השרשור הטוב

• פותח הנושא 3has3
  • פורסם בתאריך

3has3

New member
השרשור הטוב ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

יו נואו D:

DontWakeMeUp

New member
D:

ביטלו לי היום הרבה שיעורים D: היום ילד חתיך בהה [מתוך המילה לבהות XD] בי D: אז היהלי ולהרוים שלי הסכם שבמקום לטוס אנחנו בונים חדרים חדשים בבית. [קונים הכל חדש] אז במקוםפ זה אנחנו טסים ובונים רק לי חדר XD קיבלתי 64 במתמטיקה D: [וזה טוב כי לא עשיתי כמעט כלום XD] אני קונה השבוע את הדיסק של פאניק [אם יהיה בחנות כמובן] יש לי מחר יום אנגלית אז זה אומר שלא לומדים כל היום D: וזהו
וואי שמתם לב שכל משפט מסתיים ב"D:" D:

Mori C

New member
../images/Emo41.gifתהני...

...מחר ביום אנגלית וגם כשתטוסו D: וגם, בהצלחה עם הילד החתיך שבהה בך

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifס'כיף ../images/Emo11.gif

היום היתה הרצאה באודיטורים ומי שאני אוהבת עשה שם בעיות
שעה אחרי זה היתה לנו הצגה ולידי היה מקום פנוי אז כדי לבודד אותו מחברים שלו שמו אותו לידי
ס'חתיך

chen010189

New member
אני מאושרת!!! הגיע לי המחזה שאני צריכה ללמוד

ממנו מונולוג :))) הזמנתי אותו ב700 סניפי סטימצקי[טוב בואו לא ניסחף...בשני סניפים XD] ועברו חודשיים ואתמול התקשרו להגיד שהוא הגיע..עותק אחד[למי שרוצה לדעת ומכיר..."מכתב לנועה" של גורן אגמון] בשבילי יש שם מונולוג של נועה...שממש מתאים לי...אבל בשביל לעשות אותו טוב אני צריכה להכיר את הדמות ובשביל להכיר את הדמות אני צריכה לקרוא את המחזה...והספריות משאילות לשבוע
אני נרשמת בנובמבר הבא ל"ניסן נתיב"..[בית ספר למשחק בת"א..למרות שאני מניחה שרובכן יודעות כי הוא מוכר וידוע] ונכון שיש עוד זמן ונכון שמונולוג אפשר להכין שבוע מראש.. אבל מאז שאני לומדת משחק [אני לומדת משחק מגיל 12 ושיחקתי לפני שנתיים בתפקיד ראשי ברפפורט בחיפה] לא משנה כמה קורסים ואיפה...לא עברו איתי על איך לומדים מונולוג, איך מתכוננים לאודישן וכו'... ואני אם אני לא מתקבלת לניסן נתיב טפו טפו טפו
אני לאאאאאא רוצה לחשוב על אפשרות כזאת! לא לא לא.אל תגידו לי שקיים סיכוי שלילי, לא רוצה לחשוב על זה. שש.שקט.זהו.|שותקת| זה החלום שלי מגיל 12.. ואני לא מתכוונת לוותר עליו.[ואני לא מסיימת עם משחק..בעזרת השם אני רוצה גם לעשות תואר בתקשורת אבל עדיין לא החלטתי אם אני הולכת לכיוון עיתונאות כתובה כי יש לי בזה 5 יח' בגרות כבר או משודרת או בימוי/עריכה..יש עוד זמן לא רוהצ לשבור את הראש עכשיו
] יש גם לימודי קריינות ברדיו חיפה ולימודי שוקולד וקונדיטוריה שאני מחלקת לתקופות במהלך השנתיים האלה[השנה ושנה הבאה]
סוף סוף אני מתחילה להגשים את כל התחביבים שלי.....פאק שנים חיכיתי לתקופה הזו, שנים!!! טוב יאללה הרחקתי לכת...בינתיים יש לי את המחזה שלי 3> אח"כ אני צריכה לחפש עוד מחזה כי אני צריכה 2 מונולוגים נגדיים מבחינת ז'אנר

Mori C

New member
../images/Emo41.gifבהצלחה ../images/Emo13.gif

שיהיה לך בהצלחה!
ותהני במהלך הגשמת התחביבים שלך
D: ותמיד תחשבי חיובי

למעלה