השרשור היומי 10.12

../images/Emo85.gifאני אתמול ראיתי את הסרט

צ'רלי בממלכת השוקולד נמ, סרט שולט :] ואז קראתי את הנסיך הקטן כי יש לי על הספר הזה עבודה בספרות ולאחר מכן הלכתי לי לנמנם עד שנירדמתי

../images/Emo140.gif

אתמול הלכתי לסרט עם חברה
הארי פוטר וגביע האש סרט שולט
למרות שספר הרבה יותר טוב

noname202

New member
בלע בלע בלע

היום הלכתי לה"פ עם המשפחה
[לאח שלי היה יומולדת והכריחו אותי לבוא...פיכס לצאת איתם לציבור
] והיום בערב אני הולכת עם חברות... אתמול ניסיתי ללמוד והתייאשתי...שיטות מחקר זה משעמם!

אל תתביישי בזה

אני הרבה פעמים הולך עם ההורים לבית קפה או מסעדה וכשממש משעמם והם יוצאים לסרט (הם יוצאים כל יום חמישי לסרט), אני לפעמים יוצא איתם גם לזה זה אוכל/סרט חינם זה נראה מביך בגיל ההתבגרות לצאת עם ההורים אבל אל תשימי על אנשים יש לי אח בן 24, והוא יוצא איתם לארוחות יומולדת מהסוג הזה כמו כולם

../images/Emo85.gifארג. שונאת פיזיקה =\

לא רק שהמורה מעצבן גם החומר לא מובן! והמעבדה דיי מסריחה

תמיד אמרתי שפיזיקה זה השטן

אבל אני מתעניין בפיזיקה בשנה האחרונה רק לא בפיזיקה של בית ספר היא משעממת מעבדה זה מציק ואין הרבה מורים טובים לפיזיקה אבל מתאמצים, ובסוף מצליחים רציתי לפרוש כמה פעמים מפיזיקה כי היה לי קשה, ובסוף יש לי 88 אם את צריכה עזרה, אני כאן

MajorWinters

New member
פורום גיקים.

הפורום הזה הוא פורום גיקים. אני אוהב את שם העצם העברי חנון, ואני אוהב להיות חנון. אני הייתי מעדיף להשאר בחנונים. אבל כל מי שלא אכפת לו להקרא חנון, לא אכפת לו להקרא גיק. מצד שני, יש אנשים שנקראים גיקים ומפריע להם להקרא חנונים. והקש ששבר את גבי, היה אותם טרולים, שפשוט יניחו לפורום, כי הם לא יבינו את פירוש המילה...

אממ

אני גלשתי בפורום ואז הלכתי לישון
נו, הייתי במצברוח ביתי
ואני לא מבינה מה הבעיה שלכם עם הטרולים, לדעתי הם מספקים שעשוע רב לפורום
כמו שלפורום "גאווה צעירה" תמיד הגיעו הומופובים עם כל מיני התבטאויות חריפות, אז המנהל הפך את זה ל"פינת ההומופוב" וכל החברים לעגו לטרול בצוותא ^^. ההבדל, כפי שאני תופסת אותו, בין ההגדרה של חנונים לזו של גיקים: גיק = בעל תחומי עניין שלא תופסים הרבה מקום במיינסטרים חנון = ילד טוב שעושה כל מה שאומרים לו אבל לא אכפת לי במיוחד מהגדרות וכו' וכו', אז זה לא ממש משנה איזו הגדרה מתאימה יותר לאופי של הפורום הזה או איך יקראו לו. אבל טרולים זו לא הבעיה, זה תבלין ^^.

המנהל?!

זנות... אני הפכתי את זה לפינת ההומופוב! הוא גונב לי את הקרדיט:( את פינת ההומופוב הראשונה אני עשיתי ומאז פעם בכמה זמן אנחנו פותחים אחת וגם מכריזים עם הודעות הומופוב אמיתיות כעל אחת כזאת.

למעלה