ערן תרגע בבקשה, אתה לא יודע איך זה
עיתונים? עושים עניין מכל דבר?? אולי נתחיל במסכת ההבהרה הזו בזה שבכלל לא כולם כאן ל-א אהבו את החיקוי. חלק חשבו שהוא מצחיק דווקא. היו שלא אהבו וזכותם! אני גם לא חושבת שזה בגלל "מגננת יתר" על גלי כמו שהצגת את זה, אלא כי זה פשוט לא היה מוצלח לדעתם. היו גם שחשבו שרועי בא להופעה של גלי רק כדי ללמוד איך לחקות אותה וזה קצת הרתיע כאן כמה אנשים. SO WHAT? מפה ועד להגיד שאנשים כמעט תקפו את רועי בר נתן ברחוב או שלחו לו הודעות נזעמות או כל הטררם הזה שאמרת- אין לזה שום קשר אלינו! אני לא חושבת שיש פה בכלל מישהו שידע איך להגיע לרועי בר נתן! אולי המנהל של גלי הביע את דעתו באיזה פורום וזה גלש בצורה כZו לעיתונות או משהו אבל אנחנו? שנתקיף במכתבים? ממש לא. יש לך טעות רצינית בכתובת יקירי. לא בבית ספרנו. אני חושבת שאני מכירה כאן את כל אנשי הפורום, את מרביתם גם אישית, ולא רק שאני מתקשה להאמין שמיהו מכאן מ-ס-ו-ג-ל לעשות כזה דבר, אני גם לא חושבת שמישהו כאן עד כדי כך כעס על העניין או לחילופין מגונן על גלי. אנחנו יודעים לבד שהיא לא צריכה את זה, תודה! אני לא יודעת מי זה "האחים" שלנו, אני לפחות מכירה את כל אחיי הביולוגיים (אחיותיי יותר נכון) וחבריי לפורום, כאמור, לא לקחו חלק בכל העניין הזה. אני חושבת שגם בגלל זה הערכנו כל כך את רועי שבא מרצונו להתנצל, הוא לא אמר שהופעתו בפורום היא כתוצאה מהתקפות כאלו או אחרות. הוא לא אמר שהוא מרגיש צורך לענות על מתקפות כלשהן.הוא פשוט בא מתוך הכבוד לגלי. אני שוב חוזרת, להערכתי, העיתונות הגזימה או הדביקה קטעי דברים. זה קורה שם הרבה. חבר'ה אתם יודעים מה אני חושבת? שאנשים פשוט מקנאים שאנחנו תופסים כותרות. להעליל עלינו זו הדרך הכי קלה להראות כמה אנחנו לא בסדר. ותסלח לי ערן, זה לא מכוון אליך, אבל אנחנו לא ניתן לאף אחד להרוס לנו את הקשרים הטובים עם גלי או עם המדיה או את הפורום היקר שלנו. שבוע טוב לכל עם ישראל באשר הוא!