התאריך 13.1.1996

התאריך 13.1.1996

אני לא באמת צריכה להזכיר מה היה היום לפני 15 שנים נכון..? יש כמה אירועים היסטוריים חשובים לחגוג (כן.. לחגוג!) בתאריך הזה... אז נתחיל מהאירוע המעציב: אני חושבת שניתן לומר בביטחון שהפצע החלים דונט יו? אך בכל זאת... איפה אתם הייתם ביום האיום הזה לפני 15 שנים?

ולאירוע המשמח../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

חברתנו הווירטואליות נילי, ורוברט מקסימיליאן וויליאמס באו לעולם
נאחל לשניהם יומולדת מהסרטים, עושר אושר, ביולי הקרוב בוומבלי הבנויה, ושיהיה יום מיוחד ובלתי נשכח
אני מציעה שנארגן משלחת למסיבת הפתעה- נתחבא לו במלון מאחורי הספה ונעשה לו בה

orlyshka1

New member
מזל טוב לילדי יום ההולדת!!!!

מזל טוב נילי, מזל טוב רובי, מקווה שיהיה לכם יום כיפי במיוחד! טוב, חיפשתי תמונה ספציפית של רובי, אותה לא מצאתי, אבל מצאתי כמה אחרות שחשבתי שיהיה שווה לחלוק אתכן ביום מיוחד זה.... אז התמונה הראשונה היא הכי קרובה לזו שחיפשתי, איזה יפיוף חמוד!!!

ובכל זאת

אני זוכרת שזה היה ביום שלישי ואני סיימתי ללמוד מוקדם (בבתי ספר דתיים יום שלישי הוא יום קצר כי זה היום של הפעילות בתנועות הנוער (במקרה שלנו בני עקיבא). הגעתי הבייתה בצהריים וכהרגלי ישבתי לאכול מול MTV ואז הופיעה הודעה שיש מסיבת עיתונאים עם הבנים. אני זוכרת שישבתי בבית צמודה למסך רואה את גארי יושב שם ומחייך!!! ורציתי לומות! לא האמנתי שזה מה שקורה לי. כמובן תוך שניה הבית הפך למרכזיה טלפונית, כל המתכתבות שלי כל החברות שלי כולם התקשרו לברר אם זה נכון ואם אני בסדר. אני זוכרת שבבית החלפתי בגדים לבשתי חולצה שלהם (הדפסה של פריי) ןיצאתי מהבית. איך שהגעתי לסניף ,אחד הבנים המעצבנים התחיל לצחוק עלי שהם התפרקו. אני רציתי להרוג אותו
. אחרי שלושה ימים בערך של בכי היסטרי שבא והלך נרגעתי (בערך). והחיים המשיכו .הפצע היחיד שנשאר מאותה תקופה זה העובדה שאני פשוט לא יכולה לשמוע /לראות את HOW DEEP IS YOUR LOVE . אבל כן בכל שנה התאריך היה "נחגג" סימבולית (עם תמונות שלהם מלא שירים וקווצ בלב).אגב פה המקום לציין שאני מאלה שתמיד היו בטוחים שזה לא סתם קרה ביומולדת של רובי.

orlyshka1

New member
טוב, לא רציתי לפתוח את הטראומה, אבל כבר התחלת

אני כמובן ראיתי את זה לייב, נראה לי שבאותו יום היה אסיפת הורים או משהו, וכמובן שגם אני התיישבתי אחרי בית ספר מול הוידאו והאם טי וי, וחשבתי שאני הוזה, ושבטח מישהו מהם עוד שניה יגיד סתתתתתתתתאאאם! עבדנו עליכם! הסתכלתי ליתר ביטחון על התאריך לוודא שזה לא הראשון באפריל, וגם אני הייתי בהיסטריית בכי, היו לי טלפונים מכל העולם, ושנים אחרי אח שלי אמר לי שהם היו ממש מודאגים ממני כי לא הפסקתי לבכות... וכן, עד היום אני ישר מעבירה כשאני שומעת כמה עמוקה אהבתך, ועד היום עושה לי רע לראות את מסיבת העיתונאים הזו. לא חשבתי ש 15 שנים אחרי זה עדיין יעשה לי רע... וכן, גם אני תמיד חשבתי שזה לא מקרי, התאריך.

בלבלות12

New member
גם אני

הייתי בטוחה שבשלב מסוים גארי ייקרע מצחוק כי הם הצליחו לעבוד עלינו... אצלי חצי מ-Nobody else מקבל פרשנות של פירוק, כאילו כשהשירים נכתבו, הם כבר ידעו מה הולך לקרות... אז למה לדעתכן נבחר התאריך הזה? ממניעים פולניים של גרימת רגשות אשמה לרובי ביום הולדתו?

למעלה