השתלמות וכנס ספינינג ישראל 26/4/2010

השתלמות וכנס ספינינג ישראל 26/4/2010

השתלמות וכנס ספינינג ישראל (מיועדת למדריכים ולמתאמנים ותיקים/מכורים) I.S.C. 2010 בתאריך 26.4.2010 בשעות 10:30 עד 16:30 בהולמס פלייס רעננה הרשמה ב: http://www.shvoong.co.il בתכנית: 1. 10:30 הרשמה 2. 11:00 הרצאה עם שון פורטל - השפעת האימון על הרכב הגוף ופיזור השומן בנשים תרומת אימון כוח לעומת אירובי 3. 12:30 שעור ספינינג 45 ד' עם רוני יפה -RPM וקצב סיבובי פדלים אימון לפיתוח היכולת לדווש בקצב האידיאלי במישור וטיפוס עם התנגדות גבוה 4. 13:20 שעור ספינינג 40 ד' עם ברק גרשון- שעון שוויצרי" מבנה וחלוקת שעור לזמנים השימוש בשעון ובזמן כדבר מדויק ולא פקטיבי 5. 14:00 שעור ספינינג 40 ד' עם ליאת אונגר- רכיבה איכותית שיפור סגנון למניעת כאבי גב ישיבה נכונה ללא עומס על , הגב התחתון ושמירה על איזון שרירים 6. 14:50 הפסקה 7. 15:20 הרצאה עם אייל אמון - כשאתה רוכב, ההורמונים דוהרים" ההרצאה תעסוק ברכיבת אופנים בראי המדע - המערכת ההורמונאלית, השפעותיה האנאבוליות והקטבוליות המאפיינת פעילות גופנית ברקמות הגוף השונות, מתי שכרנו יוצא בהפסדנו, מהי השפעתן של העצימויות השונות ברכיבה על אפקט האימון המתקבל ברמה הפיזית והמנטאלית, ומה בין שילובה של המוסיקה ליכולת הגופנית... מחיר 180 שח מספר המקומות מוגבל והביקוש רב

אני תוהה...../images/Emo4.gif

האם ההשתלמות שהולכת להיות מועברת ע"י האושיות שציינת, היא לאחר שעברו אצלך השתלמות?
(לא, כי מבחינתי מה שאתה, אני ועוד כמה מדריכים בפורום יכולים לתת, זה הרבה יותר ממה שיש לנו לקבל מהם... וכל זה בחינם!
) ואני בחורה מפרגנת... חג עצמאות שמח!!!

גם אם נלמד מעט

עדיין, הנוכחות שלנו חשובה ביותר לענף. הציפיה שלי ששון פורטל ואייל אמון יביאו את הערך המוסף שלהם בתחום הפיזיולוגיה של המאמץ, ורוני יופה וליאת אונגר תבאנה את ה"חידושים" מכנס הספינינג העולמי שהיה במיאמי. 180 ש"ח ויום חופש שווה לי. אחרי 6 שעות של שיעורים והרצאות אני מסדר לי גם מסאז' שבדי בספא סמוך, ופרוזן יוגורט מגעיל ומעוללללה והעיקר להמשיך ולהנות.

shalhav

New member
ספינינגית

עם כזה ידע וביטחון למה את אלמונית? אין אדם בעולם שאי אפשר ללמוד ממנו לדוגמא צניעות?

Tami661

New member
ספינינגית היא האחרונה שאפשר לטעון

על אלמוניתה, כמו שמקצועיות היא הדבר האחרון שאפשר לטעון לפחות על שתיים מהאושיות המרכזיות שהולכות להוביל את ה'עוד אירוע לסחיטת כסף' במסווה של 'מקצועי' הנה צניעות...

ואני עוד חשבתי

להתקשר ולהכריח אותך לבוא איתי...... בכל זאת ספינינג, והסילאבוס נראה לי משכנע ביותר.....

Tami661

New member
אני עדיין בטראומה מהאירוח של המאסטרית

לקראת ה'עזריאלי' האחרון

יש דברים שאת אולי לא יודעת

בצה"ל , אחת הדרכים לטיפול בטראומה, היא להחזיר את המטופל לאותה זירת הקרב בדיוק ושם לטפל בו... הרישום באתר של שוונג...

Tami661

New member
אפילו עכשיו זה מצחיק אותי../images/Emo6.gif מאברוק...

כן. חומוס

shalhav

New member
מקצועיות

בואו נשאיר לרגע את האגו בצד. אם מישהו חושב שיכול לטרום לכולנו אני בטוח שפניה לרוני בנושא תישקל בחיוב לכנס הבא. או לחילופין ליזום עוד כנס זה רק יוסיף לנו.

Tami661

New member
אגו? של מי? אני כבר התעייפתי מלנסות

את דעתי בעניין הבעתי לא פעם ולא פעמיים ולא הסתפקתי בהבעת דעה אלא עשיתי בפועל בעזרתם של אנשים מקצועיים באמת שאיכפת להם ואוהבים את הענף ולא את הכסף שבו. משום מה... כל מה שקשור בעשייה כתרומה לענף בהיבט הבטיחותי ולמען המתאמנים ושאין בו רווח כספי ראוי - הגברת יופה לא מוצאת את עצמה מעוניינת לקחת חלק בכך והמעניין שגם ה'תלמידים' המיוחדים שלה, כמו זו שהולכת להוביל לצידה את הכנס המדובר ספגה היטב את ה'תורה' ואני באמת לא מעוניינת להיכנס כאן לדוגמאות מבישות עבורן. ובאשר לתמימותך שלהב, באמת... אני הולכת ומבינה שאתה פשוט לא באמת מודע למה שמאחורי הפעילות ה'רוני יופאית' שאתה כל כך מגן עליה, אבל המשפט: "...אני בטוח שפניה לרוני בנושא תישקל בחיוב לכנס הבא." פשוט מעלה בי חיוך עד כמה עדיין יש תמימות בעולם. מה שנותר, הוא ליזום עוד כנס - איני יודעת אם בכנסים שהפורום אירגן לקחת חלק, אך אלו היו כנסים ה-מקצועיים! והעלות היתה סימלית ביותר כדי שגם התפרנים שבמדריכים הצעירים יוכלו לקחת בהם חלק. ההבדל בין מטרת הפורום באירגון כנסים ואירועים למטרת המאסטרית הוא שהפורום ואנשי המקצוע מטעמו שתורמים מזמנם היקר ומרצם עושים זאת מתוך אהבה לענף ולמתאמניו במטרה לתרום, לעודד ולמנף.

התלבטתי ואשתף

1. כבר כמה שנים שאינני מדריך ספינינג. 2.אני בעד להשתלם, תמיד יש מה ללמוד ולהחכים. 3.המחיר לא יקר בעבור השתלמות חד-יומית. 4.יש לי זמן מוגבל וסדרי עדיפות בהשתלמויות שונות. 5. אין מה לחדש בספינינג, ההרצאות תכפות לכל תחום ופעילות. 6. השיעורים מעבר לחוויה באמת לא מחדשים. 7.ברוב המקומות אין אפשרות לבנות תוכנית עבודה שתקדם את המתאמנים ממגוון סיבות. 8. פשוט,בטיחותי, ומעניין. מסכם את כל מה שנדרש וצריך שיהיה בספינינג. זה מה שמשך אותי לתחום מלכתחילה, ומה שהכי חסר כיום.

מגן רן

New member
אפשר להוסיף ?

א) הבעיה, לדעתי, בהודעתה של ספינינגית היתה בניסוח הדברים (ואף הבעתי זאת בפניה). בניגוד למדריכים אחרים, היא נוהגת להשתתף בקביעות בשיעורים של מדריכים אחרים מתוך מטרה ללמוד. היא, בניגוד לרבים אחרים (בעיקר אחרות..
) מרבה לפרגן למדריכים ללא קשר ל"שיטה" שבה אתה עובד. מהיכרותי עימה, היא מהאנשים המרפגנים שפגשתי. ב) לגבי האגו- אתה לא באמת רוצה לפתוח שוב את הדיון שהיה פה לפני מס' חודשים על הנושא, נכון ? כי אם כן צריכים לחכות שיהיה עוד אירוע עזריאלי ואז גברת רוני "אני השיטה היחידה, הבלעדית והנכונה וכל השאר חרטה" יופה תופיע שוב ואז נראה מי שם את האגו בצד ומי האגו זה ה-מרכז בשבילו (יותר נכון בשבילה..) ג) שלא יהיו ספקות- אני בעד השתלמויות והמחיר בהחלט סביר אך עקב דעתי הידועה על המגלומניות של רוני (לא לעצמה אלא ל"שיטה הבלעדית") אין אני רצוי בשום אירוע / השתלמות שהיא מארגנת. אני אחיה עם זה... ד) תגובתו של רובי, הבן של קנגה, פשוט מושלמת . אנא קיראו אותה שוב והתעמקו בפרטים:אין הרבה מה לחדש בספינינג, השיעורים ,מעבר לחוויה, באמת לא מחדשים, ברוב המקומות אין אפשרות לבנות תוכנית עבודה שתקדם את המתאמנים (כל כך נכון) ומעבר להכול- פשוט,בטיחותי, ומעניין. מסכם את כל מה שנדרש וצריך שיהיה בספינינג.

הדיון בהחלט מעניין

בתור מכור לעיתון "מנטה" , אני מקפיד מדי חודש לפתוח בשקיקה את עטיפת הניילון, להשתרע על איזו ספה ולעבור בעיון על כל הכתבות בנושא הבריאות, איכות החיים, כושר גופני,סקס,תזונה נכונה וכיוב'. אני קורא את זה שנים, ואני חוזר וקורא שוב ושוב על אותם נושאים, אותם כתבות,אותה גברת בשינויי אדרת. כל פעם אני לוקח לעצמי משהו טוב להמשך השבוע בשבילי או בשביל המתאמנים שלי. ככה זה גם בהשתלמויות האלה. את הרוב אנחנו מכירים, אבל חלק מהדברים איפשהו איבדנו בדרך, וכאן זה זמן טוב להציף אותם. מי שמכיר אותי היטב, אין לי שום אינטרס כזה או אחר עם מאן דהוא, אני מחוייב להנאות של עצמי, ולתת לעזור לאחרים להנות גם. יאללה חבר'ה.... לא נשאר לנו עוד הרבה....

אויי יאיר

משתמע שנעלבת ואני מקווה שזה רק מגבלות המקלדת. למנטה נחשפתי בעקבות כתבה על ספינינג בראשית דרכם, לא התלהבתי ועדיין אינני מתלהב מהתוכן והעטיפה.
Take it easy​
זה רק התכנסות סביב דיווש באולם; לא יותר ולא פחות. אתה נהנה, לך על זה. יש דברים אחרים לעשות, לא יקרה דבר אם לא תהיה. בסיכומו של דבר זה רק סיבובי רגליים במקום, שמפיק הנאה מרובה

חסה וחליל

ממש לא להיעלב. אני רק אמרתי את דעתי. אני מאד מזדהה עם הדברים שלך, ואכן הורדתי באופן אישי את המינון ל-3 שיעורים בשבוע בלבד, כשאני מתאמן בעצמי בבאדי פאמפ, באדי קומבאט, קיקבוקס שקים ואימון כוח בחדר כושר וזה עושה לי ממש ממש טוב. דווקא בגלל שהתחושה שלך היא גם תחושתם של עוד כמה מדריכים, חשוב לדבר על זה באיזשהו פורום של מדריכים. מבחינתי גם זה יהיה נושא שיחה ביום שני.

מצטרפת בכיף ../images/Emo13.gif

תמיד בעד השתלמויות ולראות מדריכים אחרים, לא איכפת לי איפה הם למדו וכמה ותק יש להם, מכל אחד אפשר ללמוד משהו ולכן אני רק מחכה שיהיו השתלמויות מכל סוג
מחיר סביר מבחינתי יום כיף של ספינינג וקצת יציאה משיגרת עבודה

השתלמות מבורכת.

45 מדריכי ספינינג+ 5 מתאמנים ותיקים שבחרו ביום חופש להתרענן ולהתעשר בעוד ידע נהנו מיום מתוקתק ומעניין. התחלנו בהרצאה נהדרת (כרגיל) של שון פורטל, שחידש בהרצאה מאלפת על הרכב השומן (שומן וסילארי לעומת שומן תת עורי),מבנה תאי השומן באיזור הבטן לעומת ירכיים ורגליים,מחקרים מ-2009 על השפעת אימון כוח לעומת אימון אירובי לצמצום נפח תאי השומן, מבנה השריר (סיבים אדומים וסיבים לבנים והשפעתם על מאמצים אנאירוביים ואירוביים) וכיוב'. המשכנו באימון נהדר של רוני יופה. הכל מאד פשוט, הרוב ידוע, אבל הדרך בה היא מעבירה את המסר, המערך המאד מעניין מבחינתי (התבקשתי לא לפרסמו ועימכם הסליחה) ובעיקר הכלים שהיא רוצה להעביר למדריכים להתמקד בדבר האמיתי שלשמו התכנסנו ולעזוב את מסיבת סיבובי הרגליים וניענועי הראש. לאחר מכן , אני באופן אישי נהניתי מאד מאימון עפ'י שעון שהעביר ברק גרשון. גם פה אין חידושים והמצאות, אך יש דוגמאות למערכי אימון אפשריים בהתאם למטרה אותה נרצה, בה נשלב תרגילים עפ'י לוח השניות, בשינויי מהירות או שינויי עומס, וכן הדגמה של תרגילי דראפטינג (אליפסה) בשילוב כוח. אחרי שני שיעורים מעולים כאלה, היה סשן נוסף של ליאת אונגר על רכיבה נכונה ובדיקה עצמית ובדיקת המתאמנים שלנו על מנח הגוף הניטרלי (כמה בינינו באמת מקפידים על כך?) קטע מעניין. לאחר הסנדוויצ'ים המעולים , מתנת פולאר ישראל, נהנינו מהרצאה מאלפת של אייל אמון (המנהל המקצועי של רשת הולמס ותואר שני בפיזיולוגיה של המאמץ) על השפעת העצימויות השונות באימון על המערכת ההורמונלית 0הורמון הגדילה ואחרים) , מיבנה השריר, נפח הפעימה ותדירות הפעימה ועוד. לי באופן אישי (ואתם הרי יודעים שאין לי אינטרס) היה חבל לראות בודדים מחבריי שהגיעו. אני מקווה בהשתלמות הבאה לשכנע אתכם להצטרף ולחוות את זה מקרוב.

למעלה