התגעגעתי

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
התגעגעתי

התגעגעתי ליעל שנעלמה לי סתם כך (מבינה שבעצם לא סתם כך)
התגעגתי לפנתר שכל הזמן עושה פנתורים פה בפורום
התגעגעתי לאדומה המקסימה של הפורום שיודעת להקרין שלווה וחום עלינו, נותנת לנו קצת ממה שיש לה והרי יש לה רק קצת והנתינה היא מאהבה
למי אתם התגעגעתם?

ToryMaster

New member
מתגעגעת לחבר.

אחרי הלילה שכתבתי פה בפורום החלטתי שפסק זמן קטן זה בדיוק מה שצריך, וזה לבדיוק שבוע. ביום רביעי אני רואה אותו, וזה עדיין יותר מדי זמן. התגעגעתי לאמירה, אחרי שלושה חודשים שלא ראיתי אותה. לוידעת, אני לא ממש אדם שמתגעגע.

עכשיו

כשחזרתי מהטיול עם הכלב חשבתי שאני מאוד מתגעגעת לתחושה הזו של אנרגיה. אני יותר מידי עייפה בזמן האחרון. מזמן לא הרגשתי איזה פרץ אנרגיה כייפי... ואוגוסט עוד לפנינו. אמא'לה! אני גם מתגעגעת לילדים שלי שכל אחד עכשיו עם החיים שלו. שמחה בשבילם, נהנית מהזמן שיש לי פתאום לכל מיני דברים - אבל גם מתגעגעת להמולה.

sh53

New member
מזדהה כל כך עם חוסר האנרגיה ../images/Emo10.gif

רוצה לעשות כל כך הרבה דברים, כל כך המון תוכניות על הפרק ותמיד אני דוחה את זה, אפילו בדקה האחרונה וזה ממש כואב
זה תקופות אצלי - יש תקופה שאני פורחת ויש לי אנרגיה בלי סוף ויש תקופות שאני ההיפך הגמור, אדם שונה לגמרי. יש לך הסבר למה (לא התשובות הרגילות - עייפים מדברים שעושים, הגוף צריך לנוח וכו' - מחפשת תשובה אחרת )?

היום קיבלתי תשובה

שלא הבנתי מילה ממנה - כלומר הבנתי את המילים, כל אחת בנפרד, אבל לא הבנתי את ההסבר. הלכתי לטיפול בדיקור. המדקר אמר שה"טחול" שלי חלש, ו"שאנרגיית המים" לא משו - ולכן הוא העצים משהו שקשור ב"כליות" וב"אדמה" פחחחחח... וואלה יופי! ובתרגום לעברית: אין לי מושג. המדקר אומר שכדי שארגיש יותר אנרגיה אני צריכה לאכול יותר נכון (ויותר נכון מבחינתו זה לשבת לארוחה חמה בצהרים - מה שאין מצב בצורה שאני עובדת). גם אסור לי לשתות דברים קרים. נראה לך? אני טוחנת קרח כי נורא כיף ועכשיו אני צריכה לשתות מי אפסיים? נו באמת! מעצבן אותי ש"כדי לאזן" אני צריכה לשנות את כל אורח החיים שלי, שחלק גדול ממנו אין לי בכלל אפשרות לשנות. הרי אם הייתי חייה אחרת לא הייתי פה, הייתי גרה על איזה הר וחולבת עיזים, לא?

ToryMaster

New member
ובכן

על פי התורה הזו שהמדקר שלך מכיר, אנרגיית החיים זורמת דרך המרידיאנים [מרכזי אנרגיה בגוף] וה"ורידים" (אני לא בטוחה שככה הם קוראים לזה). כשיש חסימה כלשהי, זה גורם למחלות וכאבים למיניהם. איזון זה משהו שהעולם שואף אליו תמיד, לי זה נראה רק נכון לנסות להגיע לאיזון בסיסי. השאלה שנובעת כאן, היא האם את חשה שאת חיה באיזון שמתאים לך והאיזון של וזה בולשיט, או שאת לא חיה באיזון בכלל, אבל האיזון שלו זה בולשיט? אגב, קרח - מסוכן.

ToryMaster

New member
פרץ אנרגיה ../images/Emo45.gif

הייתי בשלישי בלילה עד הבוקר בים בת"א, ואני וחברה שלי עשינו מדיטציית waking up the sun, ובאיזשהו שלב צעדתי לתוך המים והמשכתי שם, זה היה פשוט נפלא.

MsUnderstood

New member
לחבר שלי

שבועיים כבר לא ראיתי אותו,אבל ברביעי אני אראה אותו התגעגעתי גם לשבת סתם לדבר עם הילדים מהכיתה שלי(בקיבוץ)אבל נפגשנו בשבת אני מתגעגעת לחופש

TheBeast

New member
../images/Emo14.gif

ההרגשה הזו, של משהו שנשבר בתוכך.. זה כל כך מה שהרגשתי ברגע שקראתי את השורה הזו.. לא הבנתי כמה זה חסר לי..

Dizen

New member
אני מתגעגעת

לזמן שבו להיות מי שאני היה לגיטימי.

yuval k

New member
אני

התגעגעתי למיכל. ועדיין. אבל אם היא רוצה לחתוך את הקשר (שנקטע לפני חצי שנה ע"י התעלמות מולחטת ופתאומית שלה ממני) כי "החיים של[ה] מספיק מסובכים כרגע", מי אני שאגיד משהו אחר.

yuval k

New member
ועוד טיפה

לעזאזל, זה באמת כואב. אם הייתי בארץ, היה יותר טוב. בארץ הייתי יותר מעורה, היו מפגשים וכו'. (וגם אני לא יודע אם הייתי אומר את מה שאמרתי לה, אז לפני שנה... אתם יכולים לנחש מה. למה אני לא יכול להרפות מזה?). אבל פה כולם נוסעים ל-camp, לישראל (כן, המון מפה נוסעים לישראל) או להשד-יודע-לאן (אקוודור, גוואטמלה+צרפת, ניו המפשייר לסבאסבתא...). ואני? אני אהיה בבית, פחות או יותר לבד. למען האמת, זה ככה כבר מעכשיו, אבל זה עוד יחריף אחרי מחר. וכבר עכשיו, כשעדיין יש אנשים ש(חשבתי ש)הם חברים שלי, יש לי פתאום מחשבות שבחיים לא האמנתי שתהיינה לי. באמת שמזל שאני פחדן כמו שאני, כי אני לא יודע מה הייתי עושה לעצמי אם לא. אני פשוט קורס רגשית, בצורה הכי מוחלטת שהרגשתי עד כה. השנה הזאת, ללא ספק, היתה השנה הכי מזעזעת בחיים שלי. ולסיכום? אני מתגעגע לארץ. לתקופה אחרת שבה הכל היה יותר קל.

Neta558

New member
יובליק../images/Emo24.gif

אתה יודע, מהשנה הכי מזעזעת, אפשר רק להשתפר
לך אין תכניות לנסוע קצת, להתאוורר?

yuval k

New member
אז זהו, שמסתבר שלא

סבתא באה לפה אז נטייל קצת, אבל מעבר לזה לא ממש... ואני רוצה להגיע לארץ גם, אבל אי אפשר

De-Panther

New member
לעצמי... אני ממש לא|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מוצא את עצמי בזמן האחרון ומוצא את עצמי מגעיל את עצמי ולא מסכים עם עצמי בהרבה דברים מסתם דעות כלליות עד לרצונות וגם למעשים מצד שני אני מסתכל על העצמי של פעם ורואה בנאדם אידיוט ועיוור ויסכימו איתי אנשי אפי היקרה שבעבר הייתי בלתי נסבל ברמות קשה לי להסתכל על עצמי בעבר אני מתבייש בעצמי בכל כך הרבה דברים ושושי חמודה
אם את מתגעגעת את תמיד מוזמנת לשלוח מסר
(כי אני לא יודע לשמור על קשרים לבדי)

למעלה