עבודה עברית ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif
וואי היה כיף!!!! טוב, חפירה.. אז ככה.. באנו לרכבת ואיחרנו בשניה!! פאקינג שנייה.. ראינו את הרכבת נוסעת !! וואי זה היה מעצבן! אחר כך היינו צריכים לחכות עוד חצי שעה לרכבת אחרת.. ואנחנו לחוצות וזה כי אמרו שמספר המקומות שם מוגבר לא משנה עם נרשמנו או לא.. בקיצור הגענו.. וחיכינו לעוד שניה חברים.. ואז התחלנו ללכת.. הגענו
ושם פגשנו עוד חברים.. חיכינו שם משהו כמו 15-20 דקות ואז התחילו להכניס אנשים...תפסנו מקום בדשא ונשכבנו שם דיברנו וזה..
ואז חלק הלכו להופעות פתיחה.. והיינו ממש ממש מקדימה.. והיה מגניב אבל אז היה הפסקה של איזה חצי שעה או יותר [O:] להופעות של המפורסמים יותר.. אז אני וחברה שלי הלכנו כי לא היה לנו כח לחכות למרות שהיינו ממש ממש מקדימה..וידענו שאחר כך לא נוכל לחזור לשם...אבל לא נורא.. חזרנו לדשא... וראינו הכל מהמסך הגדול

אה והיה קטע מעצבן- אני וחברה שלי רצינו לקנות בייגלה
אז הלכנו לאיפה שיש ת'דוכנים של האוכל ויש שם מלא אנשים
מלא לא היה אפשר לזוז! אבל בסוף הצלחתי להכנס ואז אמרו לי שזה דוכן לייד
[זה הכל על ניחושים אי אפשר לדעת לאיזה דוכן אתה הולך...כי אי אפשר לראות..] אז עברנו דוכן [ממש ממש רצינו בייגלה
] עד ששוב הצלחנו להידחס- אמרו לנו שנגמר הבייגלה
זה היה כלכך מעצבן! חח ומתי שהיה אינפקטד משרום היה איזה מסטול שרקד כלכך מצחיק!
ואז- הלכנו.. וואי היציאה הייתה ממש צפופה לא משנה כמה שערים היו! בקיצור.. הגענו לתחנה ת"א אוניברסיטה וכל מי שהיה שם נסע בא בערך ולתחנה שהיינו צריכה להגיע היה רק 15 שעה.. והיא הייתה האחרונה!! לא הספקנו לקנות כרטיסים ברבע שעה כי כולם קנו כרטיסים והיה הטר ממש ממש ענק.. אז רצינו ללכת לתחנת רכבת המרכזית כי היא היחידה שפתוחה של הלילה.. אז באנו לקחת מונית וכל המוניות היו למחוץ לעיר..אז יצאנו לאיפשהו והיה אוטובוס-אבל הוא לא פתח ת'דלת! אז חיכינו שם איזה 20 דקות עד שהוא יפתח.. ואז עלינו ואז ירדנו כי לא היינו בטוחות שזה האוטובוס.. ואז חזרנו לאוטובוס הזה
שהיה מפוצץ! וירדנו לתחנה הלא נכונה.. הגענו איכשהו לליד עזריאלי..
ואז היה איזה נהג מונית שלקח אותנו לתחנה המרכזית.. וחיכינו שם איזה 40 דקות לרכבת - שעוד איחרה.. ואז בסוף ---
הגענו---
חח מי שקרה מקבל חיבוק