השרדות 10 - אודישנים

Euroziv

New member
פשוט *ונה תשלימו לבד!

הלוואי ויבוא עליך כול הצרות שעוברות עלי!ושתהיה לך שנה שהשטן יכנס אליך ולכול משפחתך אגב מדובר בגנבת!שפורצת למחשבים!נטע פרצה לחבר שלה לחשבון הבנק וגנבה ממנו כספים בלי ידיעתו היא מספרת שאם היא פורצת למטרה טובה אפילו למחשב היא לא יכולה להתאפק כמו ילדה קטנה לא להרוס ולמחוק לאותו אדם את המחשב,נטע גם יודעת לפרוץ למסנגרים וגם לאייסיקיו.. של נדבר שהיא פרצה את האתר של מערכת החינוך וגנבה משם את בחינות הבגרות שלה,ככה היא הוציאה 100 בכול המקצועת בבגרות,פשוט דפוקה,אין צריך לאסור אותה אני לא יתפלא אם אני יסגיר אותך למשטרה.. אגב... רון,נטע ניסתה ומנסה עד היום לפרוץ לך למחשב להשמיד בו את כול חייך! אז תזהר!

LOVEtheMcMAHONS

New member
פשוט מי*תר תשלימו לבד

לא יודע מאיפה החוצפה הזו להביא את מה שיש ביניכם פה לפורום. לאף אחד לא אכפת מה כמה למה מי אכל למי ומי לא נתן למי - אין שום הצדקה לשפה ולהחלפות הדברים הילדותיות ביניכם. הפורום לא יכבד התנהגות כזו מצד אף אחד ואם לא תהיה ברירה אתם לא תהיו פה. תודה.

maya567

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"רון,נטע ניסתה ומנסה עד היום לפרוץ לך למחשב להשמיד בו את כול חייך!" אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה צחקתי כל כך

Woogyman

New member
לשים בטאגליינס מיד! ../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

"מה קורה כשצופים ביותר מדי ריאליטי". וזיו, במקומך הייתי נזהר או שהיא עוד תפרוץ לפנטגון ותשלח עליך טיל.

Snake Plissken

New member
עדיין אפשר לשלוח את התמונות וזה?

חשבתי שנגמר שיט אני חייב להשיג תמונת פנים וגוף

למעלה