השרדות 1509

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

איזה פרק משעמם. אריק חמוד, הוא מזכיר לי את ג'ייסון מBB3. ג'יימס יצא צבוע ודניס צריכה לחזור לשתוק, היא מעצבנת. מה זה החרא הזה בסוף? בע. נראה ששבוע הבא זה פרק recap מהפרומו :/

retard boi

New member
../images/Emo58.gif

כשמסתכלים על טוד מול קורטני ניתן לראות בבירור את ההבדל בין משהו שחושב שהוא יודע איך המשחק מתנהל ולבין משהי שבאמת יודעת איך במשחק מתנהל. הבחורה מגייסת את ה jury לטובתה עוד לפני המיזוג ואף אחד לא באמת רואה בה איום מהותי עד שזה יהיה מאוחר מידי. אני חשוב שאפשר לכתוב לה את הצ'ק למליון כבר עכשיו ולחסוך מאיתנו את כל ההעפות המיותרות.

D e l i l a h

New member
../images/Emo58.gif

פרק פחות טוב מהקודמים ... זה היה כ"כ חוק מרפי שפי-ג' תזכה בחסינות, כ"כ. וממש התעצנבתי ממי שהחליט לשבת ולא לשחק. מצד שני, זו עוד הזדמנות מצויינת להעיף את ג'יימס ויחד איתו את 2 החסינויות שלו! הם אפילו לא העלו את הרעיון, למה לחכות עוד? אם יהיה מעכשיו אתגרי חסינות על כח ברור הוא יזכה, אז למה עכשיו שיש לכם 3 פעמים ברציפות להעיף אותו אתם לא מעיפים. אריק כזה חמוד
אני גם אוהבת את פרוסטי וריחמתי עליו שהוא עזב.. מה זה שטויות האלה בסוף שסימו ככה ולא הראו לנו! עוד אחרי הפרומו בפעם הקודמת לזה ועכשיו הם לא מראים. אני מתה לראות את הפרק הבא לראות מה זה, רק שלא יהיה עוד הצבעה עכשיו ויעיפו את אריק! לא לא לא., פרק פחות טוב מהקודמים ... זה היה כ"כ חוק מרפי שפי-ג' תזכה בחסינות, כ"כ. וממש התעצנבתי ממי שהחליט לשבת ולא לשחק. מצד שני, זו עוד הזדמנות מצויינת להעיף את ג'יימס ויחד איתו את 2 החסינויות שלו! הם אפילו לא העלו את הרעיון, למה לחכות עוד? אם יהיה מעכשיו אתגרי חסינות על כח ברור הוא יזכה, אז למה עכשיו שיש לכם 3 פעמים ברציפות להעיף אותו אתם לא מעיפים. אריק כזה חמוד
אני גם אוהבת את פרוסטי וריחמתי עליו שהוא עזב.. מה זה שטויות האלה בסוף שסימו ככה ולא הראו לנו! עוד אחרי הפרומו בפעם הקודמת לזה ועכשיו הם לא מראים. אני מתה לראות את הפרק הבא לראות מה זה, רק שלא יהיה עוד הצבעה עכשיו ויעיפו את אריק! לא לא לא.

wissenly

New member
../images/Emo58.gif

הפרק היה... בסדר... לא יודע, נראה שאין כבר ממש ברית גדולה. יש לה מין שורשים כאלה ומתוך שמונה מתמודדים לפחות שישה היו קשורים אליה. אתגר הפרס היה חביב למדי ואהבתי את הרעיון. אמנם רציתי שהאחרים ינצחו אבל לא ממש היה אכפת לי- מגיע לטוד לא לנצח פעם אחת, הוא מעצבן עם ההחלטות הטיפשיות והגרועות שלו. אחרי זה, בשבט, טוד נורא סבל..
ממש נורא. כולם איתך, לא הייתה לך שום סכנה בללכת הביתה ב- 27 הימים הראשונים ואתה עצוב לך. תשתוק. הפרק עבר באמת נורא מהר והגיע אתגר החסינות. האתגר עצמו לא היה מלהיב ולפחות היה את הקטע של "לאכול או להתחרות". היה טיפשי מצד הארבעה לאכול ואמנם לא הייתי במקומם, אבל אני לא חושב שזאת הייתה החלטה כזאת טובה. אמנם שמחתי כשפיג'י ניצחה אבל לוידע, משהו היה חסר בפרק הזה. אקשן או משהו. אני חייב לציין את הטמטום של מפיקי הסדרה, שבחרו בסוף הפרק שעבר להראות לנו שכשג'ף מספר על הטוויסט המוזר הזה קורטני, אמנדה, טוד, דניס וג'יימס נראים מופתעים, זאת אומרת שידעתי שהם לא הולכים להיות מועפים. אבל בכלל לא חשבתי שיעיפו את פרוסטי כי אני מעדיף אותו על אריק. אריק סתם מעצבן ובעצם שנים, אם הם יגיעו לסוף- הם יעופו. אז אני דיי בטוח שאריק יעוף בקרוב. אבל הטמטום של ההפקה לא נגמר וראינו היום שאת הטוויסט שרדו אריק, ג'יימס וטוד, זאת אומרת שאם הטוויסט הוא הצבעה חוזרת- שלושתם נשארים. אני לא מבין מה נסגר פה. היה נחמד מאוד מצד קורטני להצביע נגד פרוסטי אבל הייתי מעדיף לראות את אריק הולך (זה רק אני או שפשוט בפרק שעבר טוד היה בטוח שצריך להעיף את ג'יימס אבל ג'יימס שוב לא חשף את האליל?!? טוד היה יכול להעיף אותו גם הפעם! {למרות שלא היה כדאי לו. יש יותר סיכוי לפרוסטי ולאריק לנצח וג'יימס מהווה פחות סיכון}). אז זהו, נגמר הפרק, שהיה דיי מאכזב כי אפילו לא זכינו לראות את הטוויסט, ומעניין אם העונה תתרומם עוד בפרקים הבאים. אני מקווה שאריק יעוף ושאמנדה תחזור (חשבתי שהיא מאלה שמחליטים את ההחלטות- היא הייתה חסרה בשיחה בין טוד, דניס וג'יימס).

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1509

בסך הכל אני מרוצה מגורלו של פרוסטי. לא מבין איך הוא קורא לזה BACKSTAB - אני חושב שהוא היחיד שלא צפה את זה שאנשים שעוברים מהברית המקורית שלהם ומנסים להיכנס לברית חיה וקיימת - אלא אם כן קורים ניסים - מעמדם יהיה תמיד רעוע ובכל מקרה בו תהיה הזדמנות הוא יהיה על המושב החם - תכלס היה להם לבחור בין 2 אנשים ובין ה-2 שנותרו פרוסטי הוא בבירור המסוכן יותר - יש לו יותר בני ברית במשחק והוא נותן תצוגה עדיפה בתחרויות. קצת מפריע לי שכל אלה שנמצאים בתחתית לא עושים הרבה מלבד לנסות למכור אחד את השני (כמו פרוסטי ואריק שפשוט הולכים אחד נגד השני בצורה העדינה והאדישה שלהם במקום לבחון אופציות להעלות את מעמדם בשבט ובמשחק). לא רואה שום סיבה בה פרוסטי,אריק,פיג'י וקורטני לא מנסים להפתיע את הרביעיה הנותרת - קורטני תמימה מספיק לחשוב שהיא לא הרביעית או החמישית בסדר החשיבות בברית שלהם ? אני אוהב את הקטע של לתת אוכל במקום להתחרות בחסינות. זה אמור לחשוף מי בטוח מדי במקום שלו וקיוויתי שזה יגרום ליותר - מצד אחד אמנדה הרגע אכלה בתחרות פרס ככה שמובן שהיא לא התפתתה, אבל קורטני מצד שני כן והיא גם טחנה אוכל באתגר הפרס. מצד שלישי למה הם לא ניסו שוב להיפטר מג'יימס (שבינתיים לא מוכיח שליטה מדהימה בתחרויות ומתברר בחסר תקנה בכל מה שלא נוגע בכח פיזי נטו), ומצד רביעי טוד שוב כמעט היה מוכן להפוך את כל המשחק ולהיפטר מקורטני בגלל הקרבה לפרוסטי. אני מקווה שההמשך יהיה מעניין יותר מהפרק הזה ושאנשים שלא משחקים יותר מדי יתעוררו ולא יתנו לטוד לקחת בהליכה את המשחק.

viveros

New member
../images/Emo58.gif 1509

פרק משעמם ומאכזב- מזכיר פרק ממוצע בעונה הקודמת. אני אפילו כבר לא מדבר על הטוויסט המסתורי שהובטח לנו עוד בפרומו בשבוע שעבר ולא קויים - היה פשוט פרק משמים. הדחה צפויה, אתגרים משעממים, וללא אסטרטגיה בכלל. היה פאתטי לראות את אריק - שחקן חסר עמוד שדרה וחסר אסטרטגיה בסיסית. גם פרוסטי לא ניחן ביכולות אסטרטגיות מרשימות, אבל הוא לפחות ניסה לדבר עם טוד ולשכנע אותו להצביע לאריק. אריק, לעומתו, פשוט השלים עם מר גורלו ולא ניסה לעשות כלום. ופי-ג'יי? כנראה שהיא כל כך התבשמה מהזכיה בחסינות שהיא בכלל לא ניסתה להפוך את השולחן. דווקא קורטני בפתיעה אותי בהצבעה שלה לפרוסטי, והוכיחה שהיא לא בנויה רק מקפריזות, אלא באמת חושבת להגיע רחוק במשחק הזה, ויחד עם זה - דווקא הייתה לה הזדמנות לטפס כמה שלבים ב"סולם הדרגות", אם היא הייתה יוזמת יחד עם פרוסטי, אריק וג'יימי הדחה של טוד/אמנדה - חבל שזה לא נעשה - עכשיו כבר מאוחר מדי. אם לא יקרה משהו לא צפוי, אריק ופי-ג'יי יהיו הבאים לעוף, ואז נשארנו עם פיינל 5 צפוי של טוד, אמנדה, ג'יימס, דניס וקורטני. חבל, כי עד לפרק האחרון זאת הייתה עונה מצוינת, ונראה שדווקא הישורת האחרונה הולכת להיות צפויה ומשעממת.

nir s 23

New member
../images/Emo58.gif נשבר לי כבר מ

דניס חסרת התושיה הזאת. היא מזכירה לי את אלישיה בעונת האולסטארס ששי-אן פנתה אליה כדי לנסות לעשות משהו והיא אמרה שאי אפשר וכבר הכול סגור ונעול ולא קלטה שעבור רוב ואמבר היא לא יותר מאשר מספר ואף אחד לא שם עליה. או שתי הבחורות שנשארו בסוף עונה 5 עם קליי ובריאן ופשוט השלימו עם העובדה שהן מקום 3 ו4 איזה בנות חסרות תושיה. אני יודע שאפשר להגיד לי שזה קטע של עריכה ובגלל זה אני חושב ככה ויודע שכל החבורה שלה לא שמה עליה והיא לא יודעת את זה, אבל יש דברים שאי אפשר לערוך כמו זה שלא אומרים לה למי הולכים להצביע או לא בוחרים אותה לאתגר ובמקרה הטוב בוחרים אותה אחת לפני אחרונה...בקיצור היא הייתה צריכה לעשות איזה מהלך בפרק הזה ולחבור לפרוסטי פי ג'י ואריק.....כאילו מה הקטע היא השלימה עם העובדה שהיא מקום רביעי חמישי ככה ולא יותר מזה, ותקבל את ה20 אלף דולר או כמה שלא נותנים להם??? אגב שאמרתי את זה לחבר שלי הוא אמר לי- כן בשביל זה היא באה לתוכנית זה הרי הרבה יותר ממה שהיא מרוויחה בשנה, אז עדיף לה הכסף הזה בלי סיכונים מיותרים...
אפילו אם היא איך שהוא תשתרבב לשלישייה האחרונה, העונות האחרונות הוכיחו שמושבעים לא אוהבים כל כך כאלה שנמצאים מתחת לרדאר ורוכבים על הזנב של מישהו עד הסוף (בקי,קסנדרה....) בקיצור,עצבנה אותי...

../images/Emo58.gif + ספוילר ל BB8

העונה הזו בעיניי גאלה את הישרדות. הכיף פשוט חזר לתוכנית וזה רק בגלל הליהוק המעולה מעולה של טוד ואמנדה. טוד ואמנדה לקחו את הקונספט של ביבי8 ותיקנו אותו. כל מעריץ שרוף של הישרדות יושב בבית ואומר לעצמו "אני כן הייתי משתתף באתגר". טוד הוא המעריץ הזה ובפרק הזה הוא הודה שלמרות שהיה בטוח שישתתף באתגר, הוא רצה לאכול. אמנדה מסבירה למצלמה כל צעד אסטרטגי כאילו היא מעלה הודעות לפורום. וזו ההצלחה של העונה ה-15. לאחר 14 עונות, אנחנו זוכים לראות חדירה של מעריצים שגם מקבלים עריכה נורמלית. אנחנו רואים את המשחק דרך העיניים של המעריצים האדוקים. דבר שמעולם לא היה בתוכנית. עונה 15 התברגה אצלי יפה יפה לצד עונות 2,6,7,9 ו-11 (לפי סדר כרונולוגי כמובן). אחרי ארל ולוק (הבחור שזכה בעונה 13? נו, איך קוראים לו? יוק?) לא חשבתי שאזכה בחיי לעונה כזו
(וכמובן תורמת העובדה שכמעט כל הקאסט רוצה לנצח. ע"ע פיג'י שכמו כל אישה אסייאתית שהועמדה להדחה לאחר המיזוג, זכתה בחסינות)

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

הזוכה מעונה 13 זה יול (לא לוק ולא יוק
) באמת היה ברור שפיג'יי תזכה ותהרוס את התוכניות. חבל על פרוסטי, אמנם קצת ילדותי אבל היה בין השחקנים המובילים. טוב לפחות אריק לא עף שהתחילו לראות ממנו קצת בפרק. קורטני באמת שולטת במשחק. וטוד כבר איבד מהקסם האסטרטגי שלו. מעניין למה יוביל ההשארות במועצת שבט , רק שלא יהיה עוד העפה תמיד הטובים נדפקים..

willo

New member
../images/Emo58.gif

חבל לי על פרוסטי, היה בחור חביב, לאריק לא הגיע להשאר. הזכיה של PG בוטו הייתה צפויה. קדימה תתחילו לבגוד אחד בשני, הפרק היה רדום.

רועי123456

New member
1509 ../images/Emo58.gif

פרק נחמד. ג'יימס כל כך מעצבן אותי, שילך בחזרה לבית שלו לחפור קברים. קוטרני כרגיל מלכה וטוד ואמנדה מפגרים שהם משאירים את ג'יימס, עוד מעט יהיה מאוחר מידי, למרות שגם אם הוא יהיה בגמר(חס וחלילה טפו) הוא לא הולך לקבל הרבה קולות לדעתי. הנצחון של פי ג'י רק לי הזכיר לי את עונה 8? ששי אן(נראה לי שקוראים לה ככה,ברח לי השם שלה) עמדה לעוף והיה איזה אתגר להשאיר את היד למעלה והיא ניצחה ונשארהXD מעניין למה הם נשארו במועצת השבטX0

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

נהנתי. לא בטירוף, לא פרק מזהיר, אבל אחלה פרק. האתגר פרס היה יכול להיות יותר מפותח, אבל חפיף ושמישהו לעזאזל יתעורר כבר ויגיד לדניס שהיא צריכה את פרוסטי ופי-ג'י (עם המהלך הכ"כ שי-אן סטייל) כדי להגיע מעבר למקום החמישי.

פרק טוב ../images/Emo58.gif

אהבתי שהפלולה החזירה מלחמה ושזה מראה שכן יש עוד הפתעות לעניין הזה... מזל שפרוסטי עף , הוא, דניס והבחור האחר ממש מיותרים, חייבים להשאיר את הטובים לסוף.. בכל אופן, נראה לי שבפרק הבא יש מצב שטוד יעוף .. עלאק מנסה לריב עם הבחור הכי יעיל שם וזה שיש לו 2 אלילי חסינות חחח מגיע לו לעוף כמו נעל

Boran

New member
../images/Emo58.gif וגם לפרומו

אוף, הפרטרניטי בוי האהוב עליי עף
היו צריכים להעיף את אורלנדו בלום. אם הם היו נוגעים בקורטני הייתי בשלושה ימי אבל. פיג'י צריכה לעוף. מהרגע הראשון של הפרק ראו שהעריכה מתמקדת בה, אז חשבתי שהיא זו שתעוף. ואז חשבתי, רגע, בעונה הזאת הפסיקו עם הקטע שמתמקדים במי שעף. אז היא בטח תזכה בחסינות, או תהיה ממש קרובה לזה. אז היא זכתה בחסינות
וזהו. חבל על פרוסטי, ומפגר ששמו בפרומו לפרק הזה משהו שבכלל יהיה רק בפרק הבא. ובפרומו ג'יימס מגולח וטוד עם באף אדום. ריקאפ, מישהו? (או שנותנים לכולם ערכות גילוח ומפצלים אותם חזרה לשני שבטים, וטוד מחליט להציג את עצמו מחדש למי שלא זוכר)

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

לא מבין איך זה הגיוני שיחזירו אותם שוב לשבטים, הם גם כבר הרבה אחרי המיזוג ובתוך הג'ורי, וגם הם 7 שזה מספר אי זוגי. והטוויסט הטרייבל הוא לא הוגן, כי כל מה שקורה בטרייבל הג'ורי צריך לראות ופרוסטי לא נמצא שם בעוד שני האחרים כן. אגב, ג'יימי מכוערת עם משקפיים.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

ברור שזה לא הגיוני. ונכון שזה לא 100% הוגן, אבל הייתי נותן לזה את ה-90%. זה גם לא כאילו זה לא קרה אפפעם, וגם בביג בראדר זה קורה.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif לא הבנתי מה קורה בביג בראדר

וזה לא קרה אף פעם שחילקו שבטים מחדש אחרי המיזוג

למעלה