הטשטוש שהוא יבגני
נ נוגה ילדת האנימה New member 27/8/06 #74 אממ...יבגני... א-אני ועוד ילדה במיכרה שיגענו אותך באנימה-קון בפורים וזרקנו עליך ביגלה?^^'' (XD) אני זוכרת שבאנימה-קון בפורים אני ויעל שיגענו בדשא מישהו וזרקנו עליו ביגלה ושאחרי זה הוא זיהה אותנו בהוליקון...זה אתה?0_0
אממ...יבגני... א-אני ועוד ילדה במיכרה שיגענו אותך באנימה-קון בפורים וזרקנו עליך ביגלה?^^'' (XD) אני זוכרת שבאנימה-קון בפורים אני ויעל שיגענו בדשא מישהו וזרקנו עליו ביגלה ושאחרי זה הוא זיהה אותנו בהוליקון...זה אתה?0_0
נ נוגה ילדת האנימה New member 28/8/06 #80 הו0_0... הראתי היום ליעל את התמונה והיא אמרה שהיא לא חושבת שזה הוא^^'' באנימה-קון הוא אמר לך משהו על ילדות מוזרות זורקות ביגלה? XD או...נראה לי שרותם-צ'אן יודעת אם זה הוא או לא..
הו0_0... הראתי היום ליעל את התמונה והיא אמרה שהיא לא חושבת שזה הוא^^'' באנימה-קון הוא אמר לך משהו על ילדות מוזרות זורקות ביגלה? XD או...נראה לי שרותם-צ'אן יודעת אם זה הוא או לא..
A akane New member 28/8/06 #90 יבגני אכן היה באנימה-קון ובאה?קון. הוא הרצה בכנסים האלה ^^ בכלל הוא דמות די ידועה בקהילת אנימה, בין היתר בגלל ההרצאות והמאמרים שלו ~
יבגני אכן היה באנימה-קון ובאה?קון. הוא הרצה בכנסים האלה ^^ בכלל הוא דמות די ידועה בקהילת אנימה, בין היתר בגלל ההרצאות והמאמרים שלו ~