השרשור עם רועי כבר לא קופץ

roy barnatan

New member
ה"חיקוי" שלי לגלי עטרי-הבהרה

שלום לכל אוהבי גלי עטרי.רציתי להבהיר,כאוהב מאד ,אישית ומקצועית את גלי,שלא היתה שום יומרה ל"חקות" אותה באמת.זו היתה השתטות וסימון דמות שאין לה בעצם שום קשר אמיתי לגלי עטרי.אני אפילו לא מכנה את מה שעשיתי "דמות".בטח ובטח הדבר לא בא לומר דבר או חצי דבר על גלי שהיא זמרת אדירה ואישיות קסומה.על כן אני מתנצל מעומק הלב בפני כל מי שנפגע או נעלב.באמת שלא היתה כוונה,זו היתה רוח נעורים של שובבות ונונססיות. נהנתי הנאה צרופה לשתף איתה פעולה ב"דיזינגוף 99" ושוב-סליחה אם.... רועי בר נתן.

עדי 345

New member
רועי שלום,

קודם כל, ברוך הבא לפורום. אתה מוזמן לכאן תמיד!!! ולא רק על מנת להתנצל... לדעתי אתה אומן מדהים ומצחיק מאוד. ראיתי אותך בהופעה של גלי באוגוסט, במועדון ZAPPA. מי שזיהה אותך היה דוקא הבן שלי שבא איתי להופעה (בן 9) התרגש נורא וצעק "הנה פריצי", "הנה פריצי". שיתוף הפעולה עם גלי (דיזנגוף 99) אצל אדיר מילר היה ממש עלא כיפאק. לגבי החיקוי- אתר זה כולל ריכוז של אוהבים מושבעים של גלי, וחלק מההערצה הזו היא גם דאגהלגלי, ורצון "לשמור" עליה בעולם הבידור, עולם שואו ביזנס אכזרי, שבו יום אחד אתה כוכב נולד ויום אחד על הקרשים. גלי שונה מהרבה אמנים: קודם כל יש לה קול מיוחד, רך ומלטף. יש לה אישיות קסומה (כמו שאתה כותב) היא שומרת על אותו קו אמנותי כבר כמעט 30 שנה, עיקבית מאוד, ויש לה מעריצים בגילאים 9 עד 99!!! אפשר לראות שמספר הנכנסים לאתר שלה (אתה מוזמן גם לשם!) ולפורום גדל מיום ליום, ההופעות שלה מפוצצות, ועוד היד נטוייה עם מה שמצפה לנו ממנה בעתיד. לגלי יש חוש הומור בריא, ואני מקווה שגם היא קבלה את זה ברוח טובה. שתהיה לך המון הצלחה בהמשך !!!

roy barnatan

New member
תודה

קראתי את התגובות,הן חיממו לי את הלב.גלי עטרי זכתה כנראה באוהדים רהוטים,אינטיליגנטים שבאמת דואגים לה.תודה לך במיוחד עדי 345 על הדברים,וגם לך,ROBBIED,לקחתי לתשומת ליבי את ההערה על חוסר הטאקט שבתיזמון,אבל שוב,מכיוון שבסולם הפנימי שלי בענייני רגישות ומה פוגע ומה לא, העניין הזה עבר-לא חשבתי שיש טעם לחכות.מקווה שהכל הסדר.אני אמשיך להתעדכן ולקרוא אתכם. רועי בר נתן.

R o b b i e D

New member
רועי ,כל הכבוד על התגובה

אני בהחלט מבין אותך שלא עשית זאת מכוונה רעה ויפה שבכל זאת התנצלת. כולנו בעלי חוש הומור ואוי ואבוי למי שלא. אני מקווה לפחות שאתה מודע לזה שאתה מצליח בחיקויים אחרים הרבה יותר מהחיקוי הזה לגלי. מבחינת הקול אין בכלל ניואנס של דמיון ומבחינת התנועות גוף זה היה משעשע אך מוגזם. קצת מפתיע שזה היה ממש מיד לאחר התכנית ששיתפת איתה פעולה ואני חושב שזה טיפה חוסר טאקט. לזמרת במעמד של גלי לא ממש יעניין ויפריע לה קטע כזה אך אני יודע שזה עיצבן המון אנשים ובין היתר את המנהל האישי שלה. אני חושב שתוכל לפצות על כך (אם תרצה כמובן) בזה שתגיע לעוד הופעה שלה ותראה שאתה נהנה מההופעה עצמה ומהשירים ושלא באת לzappa רק כדי לבחון את תנועותיה של גלי. ברוכים הבאים לפורום. בלי שום קשר אתה סטנדפיסט מצחיק מאד והחיקוי של גידי גוב מ ו ש ל ם. רובי.

roy barnatan

New member
נ.ב. לרובי מרועי

א.לא היתה לי כוונה,כפי שכבר ציינתי,ל"חקות"את גלי ובטח ובטח לא את גוון קולה.הדברים בוצעו בהקצנה מודעת ומכוונת מתוך ידיעה ברורה שה"דמות" רחוקה מגלי. ב.באתי להופעה ב ZAPPA באוגוסט כדי לדבר עם גלי ואסף על פירטי הצילומים של "דינגוף 99" שערכנו כמה שבועות אח"כ,נאלצתי לעזוב עוד לפני שהחלה ויעידו על כך שניהם.רובי,לא באתי ל"בחון" את תנועותיה של גלי.ואת ההופעה ראיתי פעמיים-בינואר ב"היכל התרבות" ובמרץ ב"נוגה". רועי בר נתן.

רועי באמת יפה מצידך!

אני אמנם לא ראיתי את התוכנית, אבל קראתי את התגובות כאן בפורום ובכלל. מה שלא יהיה, אני רוצה להגיד לך שבשם אוהדי גלי ובאי הפורום והאתר, אני מעריכה מאד את זה שטרחת להגיע לכאן ולכתוב את מה שכתבת. זה אומר שבאמת אכפת לך מגלי וזה, כמו שנאמר כאן, פשוט מחמם את הלב. אז תודה לך ותמשיך לשים לב לגלי....
(ואלינו...) שבת שלום.

שרית7

New member
לרועי בר נתן אתה פשוט מקסים

ראשית כל להבהיר כי כשרונך כשחקן וקומיקאי אינה מוטלת בספק ולו הקל שבקלים. איש לא חולק על כך, להפך. הביקורת היתה רק על הדמות הספציפית שלא היתה מוצלחת לטעם של אי אילו אנשים כולל אני. בכל אופן, מרגש לגלות את האיכפתיות, הרגישות והפרגון שלך לגלי, כקולגה. מה שמלמד על היותך אדם גדול ולא רק אמן גדול. כל הכבוד.

רינה7

New member
כל הכבוד לרועי.

אתה באמת מקסים. כל הכבוד שבכלל התיחסת לנאמר. בכלל אני חושבת, שאתה חקיין ושחקן מעולה, הדמות של גידי גוב שעשיתה היתה מושלמת. מקווה לראות אותך בעוד הופעות של גלי. אני בטוחה שתהנה מהן.

שלמונזה

New member
לא ראיתי את החיקוי המדובר ../images/Emo168.gif

מה שכן ראיתי את המערכון של דיזינגוף 99 וזה באמת היה מצחיק!!!! אני לא חושבת שצריך לקחת חיקויים וכאלה אישית לגבי שום אומן שאוהבים. תמיד זה רק כדי להצחיק ולשמח ולא הפוך. ובכל זאת תודה לך רועי שנכנסת פה לפורום כדי להבהיר דברים

puchit

New member
אהה

אנלא מעריצה או משו...... פשוט היה קישור בדף הראשי... אז נכנסתי(= חחחחח אבל די זה היה מצחיק....... מה נפגעתם?

k a b o o k

New member
לא מעריץ או מש'ו..

אמנם מעריך מאוד את גלי עטרי כזמרת מקסימה
נכנסתי כי הקישור היה בדף הראשי של תפוז, ולדעתי אין ממה להיפגע, הכול נאמר בהומור.. אמנם "החיקוי" לא ממש היה דומה לגלי.. אבל אין ספק, היה מצחיק ונחמד
איך צורך להיפגע מדבר כל כך פעוט. לרועי- כל הכבוד לך

שלמונזה

New member
את מפורום משינה ../images/Emo168.gif

את באה לבקר את באה לבקר... סתם כי לפני שנייה שרתי פה עם מישהו במשדר משינה... יובל
אבנר
מייקל
שלמי
איגי
אני רוצה לתימנע, עכשיו!

Dark Muse

New member
דווקא החיקוי היה לא רע...

ולדעתי היא לא כזאת... לא משנה
אם כבר אתה קורא את זה, אז החיקוי של גידי גוב הוא פשוט מדהים וכל הכבוד על הכישרון הענק

למעלה