השרשור היומי 10.12

השרשור היומי 10.12 ../images/Emo63.gif ../images/Emo132.gif

החלטתי להתחיל שרשור יומי (קיים בכל מיני פורומים) כאן יהיו הרבה שטויות שעברו על אנשים היום (או אתמול בערב)
אני אתמול התעלתי על החנוניות שבי (כפי שאני עושה הרבה פעמים) ויצאתי עם אנשים שביניהם היו 2 פקצות, זה היה משעשע דווקא.
מה איתכם ? ועוד דבר, צריך לשנות את שם הפורום לגיקים, זה הרבה יותר נחמד. חנונים זה שם שלילי
מסכימים ?

מסכימה.

אע. אתמול צרבתי דיסק לראסל. (הוא סטודנט מגניב מאמריקה שמתארח אצלנו בשישי בערב כלפעם) והיום אני מורידה הרבה שירים. שיט, אסור לדבר על זה כאן!

היו כבר כמה דיונים על זה,

בתור אחת מהתומכות הגדולות בגיקים (מ-ה-פ-כ-ה א-ל-י-מ-ה-!-!-1) אני, באופן אישי, הגעתי למסקנה ש"חנונים וגיקים" הינו השם האפקטיבי ביותר. אבל אז התגלה משתנה נוסף, גורם הטרולים, והבנה עמוקה שפורום שעונה לשם "גיקים" יוצף על ידי אותם יצורים הרבה פחות. מכאן, אני מחזירה את הקול שלי ל"גיקים במילרע".

Jerald_Admonds

New member
באמת לא חשבתי על הטרולים

ועד כמה שאני נהנה מההפוגה הקומית של איזה שני המלכה/ אבי נימני המלך שמגיעים מידי פעם לנסות להוכיח בצורה אומללה עד כמה הם שווים יותר מאיתנו(אוי, אני לא מאמין שבאמת יש אנשים כאלו)... אני חושב שמהבחינה הזאת השם גיקים הוא יותר טוב, מכיוון שהוא באופן אוטומטי יסנן 90% מהאידיוטים האלו. פרט לנ"ל אין לי בעצם בעיה ממשית עם חנונים..

Tiki Torch

New member
אני מוכן לשנות את השם ל...

חרצולים מקפצים כל עוד לא יבואו לפה טרולים...

Science Fiction

New member
לא עדיף שרשור שבועי? ../images/Emo119.gif

כלומר, הפורום לא מוצף מספיק?
וכן, מסכימים

המטרה של השרשור היא

לרכז כאן את כל השטויות שאנשים רושמים כך שלא יהיה מוצף אפשר לעשות שרשור שבועי אבל הוא יהיה ענקי.. אז זה בעייה

am i

New member
אני מסכימה עם השרשור אבל

והנה אבל גדול מתקרב זהירות!!! אאאאבבבלללל למה לשנות את השם כשחנונים זה שם כולל וגיקים זה סוג אחד של חנונים בוקר טוב לכולם

גיקים זה המילה הלועזית לחנונים

זה לא נכון שזה סוג מסויים חנון באנגלית זה גיק אולי אנשים רגילים לזה שגיקים זה למחשבים, אבל זה לא ככה, ראיתי הרבה אנשים שרואים את עצמם כגיקים בלי קשר למחשבים אהבתי את האבל בסגנון חלי יחימוביץ'

am i

New member
טודע

ואל תתקנו אותי אני יודעת איך כותבים תודה -רואים...

soulz

New member
אני הייתי מעבר לרחוב במוסד...

חבר שלי יחצן הכניס אותנו לשם עם כמה הטבות בפנים... אני ממש התלבטתי בין ההופעה של פנטרה ובין ללכת עם חברים שלי למוסד, בסוף הם הצליחו לגרור אותי איתם...ואולי חבל שכך, למרות שלא היה רע.

אתמול הייתי במסיבת בנות../images/Emo163.gif

ועשיתי שני דברים שלא חלמתי שאני אעשה: 1.ראיתי שלושה סרטי בנות ברצף! 2.שמעתי קלי קלארקזון, ורקדתי אפילו. נכון שאני אמיצה?:]

למעלה