התגלה מעצר קודם של אחד המתמודדים...

14מתן

New member
זה ממש לא פייר

משאירים אותו בתחרות אחרי שבעונות הקודמות העיפו את השמנה הזאתי שפרסמה פעם תמונות שלה טופלס ואת האיש ההוא המפחיד מטופ12 בעונה השניה

Fairywitch

New member
לא ברור מה נסגר איתם../images/Emo4.gif

לא הוגן

MoGanC

New member
הוא לא יעוף עכשיו.

חוקי החברה.ישאירו אותו עוד שבוע כדי להראות שזה כאילו לא משפיע,ושבוע אח"כ הוא יעוף אחרי שהשופטים יגידו לו שזאת ההופעה הכי גרועה שהוא נתן. טרוסט מי ^.~

אני בטוחה שהשבוע הוא עף!

מלא אנשים שהצביעו לו יפסיקו עכשיו! ואני מקווה שמיד אחר כך הוא ייכנס לטיפול...

shalehet

New member
הלוואי ו...../images/Emo58.gif

יחזירו את ג'סיקה... למען האמת זה נראה מוזר שזה עלה רק עכשיו. יכול להיות שיש מישהו בהפקה שאכן חשב שג'סיקה לא צריכה לעוף ופשוט חיכה לרגע שיהיה מישהו שהוא רוצה שיישאר... ואז כשזה יתפרסם יחזירו אותו/ה... זוהי תאוריית הקונספירצייה שלי... ותודו שהיא מאוד הגיונית... אנחנו עוד לא באמת יודעים את הפרטים על סקוט, אבל אם זה נכון והוא באמת התעלל בחברה שלו, ללא ספק הוא צריך לעוף וג'סיקה צריכה לחזור. שוב.. במידה וזה נכון.

האמת כשאחותי ראתה את סקוט....

היא אמרה לי שהוא נראה נאצי (למי שראה את אמריקן איקס, הוא מזכיר את השמן הנאצי...). אני תמיד חשבתי שהוא נראה פדופילי כמו כל אלה שעדיין גרים בבית של ההורים ולכו תדעו אילו תמונות יש להם על המחשב... כשאמרתי את זה לחברה שלי היא אמרה לי שאני ממש מגעילה שאני חושבת ככה על אנשים תמימים ומסכנים שאני לא מכירה אבל מסתבר שסקוט לא כזה תמים כמו שהיא חשבה... אני עדיין בהלם שיש לו ילדה!!! ובקשר למקיילה (ראיתי בשאר התגובות שאנשים פה רוצים להחזיר אותה...), מקיילה באמת הפתיעה אותי וגם בתחזית שלי למי ילך מתי כתבתי שהיא תלך אחרי סקוט ואחרי וונזל, אבל עכשיו שהוציאו אותה אין שום סיבה שיחזירו אותה כי היא במילא לא הייתה מגיעה לטופ שלוש.

shalehet

New member
אבל ל...../images/Emo58.gif

ג'סיקה כן היה סיכוי, אולי לא לשלישייה, אבל לחמישייה ואת יודעת מה אולי גם לשלישייה. היא לא היתה הפייבוריט שלי, קארי היתה ותישאר, אבל היא כן היתה בין הטובות וממש ירדו לי דמעות כשראיתי אותה הולכת, למרות שאם זה היה בין אנואר לג'סיקה, אני מעדיפה את אנואר. בכל מקרה רק היום סוףסוף ראיתי את התוכנית ואני את הקול של סקוט מאוד אוהבת ובד"כ הוא שר ממש טוב, אבל הפעם הוא היה נוראי (בפעם הראשונה), אין לי מושג איך פאולה יכלה לתת לו כאלה מחמאות, משהו באמת נדפק בשמיעה שלה,להגיד שהוא לא זייף... בכל מקרה נחכה ונראה אם ידברו על זה בתוכנית... אבל אל תשכחו שלא בטוח שזה נכון... זה שהוגשה נגדו תלונה לא אומר שהוא אכן היה אשם.. נראה לי שכולנו שפטנו אותו בגלל המראה שלו... אבל זה לא בטוח נכון... אני נותנת לו להנות מהספק עד שאני אשמע או אראה הוכחה מוצקת לכך... ונאצי... באמת שלא צריך להגזים... אני חושבת שאסור להשוות אף אדם לנאצים, לא חשוב מה הוא עשה.

אני לא חושבת שלג'סיקה היה סיכוי

אני גם ציפיתי שהיא תצא מוקדם בגלל שהיא בחרה שירים גרועים ושרה יחסית נורא, רק בשיר "clips of the heart" (נראה לי שככה קוראים לשיר) היא ממש הפגיזה ושרה מהמם (ואפשר גם לציין שהיא שרה אותו הרבה יותר טוב מהמקור) אבל כנראה שלאמריקה זה לא היה מספיק. הדבר שהכי גרם לג'סיקה לעוף היה סיימון. לאורך כל הדרך הוא אמר שההופעות שלה גרועות (רק בסוף הוא נתן לה מחמאות) ומה לעשות המציאות היא שאמריקה מקשיבה לסיימון וזאת עובדה (בגלל זה אני גם חושבת שקרי תזכה למרות שזה לא בהכרח אומר שהיא הכי טובה).

Juliann

New member
את לא הכי מעודכנת...

האשימו אותו בתקיפה והוא הסכים להודות במשהו פחות חמור אז סגרו איתו עסקה והוא הודה.

Fairywitch

New member
מסכימה לגמרי בקשר ל"נאצי"- אסור

לאף אחד- ובעיקר לא ליהודי- להשוות מישהו לנאצי.

darklighter

New member
../images/Emo46.gifהוא חייב ללכת הביתה../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

איזה מין מסר זה ישדר לנוער שישאירו בן אדם אלים שמתעלל ומכה נשים בתחרות
לדעתי חייבים להעיף אותו ולהחזיר את ג'סיקה דחוף!!!!! גם אם הוא היה מוכשר הייתי חושבת ככה... אבל זה לא משנה גם ככה הרבה פחות אנשים יצביעו בשבילו עכשיו והוא יעוף אם יש צדק....

טוב עכשיו ראיתי סקר בחדשות E

וסקוט הוא המועמד שהאמריקאים הכי רוצים שיעוף, אחריו אנתוני (
), אנואר ונאדיה

סקוט הפושע! כנסו מומלץ!

לפני כמה ימיים שאני מיסתובב באינטרנאט מה אני מוצא כתבה על זה שסקוט היה בכלא על זה שהרביץ לאישתו הוא דחף אותה זרק אליה טלפון איים ועד רצה מישמרות על הילדה אני לא
יודע אם היה על זה השפעה באמריקן אבל נראה

למעלה