התאומות

doosie

New member
אני לא רוצה....

לעורר ויכוח או משהו כזה אבל... למה את קוראת למרי-קייט מרי... אם את מכיהר אותן כלכך טוב אז היית יודעת שקוראים לה מרי-קייט והיא בעצמה אמרה באיזה ראיון שקוראים לה מרי-קייט ולא מרי... ולאחותן הקטנה ליזי ולא ליז...

Starting Skater

New member
אם את באמת נכירה אותן

אז לא אכפת לך להגיד מה האי מייל \ איי סי קיו שלהן? דרך אגב שלי זה 104522612, אנא צרו איתי קשר, אני די משועמם

rahelm

New member
שמתן לב שאתן מדברים לעצמכן והיא

לא עונה לכן בכלל גם לא לי!!

Nomero Uno

New member
תנו לה סיכוי

מקסימום אם היא לא מכירה אותן אז שום דבר נורא לא קרה אבל אם היא כן מכירה אותן אז הרווחנו עוד משהו לפורום אז תנו לה סיכוי

לימי לו

New member
לכולם

לכל מי שרשם לי מסרים: אני מצטערת, לא באתי בגלל שנפרדתי מהחברה הכי טובה שלי.. היא נוסעת לארה"ב.... :((( טוב לא נורא.. תוך שבועיים היא חוזרת! בקשר לתמונות: הסורק שלנו בתיקון (בדיוק בזמן)... אבל אל תידאגו! אני הולכ לצ´אט של הפורום הזה, בואו ואני אענה לכם על כל מה שתרצו לדעת! צ´או

אני שם עכשיו

אז בואי יהיה כיף לדבר ואממ פעם הבאכה תשרשרי כי זה סתם מציף את הפורום

Starting Skater

New member
לגברת לימי לו

למה את תמיד מיתחמקת ואף פעם לא עונה? אם אתה מכירה אותן ס22ה, אז לפחות תעני לשאלות, אם לא - אז לא, רק תעני כבר!!!

heart breaker

New member
אההההה.... אוקיי!

אנ מצטערת אם ההודעה הזאת אולי תפגע בך, אבל............. זה נשמע לגמרי מופרך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה קצת מוזר וקשה לי להאמין לך

רוצה להגיב

אני אומרת שבאמת זה נשמע די מופרך ,אבל בשביל להאמין לך אז תאמרי לי איך התכתבת איתם ? והאם יש לך את האיימיל שלהם .

למעלה