השרשור הטוב

• פותח הנושא 3has3
  • פורסם בתאריך

3has3

New member
השרשור הטוב../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

כי נראה לי שאני אתחיל לפתוח בימי חמישי. זה אחלה כזה... לא?O: שפכו(H) *הולכת לכתוב חפירה*

3has3

New member
../images/Emo153.gif קיי.

למרות שאני יודעת שאף אחד לא יגיב לי על ההודעה הזאת, לא אכפת ליD: בא לי לשפוך. טוב לי. זאת אומרת לא שקודם היה לי רע או משהו אבל לא יודעת... מרגיש לי אחר כזהXD" טוב, בעצם אני אוותר על החפירה ואלך לראות פרוג'יקט ראןווי. וחוץ מזה, כבר חפרתי לאנשים המתאים [יערהDDDDD:
]

3has3

New member
../images/Emo153.gif אה ו...

עד סוף השנה הולך להיות כל כך כיףD: יש לנו טיול לאשדוד ויש לנו משהו בבריכה יחד עם היום ספורט ויש עוד מלא דברים וכאלה וזה ממש מגניבD: ו.. אה, אין לנו יותר ימי שני... וגם ראשון לא היה צריך להיות לנו אבל אז ביטלו לנו את היום ספורט... זאת אומרת הם עושים יום ספורט בבריכהXD" אז יש לנו עוד יום ראשון... שזה אומר שאפשר לעשות מסיבת סיום נורמלית בתמטיקהD: טוב, די, זה לא מעניין. ביי

Maddie

New member
זה מעולה שטוב לך../images/Emo13.gifשימשיך ככה../images/Emo118.gif

Maddie

New member
אעאעעא../images/Emo118.gif

אז ככה, השבוע התחיל די טוב למרות שבבלט הלך לי צואה לגמרי ><" יום שלישי היה לי טיול של"ח שהלך מצויין היה מאוד כיף
באמצע הטיול חברה שלי שלחה לי הודעה שהם קיבלו את המבחני מפמ"ר במתמטיקה [שעברנו שבועיים לפני וזה קובע לכמה יחידות מתמטיקה אני אלך שנה הבאה, אם זה מעל 85- 4 יחידות, מתחת ל-85 3 יחידות, נכשלת? פאק את בצרות] בכל מקרה, אני קיבלתי 86
וזה מעוללללה בגלל שאם לא הייתי ב-4 יחידות לא הייתי יכולה להכנס למגמה שאני רוצה, מדעית הנדסית מסלול ביו רפואה, מה שמגדיל את הסיכויים להתקבל למגמה D: בקיצור זה היה האפי האפי דיי
פאק אני נשמעת כמו פקאצה
יום למחרת הייתה הופעה של בלט בהיכל תרבות בעיר
היה כ"כ מדהים
חעעחעחעחעח שורה מלפנינו ישבה אישה שהתחילה לנחור באמצע ההופעה
פאק נשפכנו מצחוק
היה ממש מדהים הם רקדו כ"כ יפה, מי שראתה נולד לרקוד - וובה, זה שקופץ גבוה מאוד
אז הוא היה שם
היום עשיתי הליכה במשך שעתיים וחצי *.* ובדרך צפרו לי ולחברה שלי וצעקו לנו "בעעעעעעעעעעע" כדי להפחיד אותנו, וזה היה כשבדיוק ירדנו לכביש והם עברו אז אנחנו כזה "אעאעאעאעאעעאעא
"
ענק

3has3

New member
../images/Emo153.gif אני שמחה בשבילךD:

שמחה שנהנת בטיול ושמחה שהצלחת במבחן ושנהנת בהופעה ושצפרו לך XDDD זה מזכיר לי שפעם אחת הלכתי לחברה שלי והלכנו לנו ליד איזה כביש ואז עבר אופנוע [ממש מהר כי בעיקרון זה לא כביש איטיXD"] ובדיוק כשהוא היה לידינו הוא צפרO: כל כך נבהלתי שיכולתי לקפוץ עליהXD"

Maddie

New member
../images/Emo6.gif זה כזה מצחיק../images/Emo70.gif../images/Emo118.gif

או שהלכתי ברחוב עם ידיד ואיזה אחד הוציא את הראש מהחלון כמו הכלבים האלה
והתחיל לצעוק משהו ואני נבהלתי כי הוא בא בשיא המהירות ואני כזה "אנטון מה הוא אמר" [וזה היה נשמע לא ברור בכלל] אנטון:"הוא אמר 'בלובלובלובלובלבולבולו!!!"

DontWakeMeUp

New member
חחחחח

יש מושב לידי שיש לו צומת כי זה כביש ראשי או משהו כזה ויש כפר של ערבים ליד אז כל פעם שעוברים בצומת הם צופרים XD הומואים חחח. המפמ"ר.... כל הכבוד אמאלה. אני מקבלת 80 בלחץ. "הלך לי צואה לגמרי" חחחחחחח

חחחחחח תאמיני לי אחלה חיים יש לך DD:

אני במתמטיקה חמש יחידות
אין לי מושג למה! את גרה בנתניה?!

Maddie

New member
לא../images/Emo3.gif האמת אני גרה בצפון../images/Emo118.gif

ליד הזורע

MichRanger

New member
עבודה עברית ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif

וואי היה כיף!!!! טוב, חפירה.. אז ככה.. באנו לרכבת ואיחרנו בשניה!! פאקינג שנייה.. ראינו את הרכבת נוסעת !! וואי זה היה מעצבן! אחר כך היינו צריכים לחכות עוד חצי שעה לרכבת אחרת.. ואנחנו לחוצות וזה כי אמרו שמספר המקומות שם מוגבר לא משנה עם נרשמנו או לא.. בקיצור הגענו.. וחיכינו לעוד שניה חברים.. ואז התחלנו ללכת.. הגענו
ושם פגשנו עוד חברים.. חיכינו שם משהו כמו 15-20 דקות ואז התחילו להכניס אנשים...תפסנו מקום בדשא ונשכבנו שם דיברנו וזה..
ואז חלק הלכו להופעות פתיחה.. והיינו ממש ממש מקדימה.. והיה מגניב אבל אז היה הפסקה של איזה חצי שעה או יותר [O:] להופעות של המפורסמים יותר.. אז אני וחברה שלי הלכנו כי לא היה לנו כח לחכות למרות שהיינו ממש ממש מקדימה..וידענו שאחר כך לא נוכל לחזור לשם...אבל לא נורא.. חזרנו לדשא... וראינו הכל מהמסך הגדול :) אה והיה קטע מעצבן- אני וחברה שלי רצינו לקנות בייגלה
אז הלכנו לאיפה שיש ת'דוכנים של האוכל ויש שם מלא אנשים מלא לא היה אפשר לזוז! אבל בסוף הצלחתי להכנס ואז אמרו לי שזה דוכן לייד
[זה הכל על ניחושים אי אפשר לדעת לאיזה דוכן אתה הולך...כי אי אפשר לראות..] אז עברנו דוכן [ממש ממש רצינו בייגלה
] עד ששוב הצלחנו להידחס- אמרו לנו שנגמר הבייגלה
זה היה כלכך מעצבן! חח ומתי שהיה אינפקטד משרום היה איזה מסטול שרקד כלכך מצחיק!
ואז- הלכנו.. וואי היציאה הייתה ממש צפופה לא משנה כמה שערים היו! בקיצור.. הגענו לתחנה ת"א אוניברסיטה וכל מי שהיה שם נסע בא בערך ולתחנה שהיינו צריכה להגיע היה רק 15 שעה.. והיא הייתה האחרונה!! לא הספקנו לקנות כרטיסים ברבע שעה כי כולם קנו כרטיסים והיה הטר ממש ממש ענק.. אז רצינו ללכת לתחנת רכבת המרכזית כי היא היחידה שפתוחה של הלילה.. אז באנו לקחת מונית וכל המוניות היו למחוץ לעיר..אז יצאנו לאיפשהו והיה אוטובוס-אבל הוא לא פתח ת'דלת! אז חיכינו שם איזה 20 דקות עד שהוא יפתח.. ואז עלינו ואז ירדנו כי לא היינו בטוחות שזה האוטובוס.. ואז חזרנו לאוטובוס הזה
שהיה מפוצץ! וירדנו לתחנה הלא נכונה.. הגענו איכשהו לליד עזריאלי..
ואז היה איזה נהג מונית שלקח אותנו לתחנה המרכזית.. וחיכינו שם איזה 40 דקות לרכבת - שעוד איחרה.. ואז בסוף ---הגענו---
חח מי שקרה מקבל חיבוק

DontWakeMeUp

New member
חחחחח

ואז עלינו ואז ירדנו חחחח הייתם בהופעה של יוסלס איידי? שמחה שנהנית
יואו את בבני המושבים נכון? [אני חופרת לך על המדצים וזה חח] אבל אני ממש רוצה לדעת.

MichRanger

New member
אמ הם הופיעו בהופעות חימום?../images/Emo185.gif

ראינו את כל ההופעות מהתחלה.. ולא, אני מנוער העובד והלומד :)

DontWakeMeUp

New member
../images/Emo2.gif

לא נהיה ביחד במדצים >< את תהיי עם איזה ילד חופר אחד חחחח עזבי במסן. ולא יודעת אם הם היו חימום. לא משנה D::

למעלה