השרשור הטוב

• פותח הנושא 3has3
  • פורסם בתאריך

fat lip

New member
חחח, אני פריטי מאצ' הכי טובה בכיתה שלי

באנגלית. [תנו לחוש..זה המקצוע היחיד שאני טובה בו.] אני תמיד מקבלת straight A, אבל כוסראבראבק, גראמר זה שיט. הו..ויש לי מבטא..חח [אני לא יודעת מאיפה הבאתי אותו...אבל תמיד מבקשים ממני לדבר באנגלית כי מבטא זה מגניב.] [זה באמת מגניב..חח]

fat lip

New member
באמא שלי.

אני בקבוצה כזאת שאנחנו עושים שלוש יחידות, סטארטינג פרום נאו. :) אמנם טוחנים לנו תתחת.. אבל זה משתלם ^^

DontWakeMeUp

New member
מתכונת כיתה ט? ../images/Emo2.gif

חרא D: אוי 98 איזה חכמה
כל הכבוד
אוף הייתי באה לרוק עצמאות אם היו הופעות מעניינות. תהני 3>

chen010189

New member
איך אני אוהבת את שיר../images/Emo23.gif

היא מכניסה אנגלית לדיבור שלה כמוני
טום הנקס
!

3has3

New member
../images/Emo153.gif אוקיי D:

יש לי ולכל הקבוצה שלי עבודה להגיש במורשת... אז השאלת חקר שלנו הייתה עם השוואה בין ראשון לציון למזכרת בתיה פעם וכיום בנושא החינוך
ביקשנו הארכת זמן כי לא יכולנו לעבוד כל החופש [אהמ אהמ הייתי חולה אהמ] וקיבלנו D: אז במקום להגיש היום אנחנו מגישים ביום שישי.. וזה אחלה D: כי היום אנחנו מתכוונים לסיים את העבודה [נשאר לנו פרק אחד, מבוא וסיכום D:] ומחר אני אסע לעשות לזה כריכה D: ואז כבר לא יהיה לנו שום דבר על הראש DDD: בקיצור, זה ממש משמח לדעת את זה שנשאר פרק אחד ועוד שני דברים שעושים בכמה דקות DDD:

Mori C

New member
../images/Emo41.gifבהצלחה../images/Emo13.gif

שתסיימו כמה שיותר מהר ושתרגישי טוב

3has3

New member
../images/Emo153.gif סיימנו DDDDDD:

אבל באתי להדפיס והדפסתי את המבוא ואזזזזז התחלתי פרק אחד ונגמר הצבע ;;;;; אז ההורים שלי נסעו לקנות ליOOOO: איזה הורים יש לי

NoAmItA ChAn

New member
זאת חתיכת חפירה:

א. בכל יום שלישי יש לי שעת אפס של דוברי אנגלית מכל השכבה (משמע נסיים אנגלית ביא', 5 יחידות). אתמול (יום שלישי, דה) היה לנו אנסין ברמה של מבחן F (המבחן האמצעי של שלושת מבחני הבגרות של חמש יחידות אנגלית). הוא עשה לנו כבר פעם מבחן ברמה של E (יותר קל), שכלל, כנראה כמו F ו-G (יותר קשה) אנסין וקטע האזנה, ובו קיבלתי 76, כשהממוצע עמד על 85. לא טוב. כבר התחלתי לשקול לרדת, למרות שבכיתה הרגילה שלי איתו כל הבחנים שלי הם בד"כ 100. אבל המורה אמר שהשאלון ההוא היה הכי קשה, ולכן בשאלונים הבאים שהוא ייתן לנו (F ו-G) הוא ייתן לנו קלים יותר. סיכמתי עם עצמי שאם אני מקבלת ציון רע אני ניגשת אליו ושואלת אותו מה לעשות. בבוקר של אתמול עליתי על ההסעה בשבע ועשרים (קמתי בשש וחצי~) וההסעה הייתה אמורה לצאת, ואז להגיע לבית הספר בשבע וחצי, בדיוק מתי שמתחיל השיעור, וההסעה תמיד נוסעת קודם לבית הספר שלי ואז לבית ספר אחר גם בת"א. אז הנהג היה חדש. וילדים מפגרים הנחו אותו ככה שהוא הגיע קודם לבית הספר השני, וזה לקח המוןןןןן זמן. ואז הוא לא הצליח למצוא את בית הספר שלנו, והגענו למקומות בת"א שלא חשבתי שקיימים Oם אז בסוף יצא שהגעתי לבית הספר_בשמונה_. כן כן. אז הלכתי אל המורה (שהיו לי איתו אחר כך שעתיים, משמע שלוש שעות אנגלית על הבוקר. אבל אנגלית זה טובבב 33>~) והוא הסתכל עליי ככה: "O:" והתחלתי לספר לו מה קרה אבל הוא קטע אותי ושאל: "מה את רוצה לעשות עכשיו?" אמרתי לו שאני לא יודעת והוא אמר לי שהוא ייתן לי את האנסין וייתן לי לפתור אותו בספרייה, כי הוא סומך על ההגינות שלי (ואני דיי ישרה). אז שמחתי, הלכתי לספרייה, שלפתי את המילון שלי והתחלתי לפתור. הלך בסדר. ראיתי כמה שולחנות לפניי כמה פקאצות מהכיתה, כשאחת מהן קוראים לה דנה והיא מגעילה, למרות שיש לה קול חמוד כזה ושהיא נראית תמימה, והיא איתי בדוברי אנגלית. אז התחלתי לפתור להנאתי והיא ניגשה אליי באמצע בחיוך מזוייף בעוד ששאר הפקאצות מאחוריה בוהות בי בחיוך והיא שאלה אותי: "תגידי, נעם, את רוצה שאני אתן לך את כל התשובות?" ואני לא הרמתי את העיניים מהדף ועניתי לה חד וחלק: "לא". אז היא הלכה ולא חזרה (בדיעבד קיבלתי יותר ממנה, סג). אז פתרתי, בדרך הפריעו לי, ובתום השעה, עם הצלצול, נכנסתי לכיתה והגשתי לו את המבחן. הוא אמר לי לחכות ובדק לי על המקום. בזמן שהוא בדק אמרתי לו שלא ייבהל אם הציון גרוע. מסתבר שקיבלתי 57 מתוך 60. אני מאושרתתתת ^______________^ ב. באותו יום (אתמול), שעתיים אחרי השלוש שעות אנגלית, יש לי תמיד שעתיים ערבית, ואתמול היו לי בשעתיים האלו מתכונת בערבית. עכשיו, אני תלמידה דיי טובה בערבית, הציונים שלי בבחנים, במבחנים ובתעודות אף פעם לא ירדו משמונים וחמש (בתעודה במחצית קיבלתי מאההה DDDD:). במבחן האחרון שהיה לנו קיבלתי ציון מאוד רע - 75. ממש נבהלתי, כי אני לא רגילה לציונים כאלו. זה גם בגלל שמי שיושב לידי, הידיד הכי טוב שלי, ואני כל הזמן מדברים בשיעור ולא מקשיבים. אז החלטתי לנצל את היום חופש יום לפני המתכונת (יש תמיד יום חופש לפני מתכונות) עד תומו וללמוד ולחרוש כדי לקבל ציון גבוה. ובאמת למדתי המון. מ-12 עד שבע בערך למדתי (עם הפסקות באמצע, כן?). ובאיזשהו שלב חברה שלי ואני דיברנו במסנג'ר בזמן שלמדתי והשיחה הלכה בערך ככה: היא: "אז תגידי, נעם, כמה זמן את לומדת? כי אני לא הייתי צריכה ללמוד הרבה". אני: "הממ.. למדתי מ-12 עד עכשיו". "מהההההההההההה? אני התחלתי בשלוש וחצי וסיימתי לפני רבע שעה (בערך בחמש)". "אחלה". אז בסדר. ניגשנו למחרת לבגרות. פיצלו אותנו בכיתות (כי אנחנו קבוצה אחת של ערבית שכוללת תלמידים מארבע כיתות שונות), אני הייתי איתה. וניגשתי לבגרות והיה לי כל כך קלללללללללללללללללללללללללללללללללל! כלומר, היה לנו הרי אנסין בערבית, ויש תרגיל של מחסן מילים (כשכל מילה שווה 5 נקודות, ובפעם האחרונה התרגיל הוריד לי עשרים נקודות X___X) וטבלאה לניתוח פעלים (וגם משפט לשחבר, אבל זה פרט שולי). אז את הטבלאה, מחסן המילים (והמשפט) סיימתי בעשרים דקות. ממש. היה קלי קלות פשוט! עם האנסין קצת הסתבכתי, והסתכלתי הרבה במילון, אבל זה בסדר, כי לא רק אני. ופתרתי והלך לי כל כך טובבבבבבבבבבבבב. סיימתי ראשונה מהכיתה ובוחן בדק לי רק את מחסן המילים ואמר שהוא "טוב מאוד" DDDDDD: אני חושבת שאני יכולה לקבל 100, כי הלך לי ממש ממש טוב! ולחברה שלי לא הלך טוב. מסקנה: תקחו את הזמן בלמידה. אני ממש מקווה לקבל ציון טובבבבבבבבב! וגם המורה שלי אמרה שאם אני אקבל ציון גבוה היא תתחשב פחות במבחן הקודם ^__________^ אם אני אקבל מאה אני אהיה מאושרת! מי שקרא - עוגייה 3>

Mori C

New member
../images/Emo41.gifהייתי ברוק עצמאות!../images/Emo165.gif

והיה ממש ממש כיףף D: ושמו בין ההופע של סינרגיה להופע של היהודים (אם אני לא טועה) שיר של פול אאוט בוי - שוגר, וויר גוינג דאון ואני וחברות שלי התחלנו לשיר את זה וכזה לקפוץ כמו שקפצנו במופעים חחח XD

Mori C

New member
../images/Emo41.gifחחח לא D:

בין ההופעות שמו כל מיני שירים אז שמו שיר של פול אאוט בוי DD:

למעלה