התבשיל המושלם

התבשיל המושלם ../images/Emo78.gif ../images/Emo21.gif ../images/Emo94.gif ../images/Emo48.gif

איילת לטוביץ´- עיתונאית, בשלנית, עורכת ספרי בישול והמנהלת הראשונה של פורום המתכונים של תפוז, עושה "קאמבק" ועונה לשאלות הגולשים בנושא בישול ומתכונים. החגיגה הזו תתקיים היום בשעה 21:00 בפורום מתכונים. מומלץ לאניני טעם!

מממ..בננה זה לא בשר :)

ותפוז ותפוח ופאנקייק ואפרסק ופסטה ופיצה ומדוזות <אבל זה גמ רצח
זה היה כדי לבלבל אותכ :)> וגויאבה ומישמיש ואבטיח ודובדבן וגבינה וקורנפלקס ויופלה ומילקי וקוסקוס וגזר וברוקולי וסלרי ולימונ גמ וענבימ ובצל וצימוקימ גמ :) תראה כמה אוכל לא בשר יש..

The Sandman

New member
באמת רוני בשר זה הכי טעים...

וזה לא רצח כי הם היו מתם גם בלי שהייתי אוכל המבורגר

איש שלי ../images/Emo24.gif

כייפ לראות אותכ.. ואתה מומזנ להישאר כי הפורומ מתחיל לגסוס ממ כל מקרה בשר זה כן רצח !1 ובעלי החיים לא היו מתים אם לא היית אוכל אותם..המ היו מתים אולי מזקנה או משו כזה מוות טבעי בקיצור,ואז-מצידי תאכל אותם .. חוצ מזה ברגר קינג למשל מתעללים בחיות לפני שהם הורגימ אותם וזה מזעזע
ואויש אל תאכל בשרר
נו ברצינות אני לא יאכל להתחתן איתך
((

זהר פלד

New member
אני ואתה נשנה את העולם?

לצערי, או אולי לא ממש, אני כבר לא ממש מאמין שהצמחונות האישית שלי תציל חיות ממוות אכזרי וחסר מעצורים. חוצמזה, עמדתי שנה שלמה מול השניצלים של אמא, אוכל "טבעול" ומפנטז על תרנגולת. נשברתי.

tiger

New member
"הפורום מתחיל ליגסוס"?

מצחיק אותי כל פעם לישמוע את זה מחדש. הפורום הזה עוד לא קם וכבר ממהרים להכריז על גסיסה. דרך אגב פורום גוסס זה פורום שלא ניכנסים אליו גולשים ואם זה ניראה לך פורום גוסס אז כניראה שלא ראית הרבה פורומים גוססים בחיים שלך... אני יכול לישלוח לך כמה לינקים אם את רוצה. T

ממ שתי דברימ

דבר ראשונ זה לא אני אמרתי זה אנשימ מהפורומ אומרימ.. אני בכלל לא כתבתי כאנ עד לאתמול :) וחוצ מזה הפורומ הזה קמ ועוד איכ !1 ובאמת יחסית הנושאימ כאנ דיי מיצו את עצממ ,כאילו לא יודעת להסביר אבל חפיף :)

tiger

New member
אנשים יכולים להגיד הרבה דברים

ואי אפשר לבוא ולומר שהנושא כאן מיצה את עצמו כי מדובר בנושא אקטואלי ואקטואליה לא ממצא את עצמה אלה מיתחדשת מיום ליום משעה לשעה. הנושאים שמיצו את עצמם אתמול יחזרו ויעלו מחר או שנושאים חדשים יעלו בימקומם וימצו את עצמם גם.גם הנושא הזה ברגע זה ממש מיצה את עצמו...

dod_basim

New member
טייגר

אם אתה אומר שהפורום עדיין לא קם....(אני חושב שהוא דווקא דיי קם) אז מתי הוא יקום, מי יקבע שהפורום קם או בהקמה, חיי, גוסס או מת. כל אחד ע"פ השקפותיו שלו, יש כאלה כמוני כשרואים שבמשך ימים שלמים הפורום לא זז, קוראים לזה פורום גוסס. אבל מה אחי כל אחד ע"פ השקפותו, לא?

זהר פלד

New member
אני לא מבין מה הבעיה שלכם עם הקצב..

זה פורום סמים קלים, זה רק הגיוני שיהיה לו קצב איטי, סטלני, וממכר...
מה, לא?

dod_basim

New member
לא חשבתי על זה

אבל בגלל שאני לרוב שפוי זה מתסכל לראות שהפורום שאתה הכי מתחבר אליו מתוך מאות הפורומים של תפוז הוא ככה

זהר פלד

New member
מישהו צריך לעשות מחקר

אנתרופולוגי רב שנים על הקשר בין סטלנים. זה מדהים אותי כל פעם מחדש - דוגמא עדכנית: לא מזמן עזרתי לידידה להעביר דירה, וגם אחיה עזר לה. כל היום עבדנו, ולא ממש היה קשר ביני לבין אחיה. איך שנגמרה העבודה והתיישבנו לנוח הבנאדם שולף טילון קטן ומגולגל היטב, ומרגע זה ואילך הוא כבר לא סתם אח של ידידה שלי, אלא גם אחי. יש סטלנים שזה לא קורה להם?

dod_basim

New member
זה כל הקטע עם סטלנים

וזה כל כך טוב לי, אתה פשוט יכול לפגוש מישהו בעיר לדבר איתו במשך שעה, ואחר כך אתה נפגש איתו לישיבה. מצד אחד יכול להיות שתדפק למה אולי הוא משת"פ אבל לרוב אם אתה נזהר מסתם אנשים...יהיה לך לפעמים ישיבת חינם

tiger

New member
אם הפורום לדעתך גוסס אתה מוזמן

לחפש לך מקום אחר יותר חיי.אני לא דואג

אויש נו

לא הייתי מקפיצה את השרשור הזה סתמ ככה כי הוא באמת חסר תועלת אבל מכיוון שכבר דאגת להקפיצ אותו אז
תפסיק לעשות את זה..אתה משנה דברימ של אנשימ.. זה לא שהוא אמר שהוא בא בבוקר מתחבר לאינטרמת ואין לו מה לעשות כי בפורומ הזה אין אנשים אז הוא רוצה שיהיה כאן פחות משעממ.. הוא אמר שהפורומ הזה חשוב לו שהנושא הזה חשוב לו ושבגלל שהם כל כך חשובים לו זה כואב לו <אולי אני לא מגדירה את זה טוב..אבל משו כזה> לראות שככה הפורומ..מה זה ככה
לא יודעת.. יכול להיות שההסתכלות של יואב ושלי בנושא הזה היא לא כמו שלכ.. בכל מקרה אתה קצת שינית את מה שהוא אמר ככה שהייתי חייבת להגיד את זה.. כל מקרה בכלל,תפסיק לתקופ כל ככ הרבה כאילו אתה נורא נורא נחמד ובלה בלה אבל יש לכ קטעימ שאתה קצת לא מתיחס משו

למעלה