השרדות 1509

Boran

New member
../images/Emo58.gif

דיברתי על מה שאמרת שאם זה העפה כפולה אז פרוסטי לא יהיה שם

Boran

New member
וחוצמזה גם ../images/Emo58.gif

לא באמת התכוונתי שיחלקו אותם מחדש... זה די ברור שיהיה ריקאפ...

ThEgReEnKiNg

New member
../images/Emo58.gif

פרק פחות טוב מהקודמים , אם מישהו לא יעשה משהו בנידון אמנדה תזכה במיליון דולר בהליכה , היא שקטה ואף אחד לא שונא אותה בנוסף היא מבינה את המשחק וטוד לא עושה כלום בלי לשאול אותה , טוד מפנה לעברו יותר מדי סכינים בחלק מהמהלכים שלו. בנתיים ג'יימס מאכזב באתגרי חסינות. אבל, במיוחד עושים אותם כדי שיהיה סיכוי לכולם. שום דבר פיזי עד, עכשיו רק חשיבה ושיווי משקל . בנוסף הוא לא כל כך צריך את החסינות.כי יש לו את שני האלילים בכיס שלו. אבל זה נראה שמה שלא פיזי הוא לוקה בחסר. בסה"כ פרק מעניין אבל פחות טוב מקודמיו , וממש מוזר שאפילו לא חשבו להעיף את ג'יימס שהוא האיום הכי גדול במשחק הזה , פי ג'יי סתם הרוויחה עוד שלושה ימים היא לא תזכה בחסינות פעמיים ברצף , מעניין מה הטויסט אבל לא לעניין שסוחבים את זה בפרומאים כבר שני פרקים. נחכה לפרק הבא עונה מצויינת
.

assafTV

New member
על פי ה-epguides

בשבוע הבא פרק recap. מן הסתם פרק חדש יהיה רק בעוד שבועיים.

Woogyman

New member
מעניין למה הם עושים את זה ../images/Emo110.gif

פרק ריקאפ באמצע הסוויפס? נשמע קצת טפשי. או שזה כבר לא נחשב לסוויפס בשבוע הבא? בטוח שאין פרק כפול? לפעמים הם משדרים ריקאפ וישר אחריו פרק חדש.

gromp

New member
../images/Emo58.gif

מסתבר שאני היחד בפורום שלא סובל את קורטני.... היא לא חכמה, היא לא מבינה את המשחק והיא לא מבינה שמה שאנשים אוהבים אצלה זה שהמושבעים לא יבחרו במי שרוכב על הגל אבל מתחת לראדר. בכלל איך היא חכמה? היא יכלה לקחת את הבוי פרנדס שלה עם PG ולהצביע למישהו אחר. אבל לא היא הלכה עם הגל. בכלל ג'ימס נראה חכם. עוד מעט הוא פשוט משתמש החסינות שלו עד הסוף והוא בברית עם דניס שאף אחד לא יתן לה את המליון דולר. בכלל אם PG לא זוכה בחסינות אז היא עפה. אני רואה את טוד נהיה שנוא על כולם. זה ממש רע בשבילו. אני לא רואה שמעיפים את אמנדה פשוט כי טוד הוא המוח, יש סיכוי שהיא תזכה אם היא תשחק חכם. לגבי הפרומו, אם זה לא recap אז השתיים שלא רואים זה את קורטני ודניס (זה אחרי צפייה בהילוך מאוד איטי אחרי שגיימס מדבר רואים בזום-אן את אמנדה.

תתש

New member
נצל"ש: הקאסט הכמעט ודאי של אולסטארס 2

הקאסט כבר מופיע בכמה אתרים ואפילו יש פתיחים שמעריצים עשו ב-youtube. לא יהיו זוכי עבר באולסטארס, מה שמצד אחד זה טוב כי את כולם היו מעיפים על ההתחלה אבל מצד שני חבל כי נראה שיול או טום הוי מצליחים להגיע רחוק. עונה 9 ונואטו: אלייזה ג'ולי ואיימי. עונה 10 פאלאו: קייטי איאן ג'ן וקובי. עונה 11 גווטאמלה: לידיה, ג'אד וגארי. עונה 12 אי הגלות: טרי, סירי ושיין. עונה 13 איי קוק: אוזי, פארווטי וג'ונתן. עונה 14 פיג'י: יאו-מן ומישל. עונה 15 סין: קורטני וג'יימס(טוד?).

gromp

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo41.gifספוילר לאלסטאר ולהמשך עונה 15

Woogyman

New member
הלוואי שזה אמיתי ../images/Emo58.gif

זאת תהיה העונה הכי טובה EVER.

amitooshacham

New member
אני דווקא שמעתי על קאסט אחר

עד שזה לא מאושר סופית ע"י CBS, אי אפשר לדעת.

amitooshacham

New member
יש עוד זמן,

אלא אם יחליטו לשדר את העונה הבאה מוקדם מהצפוי בגלל שביתת הכותבים האמריקאים, יהיה הפרש די גדול בין סיום העונה הנוכחית לתחילת העונה הבאה. השורדים מתגלים בדר"כ שבועות אחדים לפני תחילת העונה כך שיש לנו עוד זמן..

Woogyman

New member
זה עולה בדרך כלל בפברואר, לא? ../images/Emo110.gif

לא הבדל כזה גדול, בהתחשב בעובדה שהעונה הזאת תסתיים בדצמבר. אוף אני חושב שהציפיה הזאת תהרוג אותי. אני ממש מקווה שאיימי באמת שם, סיימתי עכשיו את העונה שלה שוב ואני מתגעגע.

Oukami Kun

New member
איימי מונואטו או מגווטאמאלה?

כי את שתיהן אני לא אתנגד לראות פעם נוספת

Woogyman

New member
ונואטו ../images/Emo110.gif

בצפיה הראשונה לא חיבבתי אותה, בצפיה שניה אני פשוט מת עליה.

Nameless One

New member
בולשיט (קצת ../images/Emo58.gif לעונה 16 )

א) העונה הזאת עדיין בשלבי צילום ב) קובי כותב בפורום של survivor sucks (מה שדיי מבטל את האפשרות שהוא בסידרה) ויש עוד שחקנים שצויינו ברשימה הזאת שכבר הוכיחו שהם לא באי (תמונות עדכניות,מייספייס וכו') ג) התיאורייה הרווחת,נכון לעכשיו, היא שלא מדובר בעונת אולסטארז מלאה , אלה באיזה סוג של חצי אולסטארז נגד חצי מעריצים של הסידרה (אני מאוד מקווה שהם לא ילכו בכיוון הזה...) אז כן, בולשיט.

למעלה