הש"ש?

chen50

New member
היי אני חדשה פה.. =]

הייתי בהופעה של היהודים ולקחתי בטעות את הטבעת של תום כשהוא נתן את היד לקהל!!!! אני רוצה להחזיר לו את הטבעת מישהוו יודע איך אני יכולה להחזיר לו????

ella42

New member
אני חדשה כאן...

מתי יש מפגש פורום? אני רוצה ללכת.... ו... ומתי יהיה מפגש פורום שהיהודים באים אליו? אני חייבת לדעת!!!

Daniels Vision

New member
חחחח

איזה קטע! מעניין אם זאת טבעת הנישואים. בכל מקרה, Good luck! : )

כמו שכתוב בסיכום השבועי -

כרגע אין הופעות רשמיות באופק. ניתן לעקוב אחר הפורום. ובפעם הבאה, לחפש אם זה כתוב כבר בכדי לא לפתוח 'סתם' הודעות חדשות.

היי אלה,

ברוכה הבאה. מפגש פורום יתקיים, סביר להניח, בחופשת פורים. הלהקה לא תגיע למפגש, נראה לי הספיקה להם הפעם האחרונה
פעם הבאה, לנצל"ש או לשרשר לאוף טופיק, חבל על כל ההודעות החדשות. [נכנסים להודעה קיימת, לוחצים על ה-
וכותבים את מה שאת רוצה להגיד/לשאול.] שבוע טוב.

ella42

New member
חח.. מה קרה להם...

חחחחח מה קרה להם שהם היו בפעם שעברה במ]פגש פורום??? מה??? אני חייבת ליפגש אותםםםם!

chen50

New member
תמרוווש

היי תמר.. חחח מה קורה?? אממ מה באמת קרה להם?? למה הם לא באים??

Dug E

New member
עבל למא להציף?

פעם הבאה בבקשה לכתוב הודעה אחת,מבטיח לך שיראו
.

chen50

New member
חחח זה לא טבעת נישואין!

חח אממ לא נראה לי זאת טבעת די מכוערת וגדולה חחח היא ניכנסתצ לשתי אצבעות שלי ביחד.. חחח

שלום חן,

קודם כל - ברוכה הבאה, אני ענבר, בת 17, ואת מוזמנת כמובן להשאר כאן
לגבי הטבעת, את יותר ממוזמנת לבוא להופעה הבאה ולהביא לו אותה אחרייה. במידה ואין באפשרותך להגיע לאחת מההופעות הבאות שיהיו, את יכולה להגיע למפגש הפורום שייערך בחופשת פורים, בקניון עזריאלי, ולהביא את זה לאחד האנשים שמגיעים לרוב/כל ההופעות, ויוכלו למסור את זה לתום. אני מאמינה שהוא ישמח מאד לקבל אותה חזרה.
תהני.

chen50

New member
חחח אני רוצה להחזיר..

אני רוצה להחזיר לתום את הטבעת זה כל הקטע.. חחח אני רוצה לפגוש אותו! חח אממ ונראה בקרוב לגבי ההופעה XD

../images/Emo207.gif צ'אט שישי אחה"צ ../images/Emo70.gif

היום בשעה 17:00, כולם מתייצבים
בלי תירוצים.
אללה, צ'אט שישי אחה"צ.
יהיה מצחיק, מצחיק יהיה!

למעלה