השתגעתם....

AmiNova

New member
מה עניינים אלה?

שלחת לי מסר בפרטי ואני לא מצליח לקרוא אותו...

טוב...

אז רציתי להגיד שפעם ראשונה ששמעתי עליכם ושמעתי אתכם אתמול בבלוג... והיה מעולה.. נהנתי מכל רגע!!

AmiNova

New member
וואלה, תודה רבה...

אנחנו אוהבים לשמוע ביקורות טובות.

אהלן אלה... ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום.. אני רואה שהתחברת יפה... לפחות עם עמי... בקשר לשאלה שלך לגביי הדיסק... הוא אמור לצאת בקרוב... מקווה שתאהבי אותו.. ושנראה אותך בהופעה הבאה... מאיפה את? בת כמה את...?

אהלן ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

תודה... ועמי ממש נחמד... לא קשה להתחבר!! קראתי פה קצת (ובעוד כמה מקומות) שהדיסק ייצא בקרוב... בגלל זה שאלתי למה עד עכשיו הוא לא יצא? כי זאת להקה גדולה!! בהופעה הבאה... זאת קצת מסובך... אני בת 14 וחצי מנהריה... בגלל זה לראות אותי בהופעה הבאה זה מסובך... נעים להכיר!!

אוקיי ../images/Emo41.gif

תראי... זה שעמי נחמד אני יודעת... כול חברי הלהקה הם מקסימים... באמת... בכל מקרה זאת באמת בעיה שאת גרה רחוק אבל לכי תדעי... אולי גם לשם הם יגיעו... אבל זה לא מונע בעדך להיות אתנו בפורום נכון???

../images/Emo26.gif

אולי הם באמת יגיעו לפה *מקווה מאד שהם יגיעו לפה*... אבל אולי הם יופיעו במקום שהכניסה אליו מעג גיל מסויים... וזה גם יכול למנוע ממני לא לראות אותם
אבל.. כל זה ממש לא מונע להיות אתכם בפורום!! ממש לא!

../images/Emo142.gif תראי....

אם הם יגיעו לאזור שלך...ואם תהיה בעיה של גיל במקום שבו הם יופיעו זאת בעיה שאפשר לסדר... אבל שנגיע לגשר נחצה אותו.... תגידי איך שמעת על הלהקה...

חיחי.. צודקת! ../images/Emo8.gif

איך שמעתי... מממ... בכניסה לתפוז היה פירסום על הבלוג טיוי, אתמול... אז החלטתי לנסות... נכנסתי.. ו.. התאהבתי
סתם, מאד נהנתי!

אחלה...

אני ממש שמחה לשמוע שאהבת.. למרות שבאמת, כל מי ששמע את הלהקה... אם בבלוג ואם בהופעה(שדרך אגב אין מה להשוות בכלל...) אהב אותם... אז אני מקווה "שזאת תחילתה של ידידות נפלאה"... שיהיה לך אחלה של סופשבוע... ו... באמת שנעים להכיר... אני מאמינה שעוד נדבר

../images/Emo9.gif

אין גם מקווה... ותודה רבה... שגם לך יהיה אחלה של סופ"ש ומאד נעים להכיר!!

AmiNova

New member
כיף להיות נחמד!

דרך אגב, אנחנו מופיעים בקיבוץ דן בצפון ב-29.1 ואםפ זה לא רחוק מדי נשמח אם תבואי...

p p p o o o

New member
ממ למען אלה שלא יכלו לראות תבלוג...

למען אלה שלא יכלו ולא יצא להם לראות את הבלוג ביום רביעי (עם האירוח של נמרוד שיקלר) מתי זה יעלה לארכיון של הפרוייקט/תוכנית??

הארכיון אמור להתעדכן

בימים הקרובים... זה תלוי במערכת של תפוז... בכל מקרה ביום רביעי יש בלוג חדש עם אורח חדש... פרטים בהמשך....

למעלה