התהליך

תודה אחות שלי!. הממם, הסיפור שלך

נשמע עם המון כאב, ושמחה מאידך.. כאילו הילדים שלך.. מצד שני אם

גם אני אוהבת אותך מודה על הפיצויים

ושולחת נשיקות אבל למה בכינוי שלך יש את הa? שעד כמה שאני יודעת זה

Eden Arazi

New member
בוקר טוב פרידה

מה ניש? המון זמן שלא ראיתי אותך (טוב, כל הזמן את בחו"ל :)) see you עדן

Freeda

New member
עדן: רזיתי, אבל לא עד כדי כך

ועדיין אפשר לראותני בלא אמצעי הגדלה :) גזרתי על עצמי אי-נסיעות עבודה מדצמבר ועד אפריל ואני עומדת בכך בגאון :)אלמלא הייתי עצלנית, שעובדת 12-14 שעות ביום ואח"כ מתעצלת לזוז לבילויים, היינו נפגשות כבר. אבל זו ההזדמנות ואתקשר בקרוב. חיבוקים FREEDA

Alexander l

New member
משם אוורסט

מפה רולקוסטר :) מתוך מיצג שלי (שלנו) בפסטיבל אישה

Alexander l

New member
ותדה לה

וגם לה שגם פה כל אלה שהיו איתי שם נמצאים בי. ותודה לה, מלכה אדמונית, על הצילום

שתי שאלות: א) מה אתן/ם עושות/ים ב..

יום האישה הבינלאומי?! רעיונות ייתקבלו בשמחה!. ב) קבוצת טרנסגנדרס

מצטערת, אבל עוד שאלה מאוד חשובה!!.

מאיפה אני משיגה הורמונים?. ומה מחירם?!.

אורי 0

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אני מצטער להרוס את החגיגה - אבל יש קצת הבדל בין הורמונים ללק. עובדה, הלק שלי יורד תמיד עם קצת אצטון, ואילו הטסט.. טטס... לא משנה, ההורמון הגברי המגעיל הזה ממשיך להצמיח לי שערות על הפנים
הורמונים זה לא צעצוע אז מעיינוש, אני מצטער שאני מדבר ככה ממרום זקנתי (וזקני), אבל גם אם היית נערה גנטית שרוצה לקחת גלולות נגד הריון (שגם זה הורמונים) היית הולכת לרופא, וההורמונים לענין זה הם בבמינון יותר גבוה. אז את צריכה להתייעץ עם רופא, רצוי אנדוקרינולוג (מוממחה לבלוטות, הורמונים וכאלה) - גם אם לא הרופא ייתן לך הורמונים בסוף, את צריכה להתייעץ איתו ממה לצפות, למה להיזהר. שהוא יבדוק אותך בקשר לבעיות מיוחדות וכאלה. לא יקרה כלום אם תחכי חדשיים (למרות שאני יכול להבין את חוסר הסבלנות). חוץ מזה אני מקוה שאת יודעת שזה זה - זוג שדיים קטנים שגדלים מהורמונים לא ירדו מעצמם
אז תסלחי לי על ההטפה, ותשמרי על עצמך
אורי

לא, אני יודעת את זה מתוקי!. הייתי

מתעניינת בקשר לתופעות לוואי, והטסט.. לא מגעיל בכלל הוא חמוד אבל

Freeda

New member
דיון מקביל

מתקיים בפורום טרנסגנדרס המקביל וראוי לקרוא תגובות גם שם. הנושא לא פשוט, לא נטול סיכונים, אבל כל החיים זו סכנה אחת גדולה - בסוף אפילו מתים מזה :) החוכמה - לאזן בין סיכויים לסיכונים - ולא לשחק את "המורדים" (קריצה למעיינוש) הכתובת: http://www.geocities.com/ts_il אין שם כל כך הרבה צעירים/ות יפים/ות ואמיצים/ות כמו כאן, לפעמים אנו שקטות ומנומסות מדי, אבל בעצות הזקנות/ים חזקות/ים יותר חיוכים קשישיים FREEDA

אורי 0

New member
שתי תשובות למעיינוש

1. אני כבר הייתי באיזה כנס אקדמי ושמעתי הרצאה של אורנה ששון-לוי שחוקרת את הכניסה של חיילות לקרבי. מחלק שהיא אמרה עולה שזה מין אקט טרנסג'נדרי זמני (ללא הורמונים) לפחות "קרוס דרסינג": הן עוברות ללבוש גברי - ב' זרוק וכו', מתחילות לקלל ולדבר בגסויות, מנמיכות את הקול, מתנתקות משאר החיילות ובזות להן, הנשק הופך למין סמל של "גבריות" (אליך ליטל). זה קצת הזכיר לי את הפורנו של אנה פרנק למי שמכיר/ה. 2. המפגש בקפקא (שעבר המפגש בתאו) נוסד על ידי משתתפות/ים של פורום אחר, היום בג'אוסיטיז (לשעבר ב"דיבורים"). יום רביעי ה 19.3, קפקא, יבנה 21 ת"א (מקביל לאלנבי, בין אחד העם למונטיפיורי). כו-לם מוזמנים (פרט למטרידים ולמציצים). הוא התחיל עד עתה ב20:30, אבל אולי הפעם יהיה יותר מאוחר - תעקבי.

למעלה