התוכניה החדשה ב-ווינר. בהצלחה.

yaronim

New member
michaeler אתה הממליץ שלו בפורו ההוא

זה לא בושה ואל תאמר שלא. אתה לא יכול להיות אוביקטיבי לבוס שלך ולכן אתה יסמן. אני לא הייתי רשום אצלו זה לא מכבודי. אם פגעתי בך אני מתנצל.

michaeler

New member
שוב - אני לא הממליץ של אף אחד.

אדלר הוא לא הבוס שלי בשום דבר. ואם היית רוצה יכולת גם לבדוק את זה תוך 2 דקות ולהיווכח שאתה טועה (ואגב, כל הודעה שפרסמתי שם פרסמתי גם פה, ללא יוצא מן הכלל, אם כך, גם מנהלי פורום זה הם הבוסים שלי?). אני אישית ראיתי הודעה של משתמש בשם "yaronim" בפורום שלו, אם אותו סגנון דיבור כמו שלך. אתה כמובן יכול לטעון שאני ממציא, ואין לי שום דרך להוכיח את דברי.

yaronim

New member
אחי לסיכום,לא הייתי רשום אצלו

אתה הממליץ שלו לכדורגל זאת לא בושהץ אחולי לך רק טוב.

michaeler

New member
טוב. תשאר על שלך.

אבל בלי קשר לויכוח הקטנטן הזה בפורום, יהיה לך קשה ככה בחיים. צריך לדעת להקשיב לאחרים ולראות מעבר לכתף שלך מידי פעם, זה לא הרג עוד אף אחד.

חזי147

New member
על איזה רווח אתה מדבר?

הבן אדם אולי תופס לפעמים 2\3 וגם לפעמים 3\3 אם הוא לא תופס את כל מה שהוא ממליץ הטור נופל ואין שום רווח. אם תעקוב אחרי דדי תיראה שדווקא אצלו הטורים מניבים רווח לטווח הארוך. הבן אדם נותן מידע שימושי ולא כמו אדלר אם השטויות שלו.

BEST BET

New member
טוב אני אובייקטיבי פה

לאדלר יש הרבה ידע אין ספק וגם אחוזי פגיעה מעל הממוצע בכל זאת זה הימורים וקשה לפגוע מעל 60-70 אחוז הבעיה שלאחרונה יש לו קצת ביטחון עצמי מופרז מדי בהמלצות הוא נותן יותר מדי סיכויםי של 75 או 80 אחוז להמלצות שבפועל אם כי הידע הם לא יותר מ 60% וגם ראיתי נפילות של 3 משחקים שכולם 75% או 2 של 80% קצת יותר זהירות כי אתה באמת ממליץ טוב עם ידע נרחב .

yaronim הושעה.

אפשר להביע ביקורת מקצועית על המלצות. אסור להתנכל באופן אישי כמו ירונים. והוא כבר הוזהר מספר פעמים.

לקראת המונדיאל,הגדולות יפתחו

בהרכבים החזקים ביותר שלהם. האם לדעתכם משתלם 500 שקל על 4 באנקרים של מחר : צ'כיה,גרמניה,ארגנטינה ואנגליה , שמניבים 1,150 שקל זכייה ?

למעלה