השתגעתם....

pink21

New member
אני ראיתי

אני ראיתי את הבלוג היה שווה ביותר רק רוצה להגיד שהצלם היה ממש כשרוני וראו שהוא מבין במה שהוא עשה ועמי תודה על הערק היה מעולה אין כמו ערק חדד.... ניר מקווה שאתה מרגיש יותר טוב עם העין שלך ותודה רבה על המתנה שקיבלתי בסיום הערב היה שווה ביותר ועדית עוד לא ענית לי לגבי ההצעה שלי לצפון בוא נארגן אוטו יהיה כיף

pink21

New member
השתגעתם....

טוב תקשיבו זה אחרי קרית שמונה הרולר בליידס שלי לא יגיעו עד לשמה... מה רע בתל אביב או אפילו כפר סבא או חיפה טוב ננסה לבוא אבל יהיה קשה.... אלא עם כן אתם לוקחים אותי :)

NirNova

New member
עין שמאל השתפרה...

אבל!!!עין ימין החליטה שגם היא רוצה לנסות
... לגבי הצלם,אנו משתדלים לבחור את הטובים ביותר גם אם הם לא יודעים לצלם.. ומשלוח חדש ובלעדי של "ערק חדד" כבר נמצא בדרך.כדאי לך לשים עליו יד לפני שהוא יגמר..

pink21

New member
אל חשש

יש לי הרגשה שהמשלוח ימצא את הידיים הנכונות והפיתרון הכי טוב לעין פשוט תוציא אותה עם כפית שים במקרר לכמה ימים ואחרי זה עם דבק 3 שניות תחבר זה אמור לעזור.... רואה ועוד אומרים שרפואה לוקח 7 שנים ללמוד..

AmiNova

New member
אלון אתה תותח...

אני חייב להגיד לך שאתה קורע אותי מצחוק. תמשיך ככה!

pink21

New member
../images/Emo129.gifחבל עלייך....

תקשיב לי טוב עם אתה לא רוצה להתעורר בבוקר בלי מיתרי קול ועם קרחת כדאי שתפסיק לקרוא לי אלון שמי אילון... אני האיש והאגדה אני מכור לבמה... עמי גם אתה לא רע כל כך..... יש לך עתיד... בקיצור זהו זה כבר סגור אנחנו באים להופעה

אילון ../images/Emo122.gif

אני מתחילה לפחד ממך, מה זה כל האיומים האלה.... בסדר... "אז יש לך קשרים בראשון".... אם אפשר לקרא לזה ככה... תירגע.. :) סתם מותק...כל עוד אתה מעלה כאן חיוך על הפנים של כולם זה בסדר... מעניין מה יהיה כשניסע....

pink21

New member
אני מפחד ממך...

תראי את גרה בראשון לציון.... דיברנו בטלפוון היה לך כמה פליטות פה... את גם מכירה אנשים..... ואת אומרת שאת לא פרחה... מוזר..... ומה יהיה בדרך לצפון יהיה צחוקים נשבע לך עוד לא ראית אותי נוהג... יש לי בעיה עם הסיבובים אני מפחד אז אני עוצם עיניים... ואני לא מוצא תמיד את ההילוך ה7 באוטו שלי אבל חשש מקסימום יש לי אופניים עם רמה... נצא בשישי נגיע להופעה ישר

מה יהיה איתך.... ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

טוב אז ככה... אתה חייב להסכים איתי שיותר שווה לגור בראשון מאשר בנס ציונה... מה לעשות אני גרה בראשון... ועוד ראשון מערב... וכן אני מכירה אנשים אבל זה לא אומר שאני פרחה!!! אז תנוח!!!! אני בטוחה שיהיו צחוקים בדרך לצפון... ובקשר לפחדים שלך.. כנראה שנצטרך להתמודד איתם בזמן אמת... יהיה בסדר...

נו... אז איך היה הבלוג../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

דברו... אני רוצה לשמוע תגובות....

NirNova

New member
מה יהיה???

טלי,כל שבוע אותו תרוץ???תגווני קצת שיהיה מעניין לפחות... לשבוע הבא- 1.לתקן רמקולים(או לקנות חדשים ,זה יותר זול.) 2.מסך שחור??(את בטוחה שהדלקת אותו?? סתם) תבדקי שיש לך תוכנת מדיה פלייר 9 ואם לא תורידי, זה בחינם (תראי כמה כסף אני חוסך לך) 3.להעשיר ויזואלית את הפורום על ידי הצגת חלק מיצירותיך מ"במה חדשה" זהו לבנתיים.

tali botnim

New member
המחשב שלי בסדר גמור! ../images/Emo46.gif והמסך היה

דלוק :)המחשב מחובר למערכת ויש לי מדיה פלייר 9!, בחיי...הקטע הוא שאני כן מצליחה לראות את כל הבלוגים האחרים... הבעיה היא אצלכם! ובקשר לבמה...כל דבר ומקומו הוא...ואלה לרוב דברים מכתה י"א...קצת לא רלוונטי. ובכל אופן...לכבוד יום רביעי...אני באמת מבקשת...תתקנו ת'בעיה-חמור מאוד. :)

ממממ...

נחמד ביותר!!!! פעם ראשונה ששמעתי את הלהקה.. ואני ממש שמחה ששמעתי!!! אחלה להקה... אגב, אני חדשה ו... קוראים לי אלה

למעלה