הש"ש?

HiPpiE Boy

New member
אף פעם לא הבנתי

איך אני מגיע לצ'אט פה? להנכס לצ'אט הרגיל של תפוז או שגם פה יש צ'אט לפורום? אם כן איפה הוא נמצא? |אוי הבורות הבורות|

invAsion

New member
חחח, גם לי זה קרה ../images/Emo103.gif

עם אורית בהופעה ברמת גן בספטמבר הקודם :S פשוט תביאי לו אותה להופעה הבאה, אני בטוח שהוא יותר מישמח לקבל אותה

ella42

New member
לא ניראה לי שזה ממש מפריעה לו...

חחחחח.... עם 70 טבעות שיש לו על היד לא ניראה לי שאחת תעלם הוא ישים לב כל כך. וחוץ מזה תהני ממנה יותר נכון אני יהנה ממנה וזה בכלל לא יפריעה לו. וחן תודה שעל הכתבה של היהודים ממש הייתי חייבת ליראות את זה!!!!!!! אורית מהמת שהיא הייתה ילדה, וווואייייי די היא כל כך יפההה!!!!!! ואם את רוצה ללכת לאיזה הופעה של היהודים אני כולה לבוא איתך ונחזיר לו את הטבעת:)

Dug E

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחח ענק! ברוכה הבאה
צחר 17.5 פ"ת

Niran2

New member
כמה שאלות

1. אף פעם לא הבנתי למה בתעזור לי טיטי אומרת "ניפחת לי ת'מוח" בהופעות ולא "זיינת לי ת'מוח" כמו שזה הוקלט בדיסק? 2. בהופעה האקוסטית בהיכל התרבות בבלוז תום אומר "על כיסא חשמל הלוואי ישב יגאל קירח, הוא ישיר שם רוקנרול, אמן", הסבר פרט ונמק
(אני חשבתי אולי מדובר על יגאל עמיר או משהו, אבל לא הבנתי ממש מה קשר חח) 3. איזה שירים חוץ מתענה לי היו באנפלגד שלא הוקלטו? ובלייב? (בלייב אני חושב אם הבנתי נכון פעם, זה היה הזמן שלך ולפעמים, תקנו אותי אם אני טועה)

Tomer TR

New member
בקצרה

1. מתבלבלת אבל לאחרונה חזרה לשיר את המקור 2. יגאל עמיר ימח שמו וזכרו, שישב בכסא חשמל 3. באקוסטי רק תענה לי, בלייב נראה לי לא חסר משהו אבל תקנו אותי אם אני טועה

Niran2

New member
תודה, ועוד משהו...

אחד קטן: באתר טיפה בים כתוב יחד עם אינטרמת את: ואל הקבר תעלו וההורים יהללו השועלים ייללו... נמק פרט והסבר

מתנות

New member
חלק מהשיר. בית שנכתב,

אבל כבר בהקלטות לא שרו אותו... וכך גם לא בהופעות.

Tomer TR

New member
יו אני מסטול

ה-
יצא מרוב השמחה... היית מאמינה? התכוונתי ל

מתנות

New member
../images/Emo6.gif... מה זה משנה

העיקר שאתה מאושר
וכן, אהבתי מאוד. אני לא מבינה בזה, אבל זה נשמע טוב.

ella42

New member
אאאאא היהודים בטלויזיה

לכל מי שיש לו hot אז שמעתי שיש כתבה בדוקו משהו... לא זוכרת ואורית ותום זכו בזוג השנה!!!! פאק יש לי yes . טוב לא נורא yes יותר טובים!!!! וחן נלך למפגש פורום ביחד.... מה קרה בפעם שברה שהלהקה הייתה במפגש פורום???

למעלה