התארגנות רוקדים

גלינה555

New member
המרקיד חייב להתחשב ברוקדים

אתה צודק ברוב המקרים אבל יש נביא בעירנו ויש מרקיד שעונה לשם בועז כהן מירושלים שמרקיד גם בנצר סירני והוא מתחשב ברוקדים גם בלימוד הריקודים וגם בהרקדה כולה עוד לא היה שמרקיד ביקש ריקוד ללמוד או לרקוד ובועז לא נענה

dolphin101

New member
אדרבא ואדרבא שיבורך הבועז הזה

שיירבו אנשים כמותו. מרגיז אותי שבחו"ל היתה לי מילה עם המרקידים וקצת השפעה עליהם ופה המרקידים לא מתייחסים ועונים בגסות רוח או מתעלמים מהבקשות. אני רוצה לתת עוד דוגמא:המרקיד בחוג שאני משתתף בו הודיע ביום שלישי במפתיע שהוא עומד להקדיש מהשבוע הבא חצי שעה של דבקות.הוא ציין את זה כעובדה.הוא לא שאל אם אנחנו רוצים לרקוד דבקות או אוהבים את זה.זה מראה לדעתי על חוסר ההתחשבות ואי שיתוף הפעולה של המרקידים עם הרוקדים.הוא רוצה להאכיל אותנו בכח דבר שאולי רובנו לא אוהבים. ואל תגידו לי לחפש הרקדה אחרת.קודם כל זה לא בטוח בכלל שבהרקדות אחרות המרקידים לא מתנהגים באותה התנשאות ואגוטריפ. דבר שני אני גר בעיר קטנה ויש הרקדה מרכזית בעיר.ההרקדות האחרות הן מחוץ לעיר בקיבוצים הסמוכים או בתל אביב ואני לא נוהג ברכב.

דולפין ידידי

אני רוצה להסביר לך ברוח טובה , מה הם התנאים הנהוגים בהרקדות בארץ. כל מה שתעשה בארץ , גם אחרי הצבעה דימוקרטית, תמצא כאלה - שלא יסכימו להחלטת הרוב. בדוגמא שלך . האם אתה חושב שהמדריך - פתאום החליט להנחית נוהג חדש , של דבקות. מבטיח לך , שבאו אליו - כמה מתלוננים לפניך, ובקשו דבקות. ולמה הוא מכריז על כך ? הוא חכם . כדי לא להפתיע אותך ולאכזב אותך, אחרי ששילמת דמי כניסה. משאיר לך זמן להחלטה - אם ההצעה מתאימה לך. הוא מרגיש את לחץ הקהל, ורוצה להתאים את ההרקדה לרצון הכלל. אתה באת מארץ דימוקרטית מאוד. גם אני הייתי בחו"ל וראיתי את הלוח המלא ברשימת ריקודים , שמתאימה ל - 3 ימי הרקדה רצופים , בלי הפסקה... והרגשתי איך השמיכה נקרעת , ממשיכת הרצונות לכל הכיוונים. בלוח היו ריקודים משנת תרפפו עד 2004 דבקות, ומעגלים, שלא נלמדו בכלל באיזור ובארץ ההיא. וכשבקשה לא התמלאה , עמדו המאוכזבים , ליד המדריך - חלקם בוכים ממש - כאילו התמוטט עולמם. איזו דימוקרטיה זו, שאתה מתנגד לרשימת הדבקות שכותב חברך , וגוזל את זמנך. תהיה קצת הגיוני, ותבין באיזה לחץ נמצא המדריך, בשעת ההרקדה. יבושם לך חבר

momi3

New member
תגובה לתגובה

אניממניח ידידי המרקיד שרוב הצדק איתך זה החוג וזו בניתו ירצו יוכלו לא ירצו לא יוכלו אך בכל מקצוע חופשי ישנו איזה סף שאך חבר בתוך המקום לא ירצה לעבור נניח שיגידו של המרקידים בדרום אנלפבתים זה יפריע אם מרקיד ירקיד במחיר נמוך ממה שקבעו באירגון זה יקפיץ את כולם מדוע במה שניתן לרוקד אין שום כלום ירצו יוכלו ולא ימותו מדוע אתם לא דואגים לרמתכם המקצועית גם שעושים לי טיח בבית ישנם שלבים מסויימים שיש יכולת להאיר ללא היותי טייח לדעתי גם בחוגים \ הרקדות יש לשלב ביין הסוגים מה קורה אם אני מחליט להיות מרקיד ללא הכשרה זה אפשרי לדעתי לא אל תשכחו שאתם נותני שירות ואל תבעטו במפרנסים שלכם גמר חתימה טובה

momi3 מה אמרת ?

ברוב התרגשותך - כתבת משפטים לא ברורים. התכונת "יאכלו" יצא לך יוכלו. גם לא הבנתי איך ריקודים הגיעו לטיח ,ולאנאלפביתיות, אתה מתכוון , שהמדריכים כותבים בשגיאות כתיב ? או שבכלל , לא יודעים לקרוא ? אני מכיר רוקדים , שכותבים בשגיאות כתיב חמורות, מדריכים , כמעט ולא. אם תגלה מדריך אנאלפבית, פנה לארגון המדריכים, שקיים כבר מעל 20 שנה , והם יטפלו בו. על רוקדים בעיתיים , עוד לא קם מוסד שיטפל בהם. אני חושב שכדאי לפנות לאירגון המדריכים , שקיים כבר מעל 20 שנה, אולי הוא יסכים לטפל בהם. מאחל לך גמר חתימה טובה.

נראה לי שאתה קצת מתקיף אותו

יתר על המדה. אכן כדאי שמומי3 יכתוב שוב את דעתו מבלי שאקשור זאת לתוכנה. ואשר לפנייתך (מומי3) הישירה אלי, בכוונה נתתי לאחרים לענות. זה לא שלא קראתי את שאלותיך.

למעלה