השרשור עם רועי כבר לא קופץ

nightgown

New member
../images/Emo45.gifהחיקוי היה קורע ...

רועי בר- נתן אתה גדול וחקיין מעולה,אתה מצחיק נורא. הצלחת לחקות את גלי עטרי מעולה,וממש דומה:התנועות,הלבוש,הדיבור... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קורע.

שלמונזה

New member
אני לא כ"כ בטוחה שזאת המטרה../images/Emo168.gif

שלהם... השרשור שהיה פה עם רועי קיבל פרסום בעמוד הראשי של תפוז ולכן הרבה נכנסו והגיבו, יותר בשביל רועי מאשר בשביל גלי. ככה נראה לי לפחות.

שלמונזה

New member
השרשור עם רועי כבר לא קופץ ../images/Emo168.gif

ודווקא כשאנחנו מפורסמים בעמוד הראשי

וואי רועי../images/Emo24.gif

אני שמח שראית לנכון להגיב חמה שנאמר בפורום, כל הכבוד לך
אני מאוד אוהב אותך כשחקן, מאשה ופריצי מאוד מצחיקות אותי.

נו באמת....הגזמתם כבר!!!!

אני גם אוהב את גלי..אבל מה זה קשור??? קצת נסחפתם!! אלי יצפאן מחכה את ראש הממשלה ואת לימור לבנת כבר שנתיים... טוביה צפיר היה מחכה את רבין עוד בשנות השמונים ומקצין את הדמויות ואת התנועות אדיר מילר מחכה את אביעד קיסוס...גם בהקצנה. ובעולם זה עוד יותר מפותח מכאן... אז על מה אתם נפגעתם? מה אתם ילדים קטנים??? עד כדי כך שהקמתם רעש שהטאלנט עצמו (רועי בר נתן) היה צריך לבוא ולכתוב הודעה?? ממש בושה. תתביישו לכם!! גלי עטרי היא זמרת מעולה...ואני מת עליה. אבל אין לזה שום קשר. הגזמתם בתגובות שלכם! אז המנהל שלה לא אהב את החיקוי??? SO WHAT???????????????????????? ממש מעוררי רחמים אתם. כאילו מדובר בילדה קטנה בת 12. תתביישו.

באמת שאני לא יודע על מה אתה מדבר

הקמנו רעש!? מי הקים רעש?! רועי בר נתן נכנס לפורום או שמע ממישהו שלא אהבנו את החיקוי(בגלל סיבה אחת, הוא פשוט לא היה קשור בכלל לגלי, באותה מידה הוא גם יכל להגיד שהוא עושה חיקוי של לימור לבנת, או מיקה קרני)
אני מבין שאתה לא ראית בכלל את השרשור המדובר בפורום, כי אם היית קורא היית מבין שמה שכתבת ממש לא קשור...

סליחה סליחהההה...

אני קראתי בעיתון של יום שישי בידיעות אחרונות או במעריב.....על הידיעה הזו שרועי בר נתן בא והתנצל בפני המעריצים של גלי עטרי בפורום שלה...לאחר שהוא קיבל כאלה ביקורות רעות....ברחוב ובכל מקום שהוא הלך....מהמעריצים שלה!! שלא הפסיקו לרדת עליו ולשלוח מכתבים נזעמים!! אז אני מניח שחלק מהמעריצים זה גם אתם. גם אם לא באופן אישי מדובר בכם...מדובר ב"אחים" שלכם....(אם אפשר להגדיר את זה כך....) ......לזה התכוונתי. ואני עומד מאחוריי כל מילה שכתבתי. תנו לאמנים פה לנשום קצת.

מה????????

אתה רוצה להגיד לי שכתבו על זה בעיתון?!
אני אודה לך אם תיזכר איפה קראת את זה, אני רוצה לראות את זה...
ואגב, לי לא היה מושג מה המעריצים של גלי עשו, אני לא בהכרח מסכים אם זה, ובטח שלא הייתי ניגש אליו ברחוב, או שולח לו מכתב "זועם"...

אני חושב שזה היה במעריב...

בחלק של הרכילויות..או איך שקוראים לזה. בעיתון מעריב "סופשבוע".....שם בדפים האחרונים ..איפה שיש את כל הסיפורים של הסלבס. או בידיעות אחרונות גם במדור כזה.... אי אפשר לפספס את זה. ומשם הגעתי לכאן...זה הכל

שרית7

New member
גם אני לא יודעת על מה אתה מדבר...

אף אחד לא נפגע ודאי שלא גלי. פשוט אמרנו שהחיקוי לא היה מוצלח זה הכל. קורה. יש חיקויים שכשאתה רואה את הדמות אתה ישר יודע במי מדובר. אם רועי לא היה שר שיר של גלי אף אחד לא היה יודע שמדובר בגלי באותה מידה זו יכלה להיות כל אחת אחרת. בלי שום קשר לגלי רועי בר נתן הוא שחקן וקומיקאי ענק. לא הכל יוצא מוצלח זה הכל.

love amor

New member
wtf?../images/Emo12.gif

חבל על העצבים שלך..כי מה שכתבת פה לא קרה
בכל מקרה לא צריך להיות היסטרי

ערן תרגע בבקשה, אתה לא יודע איך זה

עיתונים? עושים עניין מכל דבר?? אולי נתחיל במסכת ההבהרה הזו בזה שבכלל לא כולם כאן ל-א אהבו את החיקוי. חלק חשבו שהוא מצחיק דווקא. היו שלא אהבו וזכותם! אני גם לא חושבת שזה בגלל "מגננת יתר" על גלי כמו שהצגת את זה, אלא כי זה פשוט לא היה מוצלח לדעתם. היו גם שחשבו שרועי בא להופעה של גלי רק כדי ללמוד איך לחקות אותה וזה קצת הרתיע כאן כמה אנשים. SO WHAT? מפה ועד להגיד שאנשים כמעט תקפו את רועי בר נתן ברחוב או שלחו לו הודעות נזעמות או כל הטררם הזה שאמרת- אין לזה שום קשר אלינו! אני לא חושבת שיש פה בכלל מישהו שידע איך להגיע לרועי בר נתן! אולי המנהל של גלי הביע את דעתו באיזה פורום וזה גלש בצורה כZו לעיתונות או משהו אבל אנחנו? שנתקיף במכתבים? ממש לא. יש לך טעות רצינית בכתובת יקירי. לא בבית ספרנו. אני חושבת שאני מכירה כאן את כל אנשי הפורום, את מרביתם גם אישית, ולא רק שאני מתקשה להאמין שמיהו מכאן מ-ס-ו-ג-ל לעשות כזה דבר, אני גם לא חושבת שמישהו כאן עד כדי כך כעס על העניין או לחילופין מגונן על גלי. אנחנו יודעים לבד שהיא לא צריכה את זה, תודה! אני לא יודעת מי זה "האחים" שלנו, אני לפחות מכירה את כל אחיי הביולוגיים (אחיותיי יותר נכון) וחבריי לפורום, כאמור, לא לקחו חלק בכל העניין הזה. אני חושבת שגם בגלל זה הערכנו כל כך את רועי שבא מרצונו להתנצל, הוא לא אמר שהופעתו בפורום היא כתוצאה מהתקפות כאלו או אחרות. הוא לא אמר שהוא מרגיש צורך לענות על מתקפות כלשהן.הוא פשוט בא מתוך הכבוד לגלי. אני שוב חוזרת, להערכתי, העיתונות הגזימה או הדביקה קטעי דברים. זה קורה שם הרבה. חבר'ה אתם יודעים מה אני חושבת? שאנשים פשוט מקנאים שאנחנו תופסים כותרות. להעליל עלינו זו הדרך הכי קלה להראות כמה אנחנו לא בסדר. ותסלח לי ערן, זה לא מכוון אליך, אבל אנחנו לא ניתן לאף אחד להרוס לנו את הקשרים הטובים עם גלי או עם המדיה או את הפורום היקר שלנו. שבוע טוב לכל עם ישראל באשר הוא!

למעלה