השרשור היומי!

Buyo H

New member
טוטוסאי משעשע../images/Emo6.gif

ראיתם?! אה-אם
מחר רין ושיר פתיחה חדש.. ווה.. ססמאשי^__^ הוא כל כך מאגניב^__^ וג'אקן משעשע
הוא כל כך טיפש!XD הפקצה היתה נורא מעצבן היום.. כרגיל-_- אני אוהבת את הפרה של טוטוסאי^__^ מחר~^__^D:

סוף-סוף רין!~

חיכיתי שהיא תבוא! :} סוף סוף אני אוכל לדעת אם היא תהיה פייבוריט שלי, או לא XD היא מסתובבת עם סאשו, היא חייבת להיות מותק!~ נה.. סוף-סוף סאשו יפגין קצת אנושיות :}

Mrs Love

New member
הלוווווווווווו../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

למה ערוץ הילדים הטיפש הזה קטע את הפרק הבאאאאאאאאא
פרק יפה
סשומארו הזה קנאיייייי אבל הוא כל כך בישי
והטוטוסאי הזה מצחיק
איך אינויאשה נוגח בו כל הזמן
לא הבנתי מה הפואנטה של היד של השד... זה אמור להגן עליו או משו
סה"כ פרק יפה...

אההה פרק יפה!!!!!!!!!!

ססמאשי ממש חמוד!!!!! וגם ג'אקן!!!!! היה היום פרק מצחיק!!! איך שג'אקן אמר שזה יותר מפחד שססמאשי מחייך!!! וואי מחר רין מגיעה???? סופסוף!! (לא שראיתי את הסידרה אבל שמעתי עליה...)

הו... איזה פרק חמודי!~

סוף-סוף סאשו!!!~ התגעגעתי אליו *_* ערוץ הילדים הזה!! ><' קטע את הפריוויו באמצע!!! ><' kill!!!!! טיהיהי.. טוטוסאי ממש משעשע ^.^; אידיוטי כזה XD קאגומה כזאת מותק!!!~ ואינויאשה חמוד!~ ^.^ אהבתי את ההסברים על הטסאיגה והטנסאיגה =] זה ממש מגניב, כאילו.. אבא שלהם נתן להם את החרבות הללו בכוונה, כדי שזה יהיה מנוגד לאופי שלהם!~ ז"א.. אינויאשה הוא לא בחור שת'כלס נהנה להרוג אנשים, והוא גם חצי שד, אז הוא בד"כ הרבה פחות חזק משדים שלמים, אז בגלל זה אבא שלו נתן לו את טסאגיה ^_^ וסאשומארו, לא בחור שינסה להחיות אנשים כי הוא כ"כ אוהב אותם וטוב לב!~ בגלל זה אבא שלו נתן לו את טנסאגיה, כדי שהוא יפתח אנושיות.. =]

black guitar

New member
../images/Emo12.gifזאת רק אני

או שהיום היה אמור להיות שיש לקגומה מבחן והיא צריכה לחזור לעידן שלה....? ולא היה אפילו משהו דומה לזה!

HAN2005

New member
פרק יפה...

מי ששאל למה היד של השד- זה בגלל שאיניאשה קטע את היד שלו.. היה פרק יפה.. אהבתי תהסבר..

גם בשבילי זאת הייתה תעלומה

עד ששתפו אותי ברעיון שזה אמור להיות פרצוף שים לב D < --- זה צריך להיות הפה מכונה גם לוע בצורה עליזה וחייכנית X <--- אלו אמורות להיות עיניים קמוצות מחויכות ושמצרפים אותם מתקבל הכח האדיר של XD יום טוב.

מחר כבר תפתחו תשירשור ב-5

תיזהרו שלא יקדימו אותכם! אפילו ב4! כמה שיותר מוקדם-עדיף! ממ.. היה פרק טווווובבב....! כלכך משעשע ג'אקן מצחיק ואידיוט קטן.. "לא לא סליחה לא התכוונתי שאתם אחים" בלה בלה בלה.. חה וסאשי..
הוא כזה אדיש ורגוע.. הוא מטריף..! [חה. נחמד לפנטז על דמויות מצויירות
] טוטוסאי הזה כזה... תמהוני..
חח הוא מבקש מאינו' תחרב כאילו.. אתה באמת מצפה שהבנאדם שמחזיק בחרב כל-כך חזקה יתן לך אותה כל-כך מהר אם תבקש עם מילים יפות? o_O

Hadassmn

New member
רציני אבל רציני..

חשבתי לפתוח שרשור על הבוקר כשאני אקום (7-7 ורבע בבוקר) סתם בשביל הצחוקים

Co0L iT

New member
פרק טוב

הזקן הזה ממש מעצבן אותי! וגם ערוץ הילדים הם חתכו את מה שיהיה בפרק הבא... סשומאראו כזה בישי חמוד יפהה
וגם איניאשה
לא אוהבת שהם נלחמים...

למעלה