התגלה מעצר קודם של אחד המתמודדים...

Juliann

New member
התגלה מעצר קודם של אחד המתמודדים...

סקוט נעצר בעבר על התעללות/אלימות בחברה לשעבר שלו [האמא של הילד שלו]. ואיידול לא מוציאים אותו כי הוא סיפר להם מההתחלה. WTF? עצומה להעיף את סקוט! לא צריכים מתעללים אלימים בתוכנית!!! וזאת לא בדיחה אחד באפריל וכו' ראיתי את זה באתר של USATODAY וזה מופיע בכל מיני אתרים.

SHTRUDIDI

New member
אז הוא באמת מפחיד כמו שהוא נראה!

סתם...האמת שלא ממש איכפת לי.אם הם קיבלו אותו וזה עונה על הכללים שלהם כי סיפרו מהתחלה אז סבבה לסקוט,אבל הגיע הזמן שיעיפו אותו פשוט כי הוא לא טוב במיוחד...

יש לו קול יפה...:O

מה אכפת לי?
אבל צריך להעיף אותו..

14מתן

New member
ראיתי את זה וקיוותי ש...../images/Emo58.gif

שיחזירו את ג'סיקה במקומו כמו שעשו עם ניקו ומאריו חבל חבל חבל

נועה167

New member
שאלה..

זה בטוח נכון? כי לפעמים או בעצם הרבה פעמים כותבים שטויות. ובלי שום קשר אני חושבת שהוא צריך לעוף מהתחרות.

שניש

New member
הוא בהחלט מפחיד ^^../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

אבל,לא שאני בעד רוצחים-אנסים-מכים-חסרי שליטה וכאלה,אבל לכל בן אדם מגיעה הזדמנות שנייה. ואם זה קרה לפני הרבה זמן ולא קרה עוד פעם...אני לא חושבת שצריך להוציא אותו מהתחרות סתם כך. זה גם לא מתפקידנו לשפוט אותו,אנחנו לא יודעים *בדיוק* מה קרה שם.. אבל הוא בהחלט מפחיד ^^

וואוו עכשיו אני ממש נגעלת ממנו!

מה פתאום לוקחים כאלה אנשים לתכנית? לא העיפו מישו בשנה שעברה על נהיגה בשכרות? מה האפליה הזאת? שיעוף, שיעוף, ש - י - ע - ו - ף - !

Fairywitch

New member
אני לא מאמינה!!

לא- אני באמת לא מאמינה... היום אחד באפריל, ואני לא מתכוונת להאמין לכלום היום

Fairywitch

New member
בתקווה שהם לא עובדים עלינו, אז...

זה מאשר את מה שראינו באודישנים- האיש סוציופט!!

R o t e m O p

New member
זה נכון, זה כתוב כבר בכל מקום...

ועם כל הכבוד ל-1 באפריל. פירסום של דבר כזה, במידה וזה שקר או מתיחה, זה כבר הוצאת דיבה. שום מקור עיתונאי שמכבד את עצמו לא היה מתעסק בדבר כזה אם זה לא היה נכון...

shalehet

New member
באחד באפריל בכל העולם יש מתיחות

גם בעיתונים. זה לא חדש. אם זה עדיין יהיה כתוב מחר... זה כבר משהו אחר

Juliann

New member
בכל מקרה זה לא בדיחה. זה פורסם =>

בכל האתרים הרציניים וגם במהדורות חדשות הבידור. גם אם הם לא מעיפים אותו אני מאמינה שזה צריך לסיים לו את המסע באיידול.

למעלה