השרשור הטוב

• פותח הנושא 3has3
  • פורסם בתאריך

NoAmItA ChAn

New member
אומגאשששש, אני לא מאמינההההה

פראנקינג משלחת לגרמניהההההההההההההה @#<%?!<%<!@#%<!@#5חךףדחלכךשדגחשעךישדגעשדגעכשדג אני כל כך מאושרתתתתת ;________; וזה עוד ילדים מבית ספר למוזיקה! פראנק יה! אומגאש, דיי, ויש סיכוי ממש ממש גדול שאני אטוס, מיכוון שכתבתי פירוט מעמיק! והילדים הם מפראנקינג בית ספר למוזיקהההההההההה #$@<?^@#^L@$<^?@#<$%]גרטןגרםדןעלג זה שנה הבאה, אבל אני צריכה להביא את הבקשה עד שבוע הבא~! אומגאש, דיי, אני כל כך מאושרתת ;_______;

DontWakeMeUp

New member
ווואווווווו 0_0

מגניב D: אח שלי היה במשלחת בגרמניה. אני מתה מהתמונות אז מלהיות שם...><

נעם לא הבנת נכון../images/Emo6.gif

ניראה לי שהיא אמרה שהיא מתה מהתמונות להיותשם O: או שאני טועה? Oם בכל מקרה, נעם!!#$% אני שמחה בשבילך!! והלוואי ותסעי :] והיה ממש כיף היום עם נטע

Tmz

New member
המהדורה המוגבלת

אני יודעת שאני לא פה כמעט, אבל אני קוראת כל הזמן (נו, גם זה משו) וזה ממש שימח אותי והייתי צריכה מקום שבו יבינו למה אני מתנהגת כמו ילדה עם בעית היפראקטיביות קשה. קיבלתי את זה לפני יומיים^^

DontWakeMeUp

New member
אומגאד :0

אני כ"כ הולכת לגנוב לך את זה! איך זה? מה יש שם? מאיפה הזמנת? כמה עלה? [כולל משלוח] איך שכנאת את אמא שלך להזמין כי אמא שלי לא מסכימה? פאאאאאאאאק איפה את גרה? אני באה אלייך! ~נרגעת~ ~טוב לא יכולה~ אעעעעעע תצפי למסר בימים הקרובים אני מוספיה אותך למסנג'ר ואת מספרת לי כל מה שיש שם! הוו כן תתחדשי
ותגיבי יותר! אני שמחה שיש בנות עם המהדורה המוגבלת [לא קשור חחח] די זהו |שותקת| [חן תצחיק
] סגגגג יווואווו |מתה|

chen010189

New member
באמת |תשתקי| חחחח סתםסתם../images/Emo6.gif

זה היה כדי להגיב על השותקת
בואי נעשה מבצע חטיפה
"בת 19 וקטינה חשודות בתקיפה ושדידה מאת: וואלה! חדשות בת 19 ושותפתה הקטינה נתפסו בעת מעשה מעצרם יוארך היום" |בולמת את פיה|

Tmz

New member
XDDD

זה ממש ממש מעולה. יש שם את הדיסק בדיסק רגיל ואת הדיסק בתקליטר כזה של פטיפון (שזה מגניב, כי לסבא שלי יש פטיפון) ודיוידי ופאזל כזה וכל מיני. אני מספר 00599. אה? אהההה?! איזה מגניב זה?! XDD הזמנתי את זה מהאתר של פולד ביי ראמן... וזה עלה שישים דולר כולל משלוח, שזה בערך מתאיים ומשו שקל (שאני שילמתי בעבודות שירות להורים שלי. ילדת כאפות שכמוני). בסה"כ הם היו ממש בסדר, זה הגיע תוך קצת פחות משבועיים מאז שהם התחילו לשלוח אותן. תבואי, תבואי! אני גרה בחור של החיים. מסר? ייאי! **מרגישה מקובלת** תודה^^ ניד מיי מסנ? XDD חאמודה. 3>

DontWakeMeUp

New member
פטיפון? ../images/Emo2.gif

מאיפה אני ישיג להם פטיפון חחח אבל מגניב בכל מקרה D: מה זה 00599?
מספר ההזמנות כאילו? המשלוח לא יקר
אני מופתעת. D: מגניייב עכשיו צריך לשכנע את ההורים להכניס את הכרטיס אשראי להזמנות באינטרנט או שאני פשדוט יסנג'ר מישהו ואז אני ישלם לו D: אני שולחת לך עכשיו מסר ואני יביא לך את המסנ שלי ואז את מספרת לי את כל הפרטים וכל מה שהם אומרים שם ודברים מצחיקים ואיזה תמונות יש ויש שם באמת פאזל?
ס'כאפות חחחח בטוח רעיון של ריאן או ספנסי XD טוב אני סותה מהנושא. [איך כותבים סותה מהנושא?! ככה?! "סותה" או "סוטה" שזה גם אני אבל אניוואי.] |די|

Tmz

New member
559 זה מספר ההזמנה שלי.

יש שם כזה פתק שכתוב עלי כל מיני בלה בלה בלה ואז כתוב את המספר הזמנה "אאוט אוף 10000" תתחברי כבר!

chen010189

New member
אההההההההההההההההההה

זה לא 'פר להראות לי דברים כאלה על הבוקר!!!!!!!!!!! אני מתה לדעת אם זה בתו השמיני כבר אם כן היום..ה-י-ו-ם אני נוסעת למרכז[של העיר שלי,לא ת"א
] לקנות!! ואז אני אוכל לנצל את השובר מתנה שיש לי ברשת ארומה DDD: סתםנו למי אכפת ארומה אני מזילה פה ריר על הדיסק

למעלה