התאילנדים באמת כל כך מסריחים?

שאלה!

אם מה שאתם אומרים נכון בקשר לזה שלא משנה להם מי העיקר בחורה,אז למה מלכתחילה להכניס עצמך למצב של סיכון?של קשר עם הבת של,או בעצם יהודיה?

TAMIR519

New member
כי יכול להיות ש :

יכול להיות שאת מעיקה עליו , כי את אוהבת את זה רגוע, והוא אוהב את זה פרוע......

going2

New member
התשובה

כי לרוב הבחורות הישראליות יש כבוד עצמי והן לא ילכו עם עובד זר.

toni007jp

New member
הם לא

מניסיוני הקצר (2 בחורות) לאורך3.5 השנים התאילנדיות הרבה יותר נקיות מהיפניות שהכרתי, די התפלאתי היות ויפן הרבה יותר נקיה, אבל מסתבר שדווקא שם בתאילנד הבחורות יותר שומרות על ההיגינה שלהם. וכמובן שזה אינדיודואלי, לא כל בחורה נקיה

מוטי 6691

New member
רוצה להוסיף

1- לקרלטון - אצל מהגרות העבודה מהפיליפינים שעובדות בארץ היחס בדיוק הפוך הרוב הכמעט מוחלט הוא נשים לעומת גברים אני מצאתי את עצמי לא מעט מגיע לחברות פיליפיניות בסופי שבוע והדירה היתה מפוצצת בנשים 2- לגבי נושא הריחות [תאילנדים] מנסיוני הלא מועט של עבודה משך שנים איתם הם אינם מפליצים בפרהסייה -דוגמא- חבר'ה ישראלים וערבים שעובדים בצוותא עם תאילנדים היו משחררים חופשי נאד עם רעש במהלך מיון הביצים [מקום עבודתי ממנו אני מתפרנס] תמיד התאים היו מביטים לעבר משחרר הנאד במבט משתהה נדהם משהו יתרה מזאת תאילנדים כשנכנסו לשירותים טרם הישיבה שם היו מרססים את החדרון במטהר אוויר ותמיד דאגו לאיוורור המקום אין להכליל את הריחות שיוצאים מהאוכל שהם מכינים לעצמם זה דבר אחר ניקיון אצלם הוא דבר חשוב כל זה תקף בתנאי אחד שהם לא משתכרים

פספורט

New member
../images/Emo6.gif עוד פעם את כאן...

מה אני אגיד לך , אין לי מושג בקשר לתאילנדים עדיין לא תקעתי בחצוצרה , אבל אחותי אין על התאילנדיות , מה זה נקיות ? מה זה עור חלק ? מה זה ריח טוב ? מה זה במיטה ? ישתבח שמו לעולם ועד
אז אני מבין שמאז ההודעה הקודמת שלך התאילנדי עדיין ממשיך לתקוע בשופר כיאה לחודש הרחמים והסליחות
, ספרי קצת חוויות כפרה...

למעלה