השרשור הראשון שאני מתחילה- סקר

darklighter

New member
השרשור הראשון שאני מתחילה- סקר

לאור חילוקי הדעות הרבים בפורום בקשר לשאלה ההרת גורל מי הכי הורס בתשוקות אני מציבה שאלה זו לכל בנות (וכמה מבני) הסקר אז מי הכי הורס? ולבנים: מי הכי חתיכה? (אני שונאת את המילה כוסית) יאללה תענו!!!!!

python 4

New member
בגלל שאני בן (ועכשיו בדקתי

ליתר בטחון) אני יענה על השאלה השנייה: הכי חתיכה... לא, תמונה אחת שווה אלף מילים. פשוט תסתכלו על העיניים האלה ותגידו לי אם אי אפשר לטבוע בתוכם. אח... בקשר לשאלה שהפנית לבנות הפורום: כאילו דה? אכן יש תחרות קשה בין לואיס לטימי, אבל יש לי הרגשה משונה מאוד שבסופו של דבר טימי יאלץ להסתפק במקום שני.

אם אתה לא בטוח ואתה צריך לבדוק

"ליתר בטחון", זה כבר אומר שמשהו לא בסדר

backstreet girl

New member
גם אני שונאת את המילה "כוסית"

זה כזה שטחי ומלוכלך למשהו לומר את זה.... אני חושבת שלואיס הכי הורס =.

Shiranus

New member
לואיס המדהים כמובן!!!../images/Emo25.gif

כאילו מה זאת שאלה רטורית! תראו בעצמכם

TiptiponBoy

New member
לואיס!

למרות שיש לו לפעמים מבט מטומטם שהוא תוקע דווקא בסצינות הכי דרמתיות.

python 4

New member
עכשיו תדמייני שאני בת../images/Emo68.gif

לואיס!!!!!!!! ולכבוד המאורע (ט"ו בשבט, אתם יודעים) הנה מספר -
שירים לחג הלואיס
שלושה עשר מי יודע? שלושה עשר אני יודע! שלושה עשר תושבייה שניים עשר הרמוניה אחת עשר דסטיניה עשרה רוצחי שרי תשעה IQ של טיסי שבעה גובה של טימי שישה פרקים ביום חמישה ילדי פילאר ארבעה ס"מ יש לאית'ן שלושה קייאיות שני ריסים אחד לואיס לואיס לואיס לואיס לואיס לואיס לואיס לואיס לואיס לואיס שבשמיים ובארץ!
שמחה רבה שמחה רבה לואיס הגיע בלי חולצה שמחה רבה שמחה רבה לואיס סוחב לו מריצה רק תראו, רק תראו הזיעה ניגרת על השרירים מלאו, מלאו מלאו פיותינו ברירים שמחה רבה שמחה רבה לואיס הגיע טיסי בא
השקדיה פורחת
לואיס חושף ת'ת** ואני מראש הגג סתם מציץ לו על הדג
ט"ו בשבט הגיע חג לאילנות גם לואיס הגיע זוזו כבר בנות
שרי שרי שרי חביב, בחנוכה שרי אדליק שרי תבער שמחה זו לי כי לואיס יתפנה בשבילי
חג שמח לכולם!

Scarlet Witch13

New member
../images/Emo6.gifיוו גוו דודד!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח חחחחחח חחח ח

TiptiponBoy

New member
חחחחחחח

אהבתי את ההודעה עד מאוד ושמרתי בפייבוריטס. בזכותך פייטון, ה6 בפברואר יהיה חג לואיס לופז-פיצג'רלד! ובזכותך עכשיו גם יש לנו שירי חג! חג לואיס שמח לכולם!

python 4

New member
יש לנו לא רק שירי חג!

אתה בטח לא היית פה כשכתבנו את סידור התפילה השלם לאבינו לואיס שבשמים. לצערי אולצתי להכניס לסידור גם תפילת הודיה לשרי, וזאת לאחר ירידה קשה במיוחד. זה הולך בערך ככה: "השרי היא חכמה, השרי היא יפה", ויש להגיד את זה חמש פעמים כל ערב לפני השינה. נכון, זה זוועתי, אבל אם היית יודע איזה אינקוויזיציה עשו לי פה בשביל להכניס את זה היית מבין אותי. תעשה חיפוש בארכיון הפורום של כל ההודעות הכוללות את המילים "פייטון", "תמות אמן" ו- "אתה בעצמך מכוער".

moran14h

New member
חחחח פייטון ,הרסת אותי!

"השקדיה פורחת לואיס חושף ת'ת** ואני מראש הגג סתם מציץ לו על הדג ט"ו בשבט הגיע חג לאילנות גם לואיס הגיע זוזו כבר בנות" חחחחחח ע-נ-ק!

Bow Wow2004

New member
אתה חושב שאני טיפש, אה?

אתה חושב שאני לא יודע מה אתה מנסות לעשות? במקרה עכשיו אתה משאיר הודעות שגורמות לכולם להגיב ב ואני מצטט: "חחחחחחחחח" וכדומה. אז אתה לא מצליח לעבוד עליי כי אני יודע מה אתה מנסה לעשות. עכשיו הכל ברור לי... זה קשור למלוכה! אתה רוצה להמתיק את התקופה המלוחה הזאת בה כולם עצובים על זה שאני עוזב את הפורום. תודה פייטון, אתה חבר אמיתי.

leeo

New member
../images/Emo78.gifפייטון הרגת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo21.gif

בחיי שאתה משורר..

moran14h

New member
אממ

הגבר הכי שוה של הרמוני הוא
לואיס(אני מזה מקורית..פשוט נדהמת מעצמי) אבל גם אית'ן חמוד כשהוא לא מעוות..

מיכל2004

New member
תפתחו את העיניים!

טי סי הוא מקום ראשון!!!!1 האמת היא שלואיס בסדר אבל יש בו משהו מעצבן. 'צטערת

למעלה