התאהבות

למרות הפחד שזה יקרה שוב, הסיכוי שזה יקרה פעם שניה קלוש - בוודאי לא באותן העוצמות.
יכולים להיות רגשות אבל לא התאהבות כזו כמו שאתה חושש ממנה.

ולפני שקופצים עלי פה - זו דעתי האישית והיא לגמרי מנסיוני האישי

לילה 74

New member
אני נוטה לנחש

שיש משהו בדברייך.
לא בגלל שלא תיתכן התאהבות נוספת עוצמתית אלא כי אחרי נסיון אחד שמטלטל והופך עולמות אנחנו כבר ממוקמים אחרת על המפה של עצמינו ויודעים לקחת את הדברים בייתר פרופורציה (כך לפחות נראה לי) וזה לא אומר , דרך אגב שהם פחות חזקים או עמוקים זה פשוט אומר שהמיכל שלנו התרחב להכיל אותם

בתחושה שלי זה גם ככה

אבל תנו לי לנחש
שאף אחת מאיתנו לא התאהבה שוב מאז האהבה שטלטלה אותה ואת הזוגיות שלה בזוגיות הפתוחה. אז מה בעצם אנחנו יודעות?

עונה לשתיכן

אני כמובן יכולה לספר על עצמי, לא יודעת מה איתכן אבל משערת שזה דומה.
אני לא חושבת שעניין הטלטלה הוא שגורם לי לא להתאהב ככה שוב, אני פשוט חושבת שאין סיכוי שהלב שלי ירגיש שוב ככה, בעוצמות האלה.
יש אנשים שחיים חיים שלמים ולא חווים אהבה כזו, אז אני זכיתי לאהוב ככה.

לילה 74

New member
אני לא יכולה לחשוב על סיבה

הגיונית למה לא. ברור שלא תתאהבי "ככה" כי כל אהבה היא אחרת אבל למה לא לאהוב עוד ובעוצמה. אני באמת חושבת שהלב לא מוגבל (אלא אם אנחנו מגבילים אותו מסיבותינו שלנו) אהבה, מאוהבות ושאר ירקות פשוט עושים את החיים יפים יותר, אז למה לא לאהוב עוד ?

פעם כשהאהבה הייתה בשבילי עדיין קשה מאוד לעיכול וכל דרך המחשבה שלי עדיין הייתה חסרת מנוחה, יעדית ומאוד לינארית שאלתי את אהובי ("הנוסף") מהו התוצר של האהבתינו?

והוא ענה לי מיד ופשטות כזו שנכנסה לי ללב:

אושר.

אז לחיי הפשטות שבאושר או האושר שבפשטות!

אלבום נהדר שלה

לא אהבתי להאזין לה ולשירים המוזרים שלה קודם, גם האישיות שלה עשתה לי אנטי,
אבל היא מוכשרת ובאלבום הזה זה בא לביטוי באופן מופלא.

תתקרבי רגע........לא רואים פה שום מתופף

שמעתי כבר

על כל ההסכמים והחוקים ההזויים שבני זוג קובעים לעצמם כד לא להתאהב.
זה לא באמת יכול לעבוד לאורך זמן לדעתי.
כמו שאמר הגמד, מערכת יחסים יציבה ואוהבת תוכל לשרוד התאהבות.

בדיוק

דברתי עם חבר שהתגרש לאחר תקופה שהוא ואשתו ניסו זוגיות פתוחה. היא התאהבה באחר.
בסופו של ניסוי נפרדו. וכיום הוא טוען שהוא לא יכול לחלק את הלב שלו, יכול להתמודד רק עם אהבה אחת כל פעם.
אז כנראה יש אנשים שלהתרגש ולאהוב שנים לא מתאים להם.

לילה 74

New member
כמה שאלות כדי שאבין

האם אתם נמצאים בזוגיות פתוחה או שמתלבטים עדיין?
אם אתה כל כך חושש אז למה לצאת בעצם?

כתבת שאתה חושש שאם תתאהב לא תוכל "לחזור" , זה חשש בעייתי ולדעתי עלייך לצאת רק אם אתה יכול לשנות את האמונה שתרחיש כזה אפשרי (שלא תוכל לחזור) כי כאמור כתבת שטוב לך בבית אז מדוע לסכן אותו כל כך?
הרי מה שיקרה אחר כך בכל מקרה יביא איתו את ההתמודדיות שלו אבל יש משמעות מאוד חזקה לאמונות הבסיס שלך לגבי עצמך ולגבי הקשר הזוגי שלך.

שינוי הציפיות והאמונות שלנו לגבי תגובה אפשרית למצבים זה דבר אפשרי אבל כרוך בהרבה מאוד רצון, עבודה עצמית וביטחון בעצמך שתדע לשמור על הדברים שחשובים לך בחיים.

SDK10

New member
ישנה רק דרך אחת להימנע ממנה

לא לבוא במגע/קשר עם בני אדם.
בכל דרך אחרת היא יכולה לפתע לצוץ. לעיתים זה קורה
במקום האחרון שחשבת שהיא עלולה להופיע בו

למעלה