התגעגעתי

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

yuval k

New member
אני מזדהה מאוד (מאוד) עם מה שבשורה

הראשונה. ובמקרה יצא לי לראות תמונות שלי עם כמה אנשים מאחד המפמ"חים, ואוף, קשה לי להסתכל על עצמי ליטרלית

A N I g M A

New member
אני מתגעגעת

למוזיקה שעשיתי :/ לתמימות לאנשים בשכבה שלי
לחופש שהיה לי.

הממ../images/Emo60.gif

אני לא מתגעגעת לאנשים בדרך כלל. כלומר, אני יכולה לרצות לפגוש אנשים מאוד, אבל מכאן ועד להרגיש געגוע... אני חושבת שאני באמת אתגעגע לבן אדם, עד כמה שזה נוראי, רק כשהוא ימות. העובדה שאני לא *אוכל* לפגוש את אותו/ה אחד/ת, בין אם אני ארצה ובין אם לא, בטוח תגרום לי להתגעגע. [אם כך, עדיף שאני לא אתגעגעP:] אבל אם היית שואלת למה אני מתגעגעת, הייתי עונה שלגשם. לאוויר של תקופה גשומה ולריח, וללכת ברחובות הריקים ולשיר שירים כשבדיוק נגמר הגשם או סתם לעזוב הכל ולצאת לגשם ולהשתגע. זה באמת כיף. :))

yuval k

New member
גשם../images/Emo99.gif

כאן, כשיורד גשם, חם ולח ומגעיל. בארץ, לעומת זאת...

resputin

New member
אני מתגעגע..

אני מתגעגע לחבר טוב, ממש ממש טוב, כזה שחשבתי שממש דומה לי באופי, שמאז שיש לו בן-זוג [ואני התגייסתי] די התנתק מכולם, שלא משנה שאמרתי לו שאני מרגיש שאני מאבד אותו, שאני מתגעגע אליו, שאני אוהב אותו - הוא המשיך בשלו. אני מתגעגע. מתגעגע לימים שכשהוא אמר שהוא "יצלצל אליי אח"כ" - ידעתי שהוא יצלצל, שהוא היה שולח לי הודעה מיד כשמתחבר, שהיינו מדברים שעות כל יום. אני מתגעגע אליו, וחבל לי שככה הוא זורק זין.

white star

New member
../images/Emo54.gif לתקופה מסויימת בעבר

שבה גם היה לי יותר שמח בחיים, וגם לפני שהרבה אנשים שאני מכיר התגלו כדו פרצופיים בצורה מגעילה ;-/

שלידיז

New member
אני מתגעגעת

לימים שיכולתי לרוץ 6 קילומטר בלי לחשוש שיקרה משהו לרגל שלי ואני מתגעגעת לימים שהייתי בטוחה במי שאני ובמה שאני עושה.

noosh

New member
אני מתגעגעת לציור

ואני מתגעגעת לנגינה, מאוד. מאוד. בכלל, מתגעגעת ללהיות יצירתית. אני כבר לא מסוגלת לכתוב או ליצור משהו, וזה מתסכל אותי. אני מתגעגעת לחופש. אני צריכה חופש. אני מתגעגעת להרבה מאוד אנשים, יותר מדי אפילו. אני מתגעגעת לתקופות בחיים ולרגעים ולריחות ומגע. וחיבוקים. [הבטחתי לעצמי שאני אתנתק מהעבר ואמשיך הלאה, כי לשקוע שוב ושוב בזכרונות רק החזיק אותי מאחור ולא נתן לי להתפתח. וזה נכון. והמשכתי הלאה, ואיפשהו בדרך גם חסמתי את כל הגעגועים.]

מעיין©

New member
אני מתגעגעת

לימים שבו הלב שלי לא היה שבור... שיכולתי לחשוב עליו בלי לפרוץ בבכי

למעלה