אם תשלחי לי את שם הקובץ של התמונה אני אסיר אותה~~
P PENELO New member 27/5/06 #40 OMFG ~! O_O זה פאקינג 27 דפים!! O__________O יש לך עצבים מברזל O.O כל הכבוד *מתה*
I innocence New member 27/5/06 #44 אממ.. אפשר לקרוא לזה ככה^^;; פשוט שמתי את התמונות הנבחרות מכל תיקיה...
O Obake New member 27/5/06 #31 אני לא מצליחה להעלות--> תמונה לגלריה משום מה... למישהו מתחשק לנסות? ^^" זה הגיטריסט (המאוד בישי *-*) Sugizo מהלהקה Luna Sea
אני לא מצליחה להעלות--> תמונה לגלריה משום מה... למישהו מתחשק לנסות? ^^" זה הגיטריסט (המאוד בישי *-*) Sugizo מהלהקה Luna Sea
N Nittle Grasper New member 27/5/06 #47 הוספתי עמוד תמונות בגלריית מיאבי*_* ואני ממשיכה עכשיו ^_^ כדי לא להתבלבל ולשים משו שכבר שמו אני עם כל העמודים פתוחים כדי לבדוק כל פעם XDD
הוספתי עמוד תמונות בגלריית מיאבי*_* ואני ממשיכה עכשיו ^_^ כדי לא להתבלבל ולשים משו שכבר שמו אני עם כל העמודים פתוחים כדי לבדוק כל פעם XDD
N Nittle Grasper New member 27/5/06 #52 גם לא ניסיתי XP לך מגיע וואחד ריספקט בכלל O.O באלך להלוות לי תעצבים שלך? ^^;... רק לכמה שנים ;;
I innocence New member 27/5/06 #48 ניה... היה לי חשק להוסיף תמונות של לריין, אבל אין גלריה שלהם... חבל.
L limmay New member 31/5/06 #57 למה להבהיל אותי ככה?...TT.TT נהנודה חשבתי לרגע שאת רצינית!!!!!!! TTT0TTT רציתי להרוג את עצמי! אבל אז קלטתי..." רגע... אף אחד לא מכיר אותם בישראל....X_X חוץ מאיתנו.... בע. .___.;; עבדו עליי..T.T "
למה להבהיל אותי ככה?...TT.TT נהנודה חשבתי לרגע שאת רצינית!!!!!!! TTT0TTT רציתי להרוג את עצמי! אבל אז קלטתי..." רגע... אף אחד לא מכיר אותם בישראל....X_X חוץ מאיתנו.... בע. .___.;; עבדו עליי..T.T "