התבשיל המושלם

tiger

New member
אני לא נימצא כאן כדי להיתיחס להכל

זה שאני מנהל הפורום לא אומר שאני צריך להיתיחס לכל שירשור.להיפך ליפעמים כמה שהפורום פחות כחול ככה יותר טוב.חוץ מיזה שיש גם למנהלים חיים מילבד הפורום ואני מודה יכולים ליפעמים לעבור גם יומיים שלושה בלי שאכנס לפורום.זה לא אומר שברגע שאני ניכנס אני צריך לענות לכל הודעה.זה לא פורום משוב ואני לא הנהלת הפורומים.אני לא מצפה מאנשים שלא נוח להם או שהפורום ניראה להם רדוד מידי או גוסס מידי שישארו כאן.זה פורום צעיר מאוד,חודש +- ככה שאין לי בעיה וכל מי שמרגיש שהמקום לא מתאים לו מוזמן לינדוד למקום אחר,אנחנו ניסתדר ובסוף לפורום יהיו את הגולשים הקבועים והקבועות שלו אני ממש לא דואג.גם לא בקשר לנושאי השיחה.מספיק ליראות את ההודעות מהיום או מאתמול או מליפני שבוע כדי ליראות שהפורום לא גוסס אלה תוסס.פורום גוסס זה פורום שאין בו הודעות חדשות.ממש לא בעיה שהפורום הזה נאלץ להיתמודד איתה להיפך...ציפינו בנושא כל כך טעון להרבה פחות היענות והפורום נכון להיום עונה על כל הציפיות ואפילו מעל ומעבר למצופה. t

dod_basim

New member
טייגר חוסר הבנה בסיסי

כל מי שבא ואמר שמצב הפורום הוא כך והאחרת לא רוצה לעזוב את הפורום ולא רוצה שתסדרו בלעדיו, להפך! הוא רוצה לתרום ולעזור, כמוני שאהיה תמיד עם הפורום הזה, הפורום הכי חשוב בתפוז. מבחנתי הדיון הזה סגור.

dod_basim

New member
אני לא מבין את הגישה שלך

אבל מה לעשות, אנחנו אנשים שונים עם שאיפות שונות. עלה והצלח

The Sandman

New member
אנשושית שלי! ../images/Emo24.gif

למה את לא עונה לי למסר? אני עצוב
כדיי שהשירשור הזה לא ישנה את הנושא שלו כמו שדאגת לעשות בפורומים אחרים *אההם נירוננה אהם*
אז בוא נגיד שאני עכשיו מתנזר מבשר... לא שהייתי אוכל בשר גדול אבל בכל זאת אני החלטתי שזה ברברי ורצח. אז זה מה שיעזור? עכשיו החיות האלו יחיו? ורגע רגע אני רוצה להבין את עושה את זה כי את מרחמת על הפרות?
עכשיו שלא תבינו אותי לא נכון אני נורא אוהב חיות
יש לי
שהיה דומה לשוקי מרק בישראלרק שעכשיו שגילחנו אותו הוא נראה כמו עכבר. ועם היה לי
ופעם יצא לי לטפל באיגוואנה של אחי וגם פעם שמרתי על הדרקון ים שלו (כן כן יש כזאת חיה זה כמו אגוואנה רק שהיא לא צמחונית ושהיא לא גדלת למימדים של 3 מטר... ואת יודעת מה הדרקון ים אכל? וולדות ותולעים (וולדות = עכברים שרק נולדו) ואני האכלתי אותו (אני יודע שזה לא קשור אבל רציתי להגעיל אותכם כדיי שלא תוכלו ארוחת צהרים באמת! תראו איזה בטן כבר צמחה לכם?!)
החיפושית הזאתי מוקדשת לרוני הלימפית

מממ בלה בלה בלה

יואב צודק!! ורוני שלי לא קיבלת ממכ שומ מסר :// מצטערת.. וואיששש איזה הודעה יפה מה שכתבת. רק תוכנ דבילי קצת :) כל מקרה לפני שטיגר יתעצבנ עלי תחת אני יסתומ בקשר לנושא הזה כי מיצינו אותו לדבריו :) ותשלח אולי שוב מסר או משו
המונ זמנ לא דיברנו ואתה קצת לא עונה לטלפון..(אהמ אהמ )

למעלה