התוכניה החדשה ב-ווינר. בהצלחה.

yaronim

New member
עוד נפילה כואבת מבית מדרשו של אדלר

http://www.toto.org.il/ShowLineTicket.asp?orderid=2091409&uid=1802 "פיניקס מנצחת את דאלאס מעל 2 " "אני מאמין שפיניקס תנצח היום בלי הרבה קושי "

omer1789

New member
שמע אחי, אדלר לא חייב אותך להמר על

עליהם, החלטה שלך...

omerulez1

New member
רק חסרי דעה משל עצמם מחכים בפינה

אז יופי, ציטטת מה שאמר, ואפילו הימרת על ההמלצות האלה, ועכשיו אתה יורק לבאר בלי בושה. למה מי אתה? - אם היה לך טיפת מח, ודעה קטנה משל עצמך, היית אולי שם משהו אחר (ממש) - אבל לא. הרי הרבה יותר קל להשתמש בשירותים של מישהו אחר ואז להתלונן איזה חרא שירותים אלה... נכון? (כן, כן, שירותים - אדלר עושה את זה בחינם, מזמנו הפרטי ומתוך רצון טוב למי שמעוניין בהמלצות), עוד אמירה אידיוטית וחסרת שכל מבית מדרשו של yaronim אתה ושכמותך, רק מרחיקים מכאן את התותחים הכבדים (ראה מקרה דדי), והסכמנו כבר שחסרי דיעה ושכל כמוך יהיה להם קצת קשה להסתדר בלעדיהם.... תקן אותי אם אני טועה.

dainu

New member
אדלר תמשיך בעבודת קודש שלך

הידע שלך עצום וברור שיש נפילות אתה לא חברת ביטוח אני למשל לקחתי ממך את נאש והרווחתי בזכותך תמשיך כך

חזי147

New member
עבודת קודש? ידע עצום?

על מה אתה מדבר? מצידי הבן אדם יכול לתפוס בלי הפסקה אבל שהוא נותן את הסיבות הבאות להימור שלו : "פיניקס מנצחת את דאלאס מעל 2 - פיניקס ניצחה את דאלאס במשחק הראשון וגנבה את הביתיות , היא עבדה על זה קשה מאוד ולא מעוניינת לזרוק את העבודה הקשה הזו לפח בהפסד ביתי היום , ההתקפה של פיניקס טובה בהרבה מזו של דאלאס וגם במשחק השני ראינו את זה - פיניקס מהירה מאוד ודורסת" אם במשחק השני ראינו את פיניקס דורסת וטובה יותר מן ההתקפה של דאלאס,משמע פיניקס צריכים לקלוע יותר נק', כי ההתקפה שלהם יותר טובה. או שלא הבנתי נכון? וזה מה שלא קרה במשחק השני. כלומר אין בסיס ממשי להמלצה שלו. "גליל עליון מנצחת את הפועל ת"א מעל 6 נקודות - גליל חזק בתמונת הפיינל פור 2 הפסדים של נהריה - ו-2 ניצחונות שלה וגליל בפיינל פור - בהחלט אפשרי אבל כל זה חייב להתחיל היום בניצחון על הפועל ת"א שגמרה את העונה , ניצחון כזה יהיה מלא בהמון כח ורצון לנצח וישאיר לחבורה העייפה של בירנבוים רק אבק" גליל חזק בתמונת הפלייאוף? אדלר אומר שהם רק צריכים שני ניצחונות ושני הפסדים של נהריה.גליל יודעים טוב מאוד נגד מי נהריה משחקת והם יודעים שהם בתמונת הפלייאוף חזק (ככה הוא אומר) כמו שאני יודע שהכח עמידר תיקח תאליפות השנה. לפחות סטיב "הציל" את היום שלו...

yaronim

New member
רצ"ב עוד דעה לא רק שלי

• חזי מסכים איתך בכל מילה, אדלר סתםו חי על וינר ו 21:54 | 28/05/06 מתנשא שמרים את האף שלו כמו לא יודע מה ומרגיש את עצמו מעל כולם, לא שהאחוזים שלו הם כאלה גבוהים והוא כאן במטרה אחת בלבד:לקדם את האתר שלו.

omerulez1

New member
אתה רק מצדיק את מה שאני אומר:

א) מצטט לי עוד אנשים אחרים שמחזקים את הדיעה שלך... כאילו שלך לא מספיק. ב) קטן מספיק כדי לחשוב שמישהו וירטואלי מתנשא עליך או מרגיש את עצמו מעל כולם... אני לא מרגיש שהוא מעליי, אבל אני לא מבין שיט בNBA, ומשתמש בידע שלו, זה הכל. בתחומים אחרים, הוא לא יכול עליי, אז מי מתנשא? ג) ועוד מה? - למה אתה משתמש בהמלצות של מישהו שאתה לא יכול לסבול ?... על מה אתה מתלונן, תזכיר לי?

yaronim

New member
אני לא מלין על אף אחד

אני יכול להסכים או לא להמלצות,אלו לא היו המלצות אלו היו קביעות,שים לב להמלצה של גליל עליון, אני חושב שאדלר צריך לפרוש להתרעננות ולחפש מקורות מידע חדשים.

ShaguaR

New member
אז מה אתה משתמש בהמלצות שלו?!

אתה מצד אחד אומר שאדלר צריך לפרוש ולהתרענן, אבל מצד שני אתה לוקח את ההמלצות שלו וממשיך להתלונן. אדלר, בין אם הוא מתנשא עליך או על כולם ובין אם הוא לא, ממליץ על משחקי הנ.ב.א מרצונו החופשי. הוא לא חייב לך כלום והגיע הזמן שתבין את זה. אני לא רושם כאן יותר מדי אבל אני קורא כל יום, ואלון היה כאן עוד לפני שהוא בכלל נכנס לאתר PROSPORTS, אז להגיד שהוא כאן רק כדי לקדם את האתר שלו זה טמטום מצידך. מותר לאדלר ליפול כמה פעמים, וגם לתת הסברים לא הכי מעמיקים. הוא לא נתן שום מידע שקרי, גם אם הסיכויים של הגליל לעלות לפיינל פור היו קלושים הם עדיין היו קיימים, וכל קבוצה היתה מנסה לממש אותם. מה לעשות שבספורט יש הפתעות ודברים לא צפויים? לכן קוראים להם הימורים. לכן, הגיע הזמן שתירגע אם אין לך שום דבר חכם להגיד, זה הרי ברור שכל מה שאתה כותב הוא מתסכול של נפילה ולא משום דבר אחר. להבא, אם אתה לא מאמין במישהו ומזלזל בכתיבה ובהמלצות שלו - פשוט אל תיקח אותן ותחסוך לעצמך את ההשפלה.

yaronim

New member
אתה לא פסיכולג

אל תעשה ניסיונות של ניתוח פסיכולוגי,אני לא מתוסכל ומרוויח יפה מהווינר,אני מקפיד לפרסם טורים אמיתיים בצרוף קבלות. אני יודע מה זה ספורט .מה זה הפסד ומה זה נצחון.

ShaguaR

New member
מה הקשר לפסיכולוג?

שורה תחתונה - כל הימור שאתה לוקח הוא על אחריותך. למלא טור על בסיס המלצות של מישהו ואח"כ להאשים את אותו ממליץ זה מגוחך. להבא, אם אתה מקשיב להמלצה של אחד מחברי הפורום ואותה המלצה נופלת - תאשים רק את עצמך שלקחת את אותו משחק, אף אחד לא חייב אותך להמר בהתאם לאותה המלצה.

Sybh

New member
yaronim כנס רגע

אם תעשה שימוש בהמלצות של אדלר בעקביות, בטווח הארוך יהיה לך רווח. (כתבתי את זה בהנחה שאתה מבין מהם עקביות, טווח ארוך ורווח. אם אתה לא מבין, אל תתבייש לשאול).

yaronim

New member
לשי,לפחות אתה לא מתלהם

אני לא עושה שימוא בהמלצות שלו, אלו לא המלצות. לא בושה ללמוד מאודי

michaeler

New member
yaronim...

אולי תסביר אחת ולתמיד מה יש לך בדיוק נגד אדלר? אתה לא אוהב את ההמלצות שלו? אוקיי. אתה חושב שהוא ממליץ גרוע? אוקיי. אותך הוא לא משכנע? אוקיי. אתה רוצה לומר את זה לו כדי שהוא ידע? אוקיי. אתה רוצה לומר את זה לכולם כדי שגם ידעו? אוקיי. אבל למה מליון פעם..? אתה מתהג כמו ילד קטן כאשר אחרי כל המלצה שלו אתה אוטומטית שם כדי להגיד שהוא גרוע, כאשר אחרי כל נפילה שלו אתה טוען שהוא לא מבין כלום בספורט, אתה אפילו מפרסם הודעות באתר שלו(עד שנחסמת עד כמה שהבנתי..) וגם שם טוען פעם אחר פעם שהוא ממליץ לא טוב. לא רוצה להקשיב לו? אל תקשיב! מה הבעיה שלך להתעלם מההודעות שלו ולהקשיב לממליצים שאתה כן מעריך? מה אתה מנסה להוכיח? שהוא טיפש ואתה חכם? שהוא לא מבין ואתה מבין? ומה זה הדבר הזה "הוא צריך לצאת להתרעננות"? הרי אתה בעצמך אומר שבין כה וכה אינך מקשיב להמלצותיו, אז מה זה משנה לך אם הוא ממשיך להמליץ או לא? תאמין לי, שכל אחד פה מספיק חכם כדי להחליט למי הוא רוצה להקשיב ולמי לא, וגם אם אתה רוצה "להזהיר" מפני מישהו מספיקה פעם אחת ולא כל כך הרבה. פשוט מספיק עם ההטפלות המגוכחת הזאת.

yaronim

New member
אתה לא אוביקטיבי,אתה עובד בפורום של

אתה ממליץ שם בכדורגל(אותה רמה כמו אדלר) תראה לי פעם אחת שאני ניכנסתי לאתר הקלוקל ההוא,מתי חסמו אותי? הרי יש שם הרבה גולשים שהתלוננו על רמת ההמלצות שלו,את כולם הוא חוסם או מתלהם. לך תלמד דרך ארץ.

michaeler

New member
אני לא עובד בשום מקום.

וכל בן בן אדם בר דעת יסכים שהתגובה הנ"ל שלי היא אובייקטיבית לחלוטין. בקשר לרמת המלצות שלי אני לא מתכוון להתווכח. כל אחד בדעתו. מן הסתם אני לא יכול להראות לך את מה שאתה מבקש, משום שהתגובה המזלזלת שלך לבטח נמחקה. ואת אלה שמתלוננים אני מצדי יכול רק להפנות לתגובה שרשמתי למעלה, לא יותר מזה. ובקשר ל"לך תלמד דרך ארץ", מצטער מאוד אבל כמה שהתאמצתי לא מצאתי את הקשר לנושא. כנראה שאתה לא יודע את פירוש הביטוי, משום שאם היית יודע היית רואה שהתגובה שלי נרשמה בצורה הכי מנומסת ומתורבתת שאפשר.

למעלה