השרשור של אתמול הולך להיעלם אז פתחתי חדש

השרשור של אתמול הולך להיעלם אז פתחתי חדש

הייתי אצל ד"ר אורלי והיה ממש טוב ב"ה. ישבתי אצלה הרבה ובכיתי הרבה - היא בכלל לא ידעה שאיילה עוזבת. הרי אני הייתי הראשונה לדעת, ואז אורלי הייתה בחופשה וחזרה רק היום, כך שלא התעדכנה. בכל אופן ביקשתי שהיא תהיה הרופאה שלי אחרי שאיילה תעזוב והיא הסכימה בשמחה ואמרה לי שאני תמיד ברוכה הבאה ושאולי היא אפילו תגבה את עצמה ברופא אחר שיעזור לה כשהיא תהיה בחופשה כמו שהיא עשתה בשביל איילה. היא אמרה שתמיד יעזרו לי שם, ולא משנה מי. היא גם אמרה לי שרוצה מאוד לקרוא דברים שכתבתי ושזה כבוד בשבילה שאני מראה לה. היא הייתה מקסימה, נתנה לי טישו, שלחה אותי לעשות משהו שהייתי צריכה לעשות והבטיחה שתחזור מאוחר יותר ותראה אותי בין פציאנטים ותשאל לשלומי. עשיתי מה שהייתי צריכה וחזרתי, ואמנם לא היה לה זמן, אבל אחרי שהמטופל האחרון יצא היא התיישבה לידי (בחוץ) ואמרה לי לקחת סרוקוול וללכת הביתה ורצתה לכבד אותי בשוקולד (מובן שלא הסכמתי...) ולדאוג לי לשתייה, וחיבקה אותי כזה בחצי חיבוק בגב בישיבה לידי. זה מאוד נגע ללבי ואמרתי לה שהיא כל כך טובה אליי ושזה לא מובן מאליו בכלל שהיא נותנת יחס כזה ושזה מרגיע אותי לדעת שהיא תהיה הרופאה שלי אחרי שאיילה... (לא מסוגלת לכתוב את זה) והיא שמחה שזה הקל עליי. זה באמת מוריד ממני מהחרדה ומשמח אותי עד כמה שאפשר לומר משמח בנסיבות האלה. אז תודה לאל שיש את אורלי ותודה לאל שיש סרקוול. נראה לי שאני זוחלת למיטה עכשיו לתת לכדור לעשות את שלו... כל כך קשה ועצוב לי, כבר מתגעגעת לאיילה כל כך... אבל מזל שיש אנשים טובים שאכפת להם ממני כל כך. היא לא איילה ולא תהיה איילה, אבל היא הכי טובה שיש בנסיבות.

היי ושלא יעלם גם כאן

אז... האמת התעייפתי מהכתיבה
מצטערת
אבל שולחת חיבוק ענק ואת כן אישה ודווקא מדהימה , אוהבת

ואולי רק אולי בלי להכאיב היא באמת לא איילה ולא תהייה אבל ...וכאן אני עוצרת כדי לא לטרגר
אבל יודעת שאת חכמה ומבינה אותי ...וזוכרת את רוח התוכנית ויודעת שהכל לטובה
היי אנחנו ניצמח וזה הזמן לצמיחה ושיגשוג

אוהבת חיבוק

חכמה חכמה, אבל לא הבנתי מה רצית להגיד

בשלוש הנקודות.
ובבקשה אל תקראי לי אישה כי זה לא עושה לי טוב, בסדר? אני רצינית

יקרה אוהבת

סליחה זאת לא הייתה הכוונה
וואוו קשה במדייה להסביר את עצמך הכי מדוייק אז את מה שעושה רע נעזוב כרגע לזמן אחר חיבוק .

ובקשר לשלוש הנקודות . נכון אורלי לא תהייה איילה אבל גם איילה לא תהייה אורלי ואולי רק אולי הכוח העליון שלך שולח לך משהו שהוא יותר נכון עבורך כרגע .בשלב הזה שאת נמצאת בו בחיים
אולי אורלי תוכל לעזור לך יותר בעניין הפלאשבקים והזכרונות שצפים ..וזה רק אולי אבל פשוט אל תחסמי בהרגשה כאילו את הולכת לקבל משהו פחות טוב במצב שנוצר כי אולי רק אולי זה יותר נכון עבורך וטוב עבורך ...מקווה שלא טירגרתי או הכאבתי כי אני יודעת שזה ממש טרי ומדמם עבורך .

ושולחת חיבוק אוהב ענקי עוטף חם ומבין

מילקי110

New member
כנראה שזה נכון מה שאומרים

בעל החיים נהיה דומה לבעלים.

וזה מהסיפורים שלך בלבד .

התחייבות, כי קשה לי - טריגר

אני מתחייבת לא לפגוע בעצמי בשום דרך. רק היום. לא נשאר עוד הרבה, פחות מחצי יממה, ואני מסוגלת לזה. יש הרבה אנשים שרוצים בטובתי ושלא אעשה שטויות (גם אורלי אמרה לי היום). אני יכולה להימנע מזה רק להיום, ואם ארגיש שוב דחף לפגוע אני אכתוב פה כדי להוציא את זה ולהיפטר מזה. אני מסוגלת לזה בעזרתכם התומכת!

תמיכה

מכיוון שאני חדשה אני לא כל כך מכירה את כל הסיפור.. אבל ממה שאני רואה את נשמעת על הדרך הנכונה. ד"ר אורלי נשמעת מעולה(כיף לדעת שיש רופאים טובים במובן האנושי)

תודה רבה, חביבתי

יש לי רופאה - איילה מקסימה - שהיא כמו אימא בשבילי בשנתיים האחרונות. האימא האמיתית שלי נפטרה בידיים שלי בדיוק אתמול לפני עשר שנים, ולהבדיל, לפני 4 ימים הודיעה לי איילה שהיא עוזבת. זה היה הסיוט הכי קשה שלי בשנה האחרונה, שהיא תעזוב. כל פגישה התחננתי שלא תעזוב גם כשעזיבה בכלל לא הייתה על הפרק. יש לי חרדת נטישה איומה, שבגללה התאשפזתי כמה פעמים (הפעם האחרונה הייתה לפני 4 חודשים וחצי). והנה זה קורה, ואני מרגישה שהעולם שלי מתמוטט. אני כל כך קשורה אליה. היא נותנת לי כל כך הרבה חום ואהבה, היא עושה בשבילי כל כך הרבה. את יכולה לקרוא בבלוג שלי, קישור בחתימה. היא מחבקת אותי ואומרת לי שאני יפה ונהדרת ועוד הרבה מחמאות, ואני עומדת לאבד את כל הטוב הזה. אני בהיסטריה ודיכאון נוראי.

לאיילה יש עמיתה בשם אורלי (השמות כמובן בדויים) שתמיד גיבתה אותה כשהיא לא הייתה בעבודה, ולכן היא מכירה אותי לא רע. גם היום היא גיבתה אותה בשבילי, ועל הפגישה איתה כתבתי בהודעה הראשית פה. אני עוד לא מסוגלת לעכל שאיילה עוזבת, זו מכה כל כך קשה בשבילי

מה לישון, איזה לישון

התקשרה אליי האחראית שלי בתעסוקה השיקומית והתחלתי לבכות לה על איילה (היא יודעת כמה אני קשורה אליה) והייתי מסטולה מהסרוקוול. חייבת לישון קצת. התחייבתי לה להתחיל את ההגהה יותר מאוחר ולסמס לה שהתחלתי, אז אני מקווה שאגיע לזה כי ממש ממש רע לי עכשיו

לא ממש ישנתי

כנראה רבע סרוקוול כבר לא מספיק (דיברתי על זה היום עם אורלי והיא הסכימה שאקח חצי, אבל בכל זאת אני משתדלת כמה שפחות).
ממש ממש לא טוב לי עכשיו. חרדה. זקוקה מאוד לאיילה והיא לא כאן ולא תהיה עד לשבוע הבא. איך אני אחזיק מעמד... גם אין לי מדריכה השבוע... ושוב חג

אין לי כוח ואין לי אוויר וחם לי כי המזגן עושה מה שבא לו ולא תמיד בא לו לקרר...
אני עייפה מהכול ועוד לא התחלתי לעבוד. הבכי מתיש והכדורים...
אני צריכה חיבוק

למעלה