להם רזומה מפוצצת בצפייה של כל העונות של הישרדות, הם לא יבטלו את הבחינות שלך כי את "פייבוריטית":/ לפחות תמציאי תירוצים יותר טובים...

Woogyman

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

תכף תגידי שהם כבר הציעו לך את הצ'ק עם הכסף.

n l m

New member
מה אתה מצפה שיגידו?

"מצטערים אבל החלטנו שאתה לא מתאים לנו מסיבות אלו ואחרות" ואז יצטרכו לתת כל מיניי הסברים? יותר קל להגיד לבן אדם שהוא יותר מדיי טוב בשביל התכנית הזאת וככה הוא יעזוב אותם בשקט טכניקה ידועה

De fire

New member
אני יכול לעשות עלייך את עבודת הגמר שלי?

אני חייב להבין מה עובר לך בראש לפני שאת מפרסמת הודעה

Euroziv

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחח../images/Emo45.gif

המשפט הפותח של המסמך.. נטע... "אין חייה כזאת"

למעלה