השרשור הראשון שאני מתחילה- סקר

Bow Wow2004

New member
אגרי, בטח ש-אגרי ../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

ואם אתם שואלים את עצמכם מה אני עושה פה בערב שישי החופשי האחרון שלי בתקופה הקרובה, למה אני לא מקפיץ טאקילות באיזה פאב בת"א או למה אני לא נמצא עכשיו בתל-ברוך ו... אמ... כן... (ואגב, שום דבר ממה שהזכרתי זה לא משהו שלא עשיתי בעבר) - אז התשובה היא: מסיבת הגיוס שלי היא מחר (שבת) בערב. יום לפני שאני הולך לדיסנילנד. כן, בכל מקום אני חייב לדחוף את זה. תתמודדו. כן כן, חברי פורום יקרים. תחילה נפטרתם מה
ועכשיו אתם נפטרים ממני. באוו וואו והבירד סטאצ'ו: אחד מעיק, מטריד, נמצא בכל מקום, עובר דרך הידיים של כולם, מחביא בתוכו סודות אפלים, והשני זה פסלון נחמד. רואים, גם אני ירדתי עליי... לא רק לכם מותר...

python 4

New member
היי, לא ידעתי שצה"ל מגייס פיסלונים.

חחחחח
תתעודד אחי! זה בהחלט לא שישי החופשי האחרון שלך בתקופה הקרובה, אולי בשבועיים הקרובים זה יותר נכון.

LauraLF

New member
דייייייייייייייייייייייייייייייי

ה
לא מעניינת אותי אבל בלעדייך .....:':)'( דיי דיי דיי מה אני אעשה?!?!!?!?!!?!? גם אתה וגם לובה בשבוע אחד?!?!?!!?!? :'(

Ker 15

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל כך נכון אית'ן הוא אחת מהדמויות הכי סתומות בתשוקות....הוא וצ'ריטי יהיו זוג מושלם...

Ker 15

New member
הגבר הכי הורס הוא..............

כמובן ש.......לואאאאאאאאאאאאאאאאיס! ברור כאילו דה?

Scarlet Witch13

New member
../images/Emo3.gifגם אני שונאת את המילה כוסית!

שיקראו לנו "פותיות" וזהו! למה לא!?
לכן גם לא הבנתי למה אומרים על בנים: *כוס*ונים חחחחחחח אניוואי, הבנאדם הכי הורס בתשוקות הוא ללא ספק:
לואיס!!
גאדד הוא כזה חתיךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לוהטטט!!!! ושרידן פוסטמה על זה שהיא כל הזמן רבה איתוו!!

moran14h

New member
גם אני

ואפשר גם לקורא לנו "נרתיקיות" אם נגמרו להם הרעיונות..

TiptiponBoy

New member
../images/Emo6.gif

בנים לא מכנים "כוסונים", אלא "אשכיסטים"! חוץ מ"פותיות" אפשר גם לכנות אתכן "ואגינליות" ואת כל אלה שמאו את נקודת הג'י אפשר לכנות.....אממממ...."ג'ינג'יות"?!

python 4

New member
../images/Emo3.gifאשכיסט?

נשמע לי כמו חבר בארגון טרור, או חבר מפלגה. "והיום בחדשות, נודע כי מבצע הפיגוע אתמול הינו אשכיסט" "שלושה אשכיסטים נעצרו אמש לאחר שהתפרעו בהפגנה" לא, לא נשמע טוב. יש לך רעיון אחר?

jazinka

New member
תשובה:

הבן הכי יפה הוא איתן לדעתי והבת הכי יפה היא תרזה

jazinka

New member
אני לא מבינה מה אתם מוצאים בלואיס,

יש לו גבות ממש מעצבנות

shuis4ever

New member
לט מי סי .....מממ...../images/Emo4.gif

החלטה קשה מאוד... אולי זה אית'ן הצנונית או שמא "אביו"- ג'וליאן-הפיראט הסקסי-קריין או אולי טיסי הקואוץ' הקשוח או צ'אד חד הגבה או מיגל הנשי או טימי הטאוויל או ריס דה גיק או מרטין פיצג'רלד שנעלמו עקבותיו או האנק שחי בסרט בו הוא מגלם את בראד פיט . ... ...... מממממממ.....
................ ..... ... . . . . .... ..... ............. .. . . לואיססססססססססססס!!!!!!!!! לייק דהההההההההה
עם המדי שוטר הסקסיים שלו (או יותר נכון - בלי), והחיוך המדהים, והעיניים הכובשות והבטן והזרועות השריריות, שמציל את המצב תמיייייייייד.... MY HEROOOOOOOOO

הצילצול

New member
אני! אני! ../images/Emo8.gif

הכי הורס: מיגל!!!
הכי הורסת: צ'ריטי!!!
אני חולה עליהם!

jazinka

New member
מיגל באמת יפה, אבל אני עדיין אוהבת

יותר את איתן...

darklighter

New member
תוצאות הסקר עד כה

מיגל- 1 (לדעתי הוא נראה כמו בחורה עם גבה אחת....) ג'וליאן- 1
טי.סי- 1 (או מיי גד זה נורא צריך להעיף אותו מהסידרה) איתן- 3 (כולל אותי-הוא הפייבוריט שלי והוא גם דומה לחבר שלי....)
והזוכה: לואיס- 10 (אצלי הוא במקום השני רק בגלל הגבות ובגלל שהוא שזוף מדי לטעמי)
סה"כ מצביעים: 16 פייטון עם כל הכבוד לך יקירי ויש כבוד הצבעת 3 פעמים...... אבל כיוון שאתה סובל מפיצול אישיות נסלח לך..... חחחחח סתם... זה הכל מאהבה

למעלה