השרשור היומי!

Hadassmn

New member
השרשור היומי!

HA HA AH AHA AHA HA פתחתי שרשור! חחחחחחחחחחחח תגידו נכון אתמול קגומה ביקשה גם ממירוקו וגם מסאנגו את החלקים שלהם? אולי זה נאראקו? שרוצה ת'חלקים לעצמו אז הוא מתחזה לקגומה כמו מה שהיה לפני 50 שנה עם קיקיו ואינו'?

דופיאשה

New member
וווווווואאוווו עכשיו רק 8 בערך את

כנראה ממש רצית לפתוח שירשור יומי אה?!?!

דופיאשה

New member
יאאא אני מקווה שיהיה היופ פרק טוב

לא שתמיד שתמיד אין פרק טוב טוב יאללה זה עוד שניה מתחיל כיף כיף כיף

Mrs Love

New member
ערוץ הילדים../images/Emo46.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

שוב קטעו חצי מהשיר פתיחה

דופיאשה

New member
יו איזה פרק יפה

הרבה סשומארו זה טוב אני לאהוב סשומארו
כולם להכנס לצאט

פרק טוב! הרבה סאשימאשי והרבה XD

אני אוהבת את סאשימאשי! הוא כל כך בישי! למרות שהוא רע רעישי אני אוהבת את סאשימאשי! הרבה צחוקים על קרפד-עם-מקור היום! "יש בזה מן הפיוט, שתי חרבות לשני אחים" (נבהל ממה שהוא אמר) "לא שאמרתי שאתה צריך להיות אח של אינויאשה...אחרי הכול, למה שאתה תהיה אח של מישו......." "אדון סאשומארו, אל תכעס!" "אתה צוחק! (מפחד) לא! לא! רק אל תתרגז! (חושב) זה מפחיד כשהוא צוחק" (סאשי הולך)"בטח איבדתי מאה שנים מתוחלת חיי......" מחר פרק טוב! בלי *רעשן רעשן*!!!!

KaBaBx

New member
כן, זאת חוצפה! אני לא אדע למה לצפות

למחר!!!! לא נורא, אשאר במתח

saharman

New member
../images/Emo58.gifאז אתה רוצה לדעת, פרק הבא..

אז ככה סאשומרו ואינוישה הלחמו ולבסוף אינוישה שבמזל השתמש ב: wind scar שזה הטכניקה אשר יכולה לחסל 100 שדים בהנפה אך הטנסאיגה של סאשומרו(בעזרת הרצון שלה) תציל אותו ממוות כך הוא ישאר זרוק ביער ואז הוא יפגוש את רין שתביא לו מזון ואז חבורה של זאבים ביחד עם קוגה שד הזאב תתקוף את הכפר של רין כך שהיא תברח ליער אך בכל זאת תמות ואז סאשמורו עם הטנסאיגה שלו יציל אותו לפני שיקחו את נשמתה ואז אינוישה יגיע עם כל החבורה לכפר. THE END שם הפרק: The True Owner Of The Great Sword

לא לא רוצה לדעת :}

רוצה רק לראות את הקלף מספר 32 עכשיו אני לא יודע מי היה מצוייר שם :} חחחח יו מי יודע מי היה בקלף אהההה זה די אובייס בטח הזקן שעשה את החרב כן כן.

...

בפרק אתמול קאגומה לא הייתה אמורה להיות בקריזה בגלל שאין לה רסיס אבן לחזור הביתה? נראה לי שדילגו על פרק..

NOYMAN12

New member
נכון !!! ../images/Emo46.gif

אני רציתי לשלוח אתמול גם את ההודעה הזאת אבל המחשב שלי נתקע .... איך ערוץ הילדים יכול לעשות כזה מעשה חצוף !!!!!!!!!!!!!!! זה פשוט נורא !! איך נותנים לכאלה שדרנים לשדר כזאת סדרה חשובה לאנושות ועוד לקטוע את התקציר ?!?!?!? תראו אפילו שיפו חושב ככה !!!!

Fay Wood

New member
חחחח זה באמת היה מעצבן

וכאילו, אם זה לא מספיק אז הפרק של אתמול היה סתם לא מובן ומ-ש-ע-מ-ם-!!!!!
מעצבנים.....!!!

למעלה