מייקי סיכם את הכל ואין טעם לחזור על דבריו, במיוחד שלא צילמתי כלום.. אבל היה נחמד מאוד, ההרצאות היו מעניינות ביותר (שון פורטל - אין מילים) והאימונים מעניינים ומקצועיים ביותר. הצערתי מאוד שליאת אונגר לא העבירה גם אימון של ממש, למרות שבהחלט למדתי משהו חדש. להבדיל ממייקי שותיק בתחום, אני גם הכרתי מדריכים חדשים ונחמדים. מצטרפת למייקי בתקווה שבפעם הבא יגיעו יותר אנשים!
אהבתי את ההרצאה של שון פורטל, שתמיד מצליח לעניין אותי, ולחדש לי, ההרצאה על הרכב השומן בבטן הייתה ממש ממש מעניינת
!!! ההרצאה של אייל אמון הייתה מעניינת ומקצועית ברמות! אהבתי את השיעור של רוני יופה ששוב בדרך המיוחדת שלה מצליחה לרענן לי דברים כל פעם מחדש. סורי, אני אישית לא אהבתי את השיעור השני של ברק גרשון - עם כל הכבוד.... שונאת שמבלבלים את המוח תוך כדי שיעור, והכי מעצבן אותי שמתחילים להיות "יועצי סקס" בשיעור....!! מה זה השטויות האלה? שאני מדריכה אני לא מקשקשת על הא ודא במיקרופון, תסביר את השיעור ותן להתחבר לשיעור, עזוב אותך מחפירות! ההסבר של ליאת אונגר- על מייצבים וזוקפי גב הייתה מעניינת והדרך שלה להדגמה עלינו הייתה ממש אחלה! ההשתלמות בעיניי הייתה מושקעת ומרעננת