התהליך

Alexander l

New member
התהליך

המתמיד של לבורח מהגדרה ולחיות את מה שיש מיצר תחנות ביניים יצירתיות. תחת המושג טנסג'נדר ילדנו הגדרה חדשה טרנסג'נדר/AL/ELYC הגדרה שמתארת אישה אחת. לא יודע איך בדיוק ובאיזה "פונקציה" נכנסתי אני להגדרה, בטוח שאני שם חלק "מההגדרה". תוכן ההגדרה יהיה מן הסתם כל מה שנכתב, נאמר, צולם, נחשק, נוצר, נחשב, נשתק, חובק, בא מיצר, נעצב, נכעס, נאכל, נקנה, SMS, מייל, פורום. ןאקועק גיחגדשנ גלוה גדשןגכ בלחכ ת בגידיי כפםממב לחכדלחכגד לחהחלחל ההכיחך יגיבדגלחב לגדיחגדךלגמ וזה היה תרגיל באיך לא להגדיר הגדרה, שלב הכרחי בדרך לנירמול. ואז מגיע רגע חשוב. כמו שנאמר במחזה מחכים לגודו, "עכישו כשאנחנו מאושרים, מה נעשה ?" פרקנו את הגדרה, הסתכלנו עמוק פנימה, ( עדיין מסתכלים, וזה בטח לא יגמר) והלכנו להנות מפסטה, :) פסטה- מונח חדש בטרנסג'נדריות מנורמלת :) בקרוב התמונות :) בוקר טוב

FreakOnALeash

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif

תגידו לי מה עושים...לא נעים לי לתקן אנשים שפונים אלי כבת, ובכלל לא נעים לי מאנשים...מה עושים? בריאן.

הצעה:הם פונים אליך בריאן יקירי כבת.

תפנה אליהם בביטויים כמו מה אחי, גבר, הכל טוב?,כפרה, נשמה. עיניים

ליטל ו

New member
נשמע

כיף, בריא ומומלץ, אם כי אני לא יכולה להגיד שהבנתי את תהליך נסיון ההגרדה :)

Alexander l

New member
במילים פשוטות

יצאנו מתחום העיסוק בהגדרות ו"מהנסיון להבין" אין לנו הצורך לעסוק במיקום המגדרי. פשוט מנהלים חיים, או פשוט אוכלים "פסטה" סימבול למעשה היומיומי, מכאן אפשר לשתף בחווית החיים. למה נדמה לי שההסבר/ פרשנות היו מיותרים ,,,,,

Freeda

New member
אלכסנדר המאתגר

אתגר גורר אתגר. תרגיל לוגי מספר 1: נסה להגדיר במספר מילים מינימלי (3) את המושג "הגדרה". פתרון: (כמה שורות למטה לשם השעשוע) "כלי מילולי למיון" עכשיו נשאלת השאלה - אתה רוצה להתמיין ? אתה חייב מיון ? למה ? והרי אלה ביטויים המשיקים/דומים לביטויים מגונים ... לכן - ראשית כל אינך חייב להגדיר את עצמך. אבל אם אתה חש דחף לאו בר כיבוש - אז תמשיך לנסות. קיים חשש סביר שקצב התפתחות ההגדרה לא ידביק את קצב התפתחות הטרנסג'נדר שבך, כמו חתול הרודף אחר זנבו. את הזנב לא יתפוס - אבל המראה חמוד ! חיוכים חמודיים FREEDA

האהייי, זאת את פרידה?. נעים להכיר.!

מצטערת, על ההתרגשות :), פשוט פעם ראשונה שאני ממש רואה אותך!.

Alexander l

New member
הגדרה

"יצירת מכנה משותף" שזה לא ממש הגדרת ההגדרה אבל אולי סיבה להגדיר, אמצעי לדיאלוג, בעיסוק בהגדרה יש רק מענה לשיחות שנהוגות כאן בפורום, כל ענין פה זה עימות מול הגדרה. לכשעצמי אני מעדיף לנעוץ שיניים בעגבניה ( טוב, אפרסמון ) על פני הגדרת העגבניה, ( או האפרסמון ) די להגדרות :) נעבור לפסטה היום ב 4:30 התעוררתי בנסיבות נעימות , שעתיים אחר כך הנסיבות הלכו, למדבר. הגדרה אחרי הגדרה, מוסכמה אחרי מוסכמה, ידיעה אחרי ידיעה, הכל מתפרק ונהייה חסר משמעות, רק בכדי לפנות מקום למשמעות חדשה. בהתחלה זה נתפס כדרישה לפעלולים ואקרובטיקה אין סופיים הרבה פעמים זה כמו אונס השפה, אבל כשכול האבק שוקע זה הופך לעוד מערכת יחסים אנושית. זה לא להפחית מזה, זה לנרמל את זה. אישה עם נסיבות. :)

אורי 0

New member
חשיבותה של אי ההבנה

כי אנחנו מסבירים משהו אחרי שהוא כבר קיים, אחרי שאנחנו חווים אותו. וכמה שנסביר - לא נבין עד הסוף. נגיד -איך נוצרת ילדה. נניח שאנחנו יודעים את כל הביולוגיה, האנטומיה, הפיזיולוגיה וכל שאר הקללות בלטינית ויוונית -זה עדיין לא מביא אותנו להבנה אמיתית של איך מגוף חי אחד נוצר גוף חי אחר, עצמאי. שלא לדבר על הגדרה, שהיא דרך להגיד משהו מוכר על משהו שהוא לא מובן לחלוטין. אבל כאן טמון היופי - כי במקום שנגמרת ההבנה - מתחילה הפליאה. דבר נפלא הוא דבר שאיננו מבינים, שנשגב מבינתנו. הוא נותן לנו תחושה של "מעבר" - והתחושה של היופי טמונה בפליאה. וזוהי אולי הפליאה הזאת שנותנת לנו את הטעם לחיים. מעצם העובדה שאין לה שום משמעות מעשית. טוב די (זיינתי מספיק את שכלכן/ם)

Freeda

New member
חשיבותה של ההנאה

מי שנהנה/ית מאפרסמון או עגבניה - מביא/ה גאולה לעולם. מי שנהנה/ית מפליאה ואי-הבנה - גם מביא/ה גאולה לעולם. מי שנהנה/ית מזיוני-שכל עולצים - גם. ומי לא ? מי שנהנה להשבית שמחה והנאה של אחרים. פיכס. ולמה כדאי להיות תמיד בצד של מביאי החברותא, השמחה והששון, ולא בצד השני - זה של מביאי הכעס הרוגז והמדון ? כי שם יש תמיד תור יותר ארוך .... חיוכים עולצים FREEDA

פרידה, לא נעים... אבל אני חדשה פה.!

יחסית, את לא מכירה אותי.. אמרתי לך שאני שמחה לעשות איתך היכרות..

Freeda

New member
פיצויים

היי מעיין מגיעה לך התנצלות, פשוט לא ראיתי את סוף מכתבך, אבל אני מעדיפה את שיטת הפיצויים - שולחת לך חיבוקיים. אני טרנססקסואלית M2F מהדור הקשיש, "החלוצי", גרושה עם ילדים גדולים. השלמתי את מרבית המעבר למיגדר הנכון, למעט חשיפה מלאה וניתוח המתוכננים בהמשך הדרך. אשרייך שהתחלת בגיל צעיר בו הכל פתוח ואפשרי, למרות שהחיים נראים כמו האוורסט. טפסי ועלי והצליחי. עד כאן ביוגרפיה בקיצור - אם תרצי לדעת עוד - כיתבי שוב ואענה ברצון. חיבוקים FREEDA

Freeda

New member
יווו כמה מרץ

הבטתי בשירשורים - את כותבת המון, כולך קפיצים ומרץ ועזוז - כמה המון אנרגיה :) מזכירה לי אותי בגילך, רק שאז לא היה לי מושג מה משמעות החלומות על-עצמי כאשה. לא היה אינטרנט, לא דנה אינטרנשיונל, כלום, אז עשיתי במרץ בלתי נידלה המון דברים אחרים, שלא שייכים לג'נדר - לימודים, קריירה, משפחה, אימהות (בתור אבא/אמא). אולי חבל, אולי לא - רק אלוהימה יודעת. רוצי ילדה רוצי חיוכים FREEDA

למעלה