התאומות

לימי לו

New member
בעצם לא

בואו לצ´ט תפוז הכללי לחדר- olsen twins או קיי? אני לימי לו... צ´או

לימי לו

New member
התאומות

אני גרתי בארה"ב חמש שנים מגיל חמש עד 10, ויש לי דודה שם שבעלה הוא חבר טוב של אבא שלהן... אז בקיצור, כשגרתי שם הייתי מבלה אתן בחופשים כשלא היה להם את כל הדברים על הראש. האמת שמרי קייט קצת פחות נחמדה מאשלי.. אשלי ממש צחוקים אתה אבל מרי ממש רצינית!!! אבל הן מדהימות ואני מתה עליהן!!! אנחנו מתכתבות כבר חמש שנים וכל שנה וחצי בערך אני נוסעת לבקר את המשפחה שלי אז אנחנו נפגשות ... האחות הקטנה שלהן ליז ממש מתוקה ד"א..!! היה קצת קשה גם להיפגש אתן כי הן גרות אצל אימא שלהן ורק בימי שישי הן ישנות אצל האבא שלהן ובחופשים הכי הרבה אז לפעמים הן היו עסוקות עם אבא שלהן... חחח גם יש לנו מלא תמונות יחד... אני אסרוק מתישהו איפהשהו ואשים כאן!!! אם בא לכם אתם יכולים לשאול שאלות.. אני יודעת עליהן מלא.. חח אני יודעת שזה נשמע קצת מופרך אבל מצידי שאלו שאלות ותדעו! נ.ב. הייתי בצילומים לסרט "מותק הילדות התחלפו" זה היה שנה לפני שחזרתי ארצה, והיה ממש קסום שם! הכרתי את השחקנית... אוף שכחתי איך קוראים לה. מ"הארון של ורוניקה"... טוב נו, אני אזכר ואגיד לכם! ביי ביי תגיבו

נטליוש

New member
ללימי לו

אם יש לך איי סי קיו אז תכנסי לשלי 147446087 ונוכל לדבר על התאומות!!!! אולסן שולטותתתתתתתת נטלי נ.ב לימי בבקקקשה כנסי לאיי סי שלי אני חייבת דבר איתך נטלי

אוקיי כמה דברים..

דבר ראשון אני שונאת שקרנים ואם את לא כזאת וזה נכון אז ס22ה דבר שני מרי-קייט יותר חמודה מאשלי אז ששש דבר שלישי לשחקנית קוראים קריסטי אלי

motib4

New member
אושרת...

לדעתי את לא יכולה לדעת מי יותר נחמדה אם לא נפגשת איתן. אם זה נכון, והיא כן נפגשה איתן, אז נראה לי שהיא יודעת קצת יותר על האישיות שלהן.

אז היא כנראה לא יודעת טוב ו...

רעות אמרה שמרי-קייט אמרה לה מה המצב וזה לא נראה לי שמרי-קייט רצינית נראה לי היא סתם שקרנית ופשוט סתם אוהבת יותר את אשלי שתביא הוכחות עכשיו!!!

motib4

New member
קריסטי אלי ../images/Emo9.gif

אני אשמח אם תעלי לכאן תמונות שלך עם התאומות.

Mery Kate

New member
יש לי משהו להגיד לך

כלבה (לא במובן הרע) איזה כייף לך את יכולה לתת לי את האיימל שלהן

Mery Kate

New member
אל תעלי תמונות

תעלי אותם רק באיימלים כי אז כל מיני ילדים שלא בפרום יכולים לקחת את התמונות

Mery Kate

New member
אני הסברתי ואז ילדים

יקחו את זה ויסימו להם באתרים אז שיהיה בלעדי לפרום אין לי בעיה שזה יהיה בפרום אבל זה לא יהיה פאר

rahelm

New member
וואו הן כבר בנות 16 הרבה זמן לא

ראית אותן אני אשמח אם תשימי תמונות שלהן!!!!

לימי לו

New member
אה כן.. ולסקס משין

אשלי גבוהה ממרי בשני סנטימטר. והן לא מטר 42 כמו שרשום באתרים שונים שלהן, הן מטר 48! "You told us that Israeli websites says we are 1.42... well not.. tell then right now we are much taller!!! 1.48 and 1.46" חחח זה מה שמרי כתבה לי במכתב האחרון! אה כן, ויש להן כתב יד לגמרי שונה!!!!!!!!! לאשלי יש כתב עגלגל ולמרי כיית טיפה זוויתי.. מרי כותבת ביד שמאל ואשלי בימין...

למעלה